Srnčí guláš na červeném víně recept
Když je maso opečené, zalijeme ho 3 dcl červeného vína a 2 dcl vody. Přiklopíme a dusíme do změknutí (cca 1 hodinu). Zahustíme moukou rozmíchanou s vodou. Podáváme s knedlíkem.
Podobné recepty jako Srnčí guláš na červeném víně
Rumový zvěřinový guláš recept
0,5 l 0,5 l červeného vína 1 1 menší protlak cukr 3 dcl 3 dcl rumu Nutriční hodnoty ... Přidat do oblíbených Vytisknout Sdílet na Facebooku Poslat na Messenger Poslat na Whatsapp Otevřít v novém okně Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami Recept ještě nebyl ho
Podobné recepty jako Rumový zvěřinový guláš
Mořidlo s červeným vínem
300ml aromatického červeného vína (např. Portugal) 1 velká cibule 1 velká mrkev 1 střední petržel 1 střední celer 3 bobkové listy 5 jalovčinek 6 kuliček pepře špek nebo slanina
Podobné recepty jako Mořidlo s červeným vínem
Kachna na medu a víně s červeným zelím
Vložíme do trouby a pečeme na 200°C cca 20 minut, poté přiklopíme a pečeme asi 2 hodiny na 165 °C. V průběhu pečení maso přeléváme a případně podléváme podle chuti vodou nebo vínem, ke konci pečení odklopíme a dopečeme zlatavou kůrčičku.
Podobné recepty jako Kachna na medu a víně s červeným zelím
Nakládání zvěřiny do červeného vína
Nakládání zvěřiny do červeného vína? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Nakládání zvěřiny do červeného vína
Kohout na víně
V hrnci rozehřejte máslo a osmažte šalotku, česnek a slaninu, cca 2 minutách přidejte olej, cca 350 ml červeného vína, 2 lžíce protlaku a tymián. Vše slabě poduste a přidejte kohouta. Nechte vychladnout, přikryjte fólií a přes noc dejte do chladničky.
Podobné recepty jako Kohout na víně
Zvěřinový guláš recept
asi 1 dl 1 dl červeného vína sůl a pepř špetka špetka čili 1 lžíce 1 lžíce brusinkové marmelády trošku trošku majoránky asi 3 krajíce 3 krajíce nastrouhaného staršího chleba na zahuštění Nutriční hodnoty Energie: 7 354 kJ / 1 758 kcal; Bílkoviny: 210,85 g; Tuky: 69,26 g; Vláknina : 10,66 g ...
Podobné recepty jako Zvěřinový guláš
Srnčí játra za minutu podle herce Petra Haničince recept ...
Měkká játra vyjmeme, šťávu zahustíme lžičkou solamylu nebo hladké mouky, přidáme 2 lžíce červeného vína a 2 lžíce rajského protlaku, osolíme. Pak vložíme játra zpět. Podáváme s bramborem nebo bílým pečivem, játra zdobíme kolečky syrové cibule. Všechny chuťovky ze zvěřiny zdobíme nakládanou jeřabinou
Podobné recepty jako Srnčí játra za minutu podle herce Petra Haničince ...
