Štikozubec na zelenině v parním hrnci recept
filety ze štikozubce trochu oleje nebo másla 10 dkg nakrájené anglicé slaniny 1 větší cibule 4 větší žampiony špetka celého kmínu 5 středně velkých brambor 2 větší mrkve 1 paprika - měla jsem červenou masitou kdo má, tak pár snítek libečku (nebo jiných bylinek) sůl drcený kmín. Recept si zatím oblíb
Podobné recepty jako Štikozubec na zelenině v parním hrnci
Plněný štikozubec v kabátku recept
Oba filety osolíme, okořeníme, potřeme pestem, jeden poklademe nakrájenými sušenými rajčaty a lístky bylinek, položíme potřenými stranami na sebe… Plněný štikozubec v kabátku recept - TopRecepty.cz
Podobné recepty jako Plněný štikozubec v kabátku
Snadný grilovaný losos
Rybí filety v marinádě obalíme a položené stranou bez kůže v marinádě je necháme nějakou dobu odležet. Nejlépe tak 2 hodiny v ledničce. Pokud vám ale chybí čas, stačí dvacet minut v pokojové teplotě. Mezitím si připravíme gril tak, abychom měli z jedné strany velký žár a z druhé nepřímé teplo. Z ryb
Podobné recepty jako Snadný grilovaný losos
Pečený losos s citrónovým máslem
4 filety z lososa i s kůží 1 lžíce olivového oleje 2 citrony nakrájené na plátky 1 ks čerstvého fenyklu sůl mletý černý pepř; Způsob přípravy. Pečený losos s citrónovým máslem je lahůdka nejen pro milovníky ryb. Lehké voňavé a zdravé jídlo, které můžeme podávat se zeleninovými saláty, s opečenými br
Podobné recepty jako Pečený losos s citrónovým máslem
Štikozubec s mrkví a bazalkou (Rychlý oběd do práce) recept ...
Tématické fráze: štikozubec čilský štikozubec chilský foto recept na štikozubce zdravý oběd filety ze štikozubce chilského rychlý oběd recepty recepty na štikozubce zdravý oběd recepty filety z štikozubce chilského ryba s mrkví rychlý zdravý oběd recept rychly a zdravy obed stitozubec chilsky štikoz
Podobné recepty jako Štikozubec s mrkví a bazalkou (Rychlý oběd do práce) ...
Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince recept
4 podlouhlé filety ze štikozubce 5-10 dkg slaniny hrst lístků čerstvé bazalky nasekat nadrobno 1 větší rajče (bez slupky nakrájené na kostičky) 3 polévkové lžíce oleje 1 polévková zarovnaná lžíce hladké mouky 100 ml mléka 250 ml 30% smetany 1/2 kostky zeleninového bujonu na dochucení trošku soli cit
Podobné recepty jako Štikozubec v bazalkovo-rajčatové peřince
Štikozubec na másle podávaný na pórkovém lůžku s vůní citronu ...
Štikozubec na másle podávaný na pórkovém lůžku s vůní citronu Kuchařka: ... Suroviny Filety štikozubce s kůží Máslo Citron Sůl pepř Na pórkové lůžko: 10 g másla 65 g pórku 1/2 lžíce citronové šťávy 1/2 lžičky citronové kůry 1 lžička hladké mouky Asi 7 cl kuřecího vývaru 2 cl mléka nebo smetany 1/2 l
Podobné recepty jako Štikozubec na másle podávaný na pórkovém lůžku s vůní citronu ...
Štikozubec na šalvěji s bramborovo-jablečnou přílohou recept ...
Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a filety zprudka opečeme. Osolíme, opepříme, podlijeme vínem, přidáme šalvěj a… Osolíme, opepříme, podlijeme vínem, přidáme šalvěj a… Štikozubec na šalvěji s bramborovo-jablečnou přílohou recept - TopRecepty.cz
Podobné recepty jako Štikozubec na šalvěji s bramborovo-jablečnou přílohou ...
