Glazované kolínko ze selátka s mladým špenátem a pohankovými ...
Postup přípravy. Selečí kolínka očistíme a den předem nasolíme. Druhý den zprudka opečeme na olivovém oleji s rozmarýnem. Vyjmeme, na tuku orestujeme kořenovou zeleninu, cibuli a bylinky.
Podobné recepty jako Glazované kolínko ze selátka s mladým špenátem a pohankovými ...
Vepřová líčka na zázvoru s bramborovými placičkami a pečenou ...
Výborná vepřová líčka okořeněná zázvorem a několika dalšími druhy koření. Recept na chuťově výrazný hlavní chod pro různé příležitosti.
Podobné recepty jako Vepřová líčka na zázvoru s bramborovými placičkami a pečenou ...
Nejúžasnější jogurtové řízky
Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a opepříme a namáčíme do jogurtové marinády. Tu připravíme smícháním jogurtu, vajec, česneku, opět soli a pepře a já přidala pálivé grilovací koření.
Podobné recepty jako Nejúžasnější jogurtové řízky
Jemné krupicové flameri recept
Postup přípravy. Mléko, cukr, sůl a citronovou kůru dáme vařit. Při varu přidáme krupičku se lžičkou vanilkového pudingu a důkladně mícháme, aby se neudělaly hrudky.
Podobné recepty jako Jemné krupicové flameri
Krémová polévka ze šumavských hříbků recept
Postup přípravy. Z másla a mouky připravíme jišku, kterou zalijeme vývarem a dobře provaříme s částí sušených hub. Vaříme zvolna, postupně dochutíme solí, pepřem, přidáme boquet garni.
Podobné recepty jako Krémová polévka ze šumavských hříbků