Vepřová kýta á la zvěřina v PH recept
200 ml 200 ml červeného vína 250 ml 250 ml smetany koření na divočinu 3 ks 3 ks ... Přendáme do PH a na pánvi zprudka opečeme maso, které přidáme i s výpekem k zelenině, trochu osolíme, podlijeme vínem a zapneme na HIGH. V hrnečku si rozmícháme mouku v trošce vody a po třech hodinách vaření přilijem
Podobné recepty jako Vepřová kýta á la zvěřina v PH
Skopové na víně s rozmarýnem recept
200 ml 200 ml červeného vína (suchého) sušený mletý rozmarýn ... by šlo maso předem naložit, ale u nás jde o to, že já se nesnažím tu charakteristickou chuť skopového / ale i zvěřiny / potlačit. Nám nevadí - naopak - moc chutná. Znám ale dost lidí ve svém okolí, kteří by skopové ani zvěřinu nevzali
Podobné recepty jako Skopové na víně s rozmarýnem
Divočák po myslivecku
Kančí maso,nakrájejte na kostky a naložte do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a utřeného česneku. Maso nechte marinovat alespoň 1 den. V hrnci rozehřejte olej a osmažte nakrájenou cibuli. Přidejte marinované maso a ze všech stran opečte. Maso osolte, opepřete, podlijte marinádou a
Podobné recepty jako Divočák po myslivecku
Hovězí pečeně na divoko
Hovězí pečeně na divoko - recept: Maso omyjeme a osušíme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kousky. Rozložíme ji na hovězí plátky společně s bobkovým listem, zrnky pepře, nového
Podobné recepty jako Hovězí pečeně na divoko
Jelení kýta na víně a smetaně recept
200 ml 200 ml suchého červeného vína 3 3 mrkve 1/2 1 /2 ... záleží na každém, co komu chutná. Já koření vždycky vybírám, jeho vůně už přešla do omáčky během vaření a nevidím důvod, proč by měla být omáčka se zbytky vyvařeného koření, zde např.. nového koření, pepře a jalovce chutnější, ale každý vař
Podobné recepty jako Jelení kýta na víně a smetaně
Irské dušené hovězí
Irské dušené hovězí je lahodný guláš z hovězího masa, který přidáním černého piva a červeného vína získá neopakovatelnou chuť. Jeho příprava je sice delší, ale není složitá a toto syté a velmi chutné jídlo si určitě zamilujete. Omyté a osušené maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a ve vyšší p
Podobné recepty jako Irské dušené hovězí
Líčka pečená na dezertním víně recept
Na noc naložíme do oleje spolu s bobkovým listem, jalovcem, novým kořením a celým… Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání. Přejít na vyhledávání Vyhledávání Hledat Mohlo by se vám líbit Štamgastovo kuře Nadýchaný hrnečkový perník Mila kuličky Kuře na paprice (i pro začáteční
Podobné recepty jako Líčka pečená na dezertním víně
PIKANTNÍ OMÁČKA K ČERNÉ ZVĚŘINĚ recept
250 ml 250 ml červeného vína Nutriční hodnoty Energie: 1 205 kJ / ... Přidat do oblíbených (13x) Moje poznámka ... recepty z divokeho prasete pikantni omacka recepty divoke prase divočák na černo recepty na divoke prase grilování zvěřiny prase divoké recepty omáčky z divočáka grilování divočáka divo
Podobné recepty jako PIKANTNÍ OMÁČKA K ČERNÉ ZVĚŘINĚ
Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou recept
100 ml 100 ml kvalitního červeného vína deleted z 1/2 deleted z 1/2 pomerančová šťáva z 1/2 pomeranče Nutriční hodnoty Energie: 2 142 kJ / 512 kcal; Bílkoviny: 63,30 g; Tuky: 2,60 g; Vláknina: 5,38 g; Cholesterol: 120 mg Sodík: 236 mg Sůl: 0,54 g; Sacharidy: 24,63 g; Zobrazit více hodnot Hodnoty jso
Podobné recepty jako Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou
Marinovaná vepřová játra na grilu recept
Postup přípravy. Z oleje, vína, worchestru a grilovacího koření smícháme marinádu, do které naložíme plátky jater, které proložíme větvičkami oregána. Necháme rozležet minimálně 2 hodiny a grilujeme na grilu nebo na grilovací pánvi. Podáváme s bramborem nebo pečivem, čerstvou zeleninou a tatarskou o