Losos téměř beze všeho recept
Čerstvý lososový filet zbavíme kůže a nakrájíme ho na porce. Pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvilku odpočinout (1/2 hod). Pak dáme lososa na rozpálenou titanovou (teflonovou) pánev a opékáme 3-4 min. z každé strany (dle výšky masa na filetu). Podáváme s dušenou zeleninou a vařeným bramborem. D
Podobné recepty jako Losos téměř beze všeho
Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou
zizala: Je dobrý, jen je potřeba mít rybu bez kostí, jinak by to byla otrava a ... Kadlíku-rybí salát ani rybí pepřenky už od Varmuži nekupuju Nějak se tyto výrobky pokazily je to samá kůže a odřezky Ale toho štikozuba bych si klidně chlazeného a celého koupila Určitě bude chutnější,naž ty zmrazené
Podobné recepty jako Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou
Okouník mořský na pórkové slámě recept
Filety, které jsou bez kůže a chlazené, bohatě nasolíme a vetřeme do filetů citronový pepř. Na pánev dáme rozpustit přepuštěné máslo a filety lehce poprášené hladkou moukou opékáme z obou stran do zlaté barvy. Opékáme pomalu, neboť díky přepuštěnému máslu se nám filety nebudou přepalovat. Po opečení
Podobné recepty jako Okouník mořský na pórkové slámě
Treska tmavá, na másle pečená recept
Jelikož filety jsou bez kůže, není nutno porce při pečení obracet. Jak bude ryba lehce zlatavá a začne se na dotek rozpadat na „masové lupínky“ je hotová. Vhodnou přílohou je bramborová kaše, obohacena vmíchanou hrstí na jemno nasekané čerstvé pažitky. Kuchař: Colombo65 Uvařeno Uvařeno Do oblíbených
Podobné recepty jako Treska tmavá, na másle pečená
Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami recept ...
Filety ze pstruha si opláchneme a osušíme. Pokapeme olivovým olejem a vetřeme bylinky, zakapeme citrónem a necháme 20 minutek uležet. Rozpálíme si teflonovou pánev s olivovým olejem a přidáme máslo. Pstruha opekáme nejprve kůží dolů 3-5 minutek, aby byla kůže hezky nazlátlá. Filety posolíme a poté o
Podobné recepty jako Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami ...
Mexické ceviche marinované v citrusové šťávě
filety bělomasých ryb bez kůže a kostí (např. štikozubec, ... Filety přejeďte dlaní, jestli v nich nezbyly kosti, případně je vyjměte pinzetou. Rybí maso nakrájejte na kostičky velké 1 cm a vsypte je do mísy. Přelijte je citronovou a limetovou šťávou, posypte nadrobno nasekaným koriandrem, promíchej
Podobné recepty jako Mexické ceviche marinované v citrusové šťávě
Filet z okouna s bramborovo-okurkovou omáčkou recept ...
4 filety okouna nilského (s kůží nebo i bez kůže) hrubozrnná sůl čerstvě mletý pepř 1 lžička sušeného tymiánu nebo lžíce čerstvých tymiánových lístků 1 malá cibule nebo šalotka 2 stroužky česneku 1 středně velký čerstvý okurek 600-800 g brambor 50 g másla 1 lžička citronové šťávy 4 lžíce olivového o
Podobné recepty jako Filet z okouna s bramborovo-okurkovou omáčkou ...
