Recept na marinované tofu s medem, opečenou cibulkou a tymiánem.
Hodnocení
3.7
/ 5 (6x)
Doba přípravy
15 min
Ingredience
1 lžíce
tymián
1 lžíce
med
1 balíček
tofu
2 lžíce
olivový olej
2 lžíce
sójová omáčka
2 lžíce
citronová šťáva
1 lžička
olej na smažení
2 ks
jarní cibulka
Postup přípravy
Sójovou omáčku, tekutý med, čerstvou citronovou šťávu a olivový olej dobře vymícháme. Přidáme nasekaný tymián a do marinády vložíme na kostky nakrájené bílé tofu. Marinujeme přibližně hodinu.
Cibulku očistíme a nasekáme nadrobno. Cibulku osmahneme na troše oleje, přihodíme tofu a pár minut opékáme na pánvi.za občasného míchání.
Marinované tofu na cibulce podáváme s libovolnou přílohou, já zvolila bramborovou kaši.