Grilované koleno pomocí sous vide recept
Druhý den na másle orestujeme mrkev, cibuli a česnek. Jalovec, kmín, pepř rozdrtíme v hmoždíři a smícháme s paprikami. Přilijeme trochu oleje a vytvoříme marinádu, kterou potřeme kolena ze všech stran. Osmaženou zeleninu rozdělíme do 2 sáčků, vhodných pro vakuování. Přidáme bobkové listy a po 3 ks n
Podobné recepty jako Grilované koleno pomocí sous vide
Paštika z kuřecích jater recept
Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, drcený česnek, přidáme očistěná játra, lístky tymiánu a 100 ml šlehačky. Dusíme, dokud játra nejsou hotová a všechna tekutina se nevypaří. Ochutíme solí, pepřem, případně kořením a společně se změklým máslem a zbývající šlehačkou rozmixujeme. Dáme do formy n
Podobné recepty jako Paštika z kuřecích jater