Rybí hranolky z tresky recept
Vykostěné čerstvé filety bez kůže pokrájíme na hranolky o síle cca 1 - 1,5 cm, které necháme marinovat v kašičce umíchané z jemně strouhaného… recepty73. Ryby 0 názorů recepty73 Přidat fotku. Přidat další fotografii . Ryby 0 názorů Suroviny 2 porce cca 400 g filetů tresky bez kůže 1 lžíce čerstvě na
Podobné recepty jako Rybí hranolky z tresky
Filety ze pstruha recept
Měla jsem filátka bez kůže a nerozpadly se. Jestli kůži nemáte rádi, můžete jí snadněji sundat až po osmažení . Odpovědět. spagetka. 25. 9. 2010 13:51:12. Já osobně kůži z filetů neodsgtraňuju, drží to"pohromadě" a máme ji opečenou moc rádi, takže spíš záleží na vaší chuti, ale jde to na oba způsoby
Podobné recepty jako Filety ze pstruha
Uzený lososový filet
Suroviny: celý lososový filet, 50 ml olivového oleje, 2 citróny, mořská sůl Lososa omyjeme a osušíme. Celý filet položíme na olivovým olejem potřený alobal, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a vložíme do roztopeného grilu. Gril přiklopíme a grilujeme cca 30 minut. Během grilování neodklápíme. Hoto
Podobné recepty jako Uzený lososový filet
Recept: Filet z lososa s chřestem
Chřest oloupeme a dáme vařit do vroucí vody na 10-15 minut. Filety bez kůže osolíme, opepříme a dáme péct na pánev s olivovým olejem. Otáčíme je a rychle opékáme ze všech stran. Pak je přemístíme do misky a vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C na 8 minut. Připravíme omáčku: Do kastrůlku vlijeme víno
Podobné recepty jako Recept: Filet z lososa s chřestem
Ceviche v rajčatové omáčce
Ceviche v rajčatové omáčce - recept: Rybí filety dejte asi na půl hodiny do chladu, aby se maso zpevnilo a lépe se vám krájelo. Zchlazené filety přejeďte dlaní, abyste si ověřili, že v
Podobné recepty jako Ceviche v rajčatové omáčce
Tilápie na rozmarýnu s česnekem recept
Filety Tilápie bez kostí a kůže, bohatě nasolíme a vetřeme do filetů směs olivového oleje a sušeného rozmarýnu. Na rozpálenou grilovací pánev, nalijeme lžíci olivového oleje a do něj dáme provonět na jemno nakrájený stroužek česneku. Jakmile česnek začne vonět, vyjmeme ho z pánve a vložíme filety ry
Podobné recepty jako Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Filet z lososa s chřestem
Filety bez kůže osolíme, opepříme a dáme péct na pánev s olivovým olejem. Otáčíme je a rychle opékáme ze všech stran. Pak je přemístíme do misky a vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C na 8 minut. Připravíme omáčku: Do kastrůlku vlijeme víno i pomerančovou šťávu a necháme je mírně svařit. Osolíme, ope
Podobné recepty jako Filet z lososa s chřestem
Treska se smetanovým přelivem recept
Filety bez kůže z tmavé tresky osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Ty pak na kousku másla osmažíme z obou stran lehce dozlatova. Smažené filety odložíme na předehřátý talíř a do výpeku nasypeme osmažit žampiony pokrájené na měsíčky či plátky. Po osmažení přidáme krátce osmažit i jemně nasekaný
Podobné recepty jako Treska se smetanovým přelivem
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí recept ...
2 filety bělomasé ryby (nebo 4 kostky filé) 2 rajčata 2 lžíce parmazánu (strouhaného nebo sýru Gran Moravia) sůl mletý pepř. Postup přípravy receptu. Troubu předehřejeme na 200°C (horkovzduch). Špenátové listy dáme do cedníku a přelijeme vařící vodou a následně propláchneme ledovou, promícháme a nec
Podobné recepty jako Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí ...
Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou recept
Jana Remkova: Jani děkuju, a makrela určo ne - může to být pod názvem štika mořská nebo štikozubec - mrkni do Kaufu do mražáku - jestli si to dobře pamatuju, na jejich cedulce byl hejk, na pytlíku s filety štikozubec. Tak já drahoty určitě nedělám, když mi 2 "tichý blázni" nutěj své přebytky úlovků
Podobné recepty jako Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou
Losos na hlívách recept
4 filety z lososa bez kůže (cca 200 g kus) 300 g hlívy ústřičné 1 červená paprika 3 jarní cibulky 2 lžičky provensálského koření sůl několik plátků másla. Postup přípravy receptu. Papriku, cibulku a hlívy nakrájíme na menší kousky, promícháme v míse, ochutíme lžičkou provensálského koření a osolíme.
Podobné recepty jako Losos na hlívách
Treska se smetanovým přelivem
Filety bez kůže z tmavé tresky osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Ty pak na kousku másla osmažíme z obou stran lehce dozlatova. RADA: Jak se zbavit zápachu rybiny z rukou i nádob í. 2. Smažené filety odložíme na předehřátý talíř a do výpeku nasypeme osmažit pokrájené žampiony na měsíčky či pl
Podobné recepty jako Treska se smetanovým přelivem
Treska s kuskusem recept
150 g filet z tresky bez kůže 2 lžíce hladké mouky 1/3 šálku nasekané šalvěje 3 klínky citrónu. Recept si zatím oblíbil 1 kucha ř. Recept se mi líbí. Postup přípravy receptu. Vejce v menším hrnci uvařte na tvrdo (6–7 minut). Mezitím na rozehřátém oleji osmažíme pokrájenou cibuli (cca 5 minut), přide
Podobné recepty jako Treska s kuskusem
Filet z mořského vlka s dýňovo-bramborovým pyré recept ...
Filety z mořského vlka za pomoci pinzety zbavíme kostí, osolíme a opepříme. Kůži na povrchu dvakrát prořízneme, ale jen lehce, aby se nám porce ryby na pánvi nezkroutila. Do pánve dáme lžíci přepuštěného másla. Filet z obou stran zlehka poprášíme hladkou moukou. Opečeme nejprve kůží dolů a když kůže
Podobné recepty jako Filet z mořského vlka s dýňovo-bramborovým pyré ...
Pomazánka z filetů v oleji recept
Tématické fráze: recepty pomazánky pomazánka z makrely v oleji sardelové filety sleďová pomazánka štikozubec chilský jak vyudit halibuta pomazánka ze sleďů v oleji ryba platis pomazanka z ryb v oleji pomazanka z ryb v oleji losos v trojobalu sleďové filety- recept pstruhová pomazánka telapie recept
Podobné recepty jako Pomazánka z filetů v oleji
Vánoční štika zasněžená parmezánem recept
Během opékání vrchní stranu bez kůže posypeme trochou sýru Parmigiano-Reggiano. Po opečení filetu ze strany kde je kůže opatrně filety obrátíme a opékáme i druhou stranu. Lehce opět posypeme sýrem Parmigiano-Reggiano i stranu s kůží. Po upečení dáme na talíř a bohatě posypeme sýrem Parmigiano-Reggia
Podobné recepty jako Vánoční štika zasněžená parmezánem
Candát pečený na másle recept
Filety candáta i s dobře očištěnou kůží od drobných šupin naporcujeme na nám vyhovující porce. Každou porci ze strany, kde je kůže, lehce nařízneme tak, aby došlo k pouze k proříznutí kůže (ryba se nebude při opékání kroutit). Ze strany, kde není kůže, porce nebojácně osolíme a opepříme a jen lehce
Podobné recepty jako Candát pečený na másle
Tatarský biftek z lososa recept
Použijeme kvalitní a čerstvé maso bez kůže - filet a uzený losos nakrájíme na proužky a nasekáme nebo naškrábeme - obojí zabere minimum času. Maso vložíme do mísy a přidáme nakrájenou mladou nebo červenou cibulku, sůl, mletý kmín, nameleme pepř, hořčici, žloutek, pár kapek sojové omáčky, zakápneme c
Podobné recepty jako Tatarský biftek z lososa
Rybí oči recept
rybí koření (bez soli) Postup přípravy receptu. Filety z vnější strany okořeníme, nesolíme, losos i nepravý je již dost slaný. Otočíme a na vnitřní stranu filetů naklademe plátky lososa a olivy tak, aby při řezu byly vidět (jako oči). Srolujeme závitky, zpevníme provázkem a opečeme na másle. Nakrájí
Podobné recepty jako Rybí oči
Keříčkovec červenolemý na grilu recept
Keříčkovce opláchneme a očistíme poté uděláme filety, které zbavíme kůže, pokud máme filety už hotové tak rozporcujeme. Poté nasypeme koření do misky a zalijeme štávou z limetek (nebo citronů), já osobně už používám sůl a pepř a zakapávám šťávou. Poté naloženou rybu necháme odložit přes noc v mariná
Podobné recepty jako Keříčkovec červenolemý na grilu