Švestkové čatní recept
Vařila jsem ještě jednou a s balzamikem nutno opatrně. Ale zas to dostane lehce jinou chuť. Je výhoda, že do catni se dá dát vše, tak jsem tam přihodila i malou dyni. Doporučuji místo bílé cibule dát červenou. Mě se k tomu nějak hodí lépe a použila jsem jí u obou varek. A ani jsem nesterilovala. Hor
Podobné recepty jako Švestkové čatní
Krůtí se švestkovým čatní a borůvkami recept
Prohřejeme troubu na 200°C, vložíme pekáč s tukem a necháme rozpálit. Pak vložíme okapané maso z marinády a pekáč přiklopíme. Pečeme po obou stranách 25 minut, tedy dohromady 50 minut. Během pečení, poléváme výpekem a podléváme zbytkem marinády. Po této době by mělo být maso měkké, vyjmeme ho, omáčk
Podobné recepty jako Krůtí se švestkovým čatní a borůvkami