Velice jednoduše naplněný vepřový bůček. Nádivku připravíme z masa, mletého masa a koření. Vhodná na sváteční stůl nebo jen k nedělnímu obědu.
250 ml | masový vývar |
1 kg | vepřový bok |
nádivka | |
---|---|
sůl | |
1 ks | vejce |
majoránka | |
1 lžíce | hořčice |
2 lžíce | kečup |
4 lžíce | sekaná petržel |
2 lžíce | rajský protlak |
mletý černý pepř | |
300 g | míchané mleté maso |
100 g | maso na řízky |
omáčka | |
1 lžíce | hladká mouka |
na potření | |
2 lžíce | sádlo vepřové |
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena