Brusinkové čatní
Anglicky se omáčce, která zvýrazní chuť pokrmů, přezdívá chutney. V češtině jí říkáme čatní a recepty na toto dochucovadl...
Čatní z rajčat a paprik
Čatní z rajčat a paprik je pikantní doplněk jídla původem z indické kuchyně. Připravuje se z ovoce i ze zeleniny a hodí ...
Švestkové čatní
Švestkové čatní je výborná a pikantní omáčka k masu. S ní bude vaše jídlo opravdovou lahůdkou....
Rajčatové čatní (omáčka pokaždé jinak) recept
Postup přípravy receptu. Rajčata na jemno nakrájet (kdo chce, může na chvíli ponořit do horké vody a potom rajčata oloupat), vložit do hrnce všechny ostatní suroviny a dusit, dokud směs pěkně nezhoustne (občas promíchávat).
Podobné recepty jako Rajčatové čatní (omáčka pokaždé jinak)
Švestkové čatní recept
tejaja: Cayensky pepř byla náhrada za chilli, které jsem našla v jiném receptu a neměla ho Ovšem v tom druhém uvádí na půl kg švestek půl kg cukru, což mi přišlo moc, takže jsem vařila hlavně podle tebe.
Podobné recepty jako Švestkové čatní
Dýňové čatní
Dýňové čatní použijeme jako přílohu k masům nebo třeba k sýrům. Bude se hodit také jako náplň do sendvičů nebo baget.
Podobné recepty jako Dýňové čatní
Rajčatové čatní recept
Ta cibule mi nadělala do týdne v lednici pěkný ozón! Vyměnil jsem velkou cibuli za velký česnek,(celou velkou palici) a směs jsem steriloval ve 1/4 litrových skleničkách asi 30 minut za varu vodní lázně.
Podobné recepty jako Rajčatové čatní