Guláš nejlepší!!! recept
Plný talíř voňavého guláše rozhodně patří mezi jednu z neoblíbenějších českých klasik. Základem je použít kvalitní hovězí maso a dostatek cibule. Způsobů přípravy je hned několik, ale věděli jste, že jde připravit i ve fritovacím hrnci? Hodnocení receptu je. 5,0 (40) Pro možnost hodnocení. se prosím
Podobné recepty jako Guláš nejlepší!!!
Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Následně přidáme kousky masa. Ze všech stran je opečeme, dobře mícháme (guláš se má přichytávat ke dnu hrnce, ale ne připalovat). Když je maso opečené, osolíme (cca 10 špetek) a opepříme. Přidáme rajský protlak, dobře promícháme a zalijeme malým množstvím vody - asi 2 dl.
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Segedínský guláš
Nyní vše zalijeme 2 dl vody, přidáme kmín, pepř, osolíme, podle chuti můžeme přidat trochu šťávy ze zelí a přivedeme k varu. Maso pak zvolna dusíme dokud téměř nezměkne. Je-li již skoro hotové, přidáme do hrnce pokrájené zelí a všechno dusíme ještě 15 minut. Podle potřeby podléváme vodou nebo šťávou
Podobné recepty jako Segedínský guláš
Jednoduchý houbový guláš
Občas promícháme, aby se houby nepřipalovaly a podle potřeby podléváme. Když houby změknou, přidáme vývar pokud se vyvařil, guláš znovu dobře promícháme a zahustíme lžící mouky rozmíchané v trošce vody. Povaříme ho ještě asi 5 minut a úplně nakonec přidáme špetku majoránky. Kuchař: HanaRohlenová.
Podobné recepty jako Jednoduchý houbový guláš
Recept: Guláš podle sousedů
Guláš podle sousedů? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Recept: Guláš podle sousedů
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý) recept ...
Guláš dochutíme podle toho, jak nám vyhovuje. Pro tmavší barvu můžeme přidat papriku, dosolit, nebo ještě více zjemnit smetanou. Podáváme s chlebem. Poznámka autorky receptu Tento guláš je opravdu poctivý, hustý, jemně smetanový a s vynikající chutí. Uvařeno (35x ...
Podobné recepty jako Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý) ...
Bramborový guláš
klasický bramborový guláš mi přijde krapet fádní proto do nněj přidávám daší ingredience podle nálady a obsahu ledničky:např.houby,pórek,rajčata,papriky,fazole,cuketa atd. neuškodí trocha kečupu,chlli omáčka,česnek nebo nějaké exotičtější koření,taky uzeninu lze obměnit a dát i více druhů(anglická,k
Podobné recepty jako Bramborový guláš
Vepřový guláš
Tohle je můj první guláš, tak jsem hledala co nejjednodušší recept, taky jsem se radila se sestrou, říkala že bez sádla a bobkového listu není guláš dobrý, ale jelikož jsem zrovna v Německu, tak jsem nesehnala ani jedno. Tak jsem udělala guláš podle tohoto receptu, přidala jsem do něj rajčatový prot
Podobné recepty jako Vepřový guláš
Hovězí guláš s houskovým knedlíkem
Hovězí guláš s houskovým knedlíkem; foto: Pradobroty.cz. Objevte Pradobroty! Lásku k jídlu si hýčkám už od dob, kdy jsem byla malé děvče. Tenkrát mi vařila maminka a školní jídelna. Když jsem vyrostla a osamostatnila se, musela jsem si začít vařit a péct sama. Záhy jsem zjistila, že mě to baví a doc
Podobné recepty jako Hovězí guláš s houskovým knedlíkem
Segedínský guláš
Některé recepty se nedají ani číst, natož podle nich vařit jako např. tenhle recept na segedin. Hladká mouka v kuchyni jen vyjímečně. Proto zelí v jakékoliv podobě, tedy i segedínský guláš, se zahušťuje nastrouhaným bramborem. Je pak chutnější a dravější. Nejlepší segedínský guláš je z libového bůčk
Podobné recepty jako Segedínský guláš
Jelení guláš podle Jirky recept
Jelení guláš podle Jirky Hodnocení receptu je 4,7 (11) Pro možnost hodnocení se prosím přihlašte. Jurgen.k 19 názorů 26. 4. 2010 16:59 Bahula Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku Suroviny pro 4 Menší porce 4 Větší porce 1000 g 1000 g jelení maso 10 dkg 10 dkg sádla 2 2 velké cibule slanina 2 2 v
Podobné recepty jako Jelení guláš podle Jirky
Vídeňský bramborový guláš pro fajnšmekry
Give Vídeňský bramborový guláš pro fajnšmekry 4/4. Hodnoceno: 4x. „Buřtguláš“, jak se název ustálil a zlidověl, je nepochybně stálicí jednoduché kuchyně a dá se vyrobit i na stolním vařiči v kempu. To ale neznamená, že by nemohl vypadat a chutnat jako luxusní pochoutka. Zvlášť tehdy, když ho připrav
Podobné recepty jako Vídeňský bramborový guláš pro fajnšmekry
Guláš z tlačenky podle Ládi Hrušky
Guláš z tlačenky podle Ládi Hrušky - recept: Na sádle osmahni cibulku dosklovita. Přidej mletou papriku a tlačenku nakrájenou na kostičky.Zhruba 5 minut nechej dusit. Přilij vodu a lžíci mouky na
Podobné recepty jako Guláš z tlačenky podle Ládi Hrušky
Segedínský guláš maďarské babičky
Segedínský guláš maďarské babičky - recept: Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, větší kusy zelí překrájíme. Jednu cibuli osmažíme na na polovině tuku, opečeme maso, osolíme, okořeníme
Podobné recepty jako Segedínský guláš maďarské babičky
Hovězí guláš podle Ondřeje Slaniny recept
Guláš je recept, který nejčastěji doma dělá táta. Rád vybírá maso – na každý guláš je potřeba vybrat kvalitní maso, protože podle toho pak výsledný pokrm vychutnáme. Hovězí kližka Tefal Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku Suroviny pro 4 Menší porce 4 Větší porce 800 g 800 g hovězí kližky 50 g 5
Podobné recepty jako Hovězí guláš podle Ondřeje Slaniny
Fiakr guláš podle Magdaleny Dobromily recept
Když je maso měkké, vyjmeme kosti a guláš podle potřeby zahustíme strouhaným chlebem. Dochutíme majoránkou, lisovaným česnekem, solí a pepřem. Přidáme pokrájené párky nebo klobásu (můžeme použít i kusy šunky) a vše chvíli povaříme. Podáváme s vejci a kyselými okurkami. Vhodnou přílohou je pečivo neb
Podobné recepty jako Fiakr guláš podle Magdaleny Dobromily
Guláš pravý hospodský recept
Poté, kdy je guláš chuťově na špičce, tak ho odstavíme a po vychladnutí necháme nejméně 24 hodin v lednici (takto odležený guláš je nejlepší). Pokud se něco nepodaří a guláš není chuťově dobrý nebo není dost hustý, (většinou moc vody), tak lze dochutit hovězím bujónem a jíškou (nakonec je vždy výbor
Podobné recepty jako Guláš pravý hospodský
Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel recept
spagetka: Podle chuti, záleží na tom, jak jste doma na ostrá jídla. V původním receptu se přidává drcená paprička, já maximálně přidám trošku pálivé papriky nebo pikantnější klobásu - mívám kvalitní od soukromníka s paprikou, ta je typu maďarské, nikoli ostravské. Doma moc na ostrá jídla nejsme. Odl
Podobné recepty jako Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel