Kapr pečený se žampiony a kyselými okurkami. Pokrm připravený podle starého ruského receptu a podávaný se smetanovou omáčkou.
1 ks | cibule |
6 ks | žampiony |
2 ks | bobkový list |
6 kuliček | nové koření |
4 lžíce | hladká mouka |
4 lžíce | zakysaná smetana |
2 ks | okurky kyselé |
150 ml | voda na podlití |
2 lžíce | lák z okurek |
1 lžička | mletý černý pepř |
1.5 kg | porcovaný kapr |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř |
autor veraricna
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena