Kuřecí kousky na zelenině jsou zdravým hlavním chodem.
Hodnocení
4.2
/ 5 (5x)
Doba přípravy
35 min
Ingredience
1 ks
cibule
1 ks
feferonka
2 ks
kapie
2-3 lžíce
olivový olej
3 ks
okurka sterilovaná
2-3 lžíce
ostrý kečup
2 ks
kuřecí prsa nebo stehna
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostičky a dáme zprudka osmahnout. Osolíme, opepříme a přidáme nasekanou feferonku, cibuli nakrájenou na plátky, okurek a kapii na kostičky. Podlijeme trochou vody a podusíme doměkka, stačí tak 10 - 15 minut, zelenina by měla být křupavá.
K podušenému masu přidáme kečup, prohřejeme a máme hotovo.
Pikantní kuřecí na kapii podáváme s vařeným bramborem, rýží nebo pečivem.