Podobné recepty jako Marinovaná vepřová játra na grilu
Vinné mořidlo s jalovcem
250ml červeného vína 250ml vody 3 malé cibule 1 větší mrkev 1/2 většího celeru 1 střední petržel 1/2 citronu 10 kuliček nového koření 3 kuličky černého pepře 6 kuliček jalovce 3 bobkové listy 3 snítky tymiánu
Podobné recepty jako Vinné mořidlo s jalovcem
Pečený srnčí hřbet recept
po 1/4 l po 1/4 l červeného vína a zvěřinového vývaru šalotka mrkev 100 ml 100 ml ... Pokud nemáme přísun zvěřiny, můžeme pochoutku udělat i z hovězího masa a to tak, že hovězí maso nejdříve naložíme na 1-2 dny do koření na divočinu. Koření do masa vmasírujeme po všech stranách, potřeme (nejlépe ruk
Podobné recepty jako Pečený srnčí hřbet
Kotleta na sherry recept
Vložíme jej do marinády z olivového oleje, pepře, práškového bujónu, sherry, trochu soli a dáme na noc do lednice. Druhý den dáme vařit brambory se solí a kmínem. Máte-li, tak s větvičkou libečku. Mrkev, pokud je třeba, oloupeme a nakrájíme na kolečka, pórek na šikmé kroužky a oloupanou vodnici na m
Podobné recepty jako Kotleta na sherry
Punč recept
1 l 1 l červeného vína 1,5 dl 1,5 dl rumu pomeranč trochu trochu cukru Nutriční hodnoty Energie: 6 830 kJ / 1 633 kcal; Bílkoviny: 4,00 g; Tuky: 0,00 g; Vláknina: 2,00 g; Cholesterol: 0 mg Sodík: 130 mg Sůl: 0,00 g; Sacharidy: 153,75 g; Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Po
Podobné recepty jako Punč
Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child. Není vhodnější recept k podzimnímu večeru než pomalu pečené hovězí, koupající se v lahvi červeného vína s krásně oranžovou mrkví. Tradiční francouzský recept připravte k romantické večeři, váš protějšek si vás zamiluje na první ochutnání.
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem recept ...
Následně budete potřebovat dostatek času, kapku červeného vína a kořenovou zeleninu. Pokud dodržíte náš recept, vykouzlíte šťavnatou pochoutku, která se dá krájet lžící. Hodnocení receptu je 4,8 (15) Pro možnost hodnocení se prosím přihlašte. Colombo65 20 názorů Doba přípravy 120 min 120 min (120 mi
Podobné recepty jako Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem ...
Jelení guláš babičky Aničky recept
500 g 500 g masa ze zvěřiny (jelení, srnčí , divočák apod.) 2 2 středně velké cibule 50 g 50 g špeku 1 lžíce 1 lžíce sádla 2-3 dl 2-3 dl červeného vína pepř a sůl majoránka sladká paprika rajčatový protlak nebo šťáva kousek kousek polévkové kostky granulovaná hotová jíška 1 nožička 1 nožička dobré k
Podobné recepty jako Jelení guláš babičky Aničky
Hovězí po burgunsku
Hovězí maso nakrájejte na kostky, lehce opepřete, zalijte částí červeného vína, přidejte trošku rozmarýnu, tymiánu a rozmačkanou polovinu paličky česneku. Zakryjte a nechte v chladu odležet, minimálně jeden den dopředu, maso ale můžete nechat naložené i 5 dní.
Podobné recepty jako Hovězí po burgunsku
Jelení kýta na smetaně recept
150 ml 150 ml červeného vína 2 dl 2 dl smetany 2 ... a pepř rozdrtíme v hmoždíři, smícháme s olejem a přidáme šťávu z půlky citronu. Připravené maso dáme do kastrůlku s poklicí a zalijeme marinádou a necháme asi tři dny odležet. Maso alespoň 2x za den obrátíme. Maso vyjmeme, protáhneme slaninou a sv
Podobné recepty jako Jelení kýta na smetaně
Srnčí ragú od Sofie recept
Maso naložíme do vychladlého nálevu (max. 30 stupňů) a necháme den až dva marinovat. 2.den: maso se zeleninou zcedíme, 1 cibuli nakrájíme na kostičky, orestujeme na troše oleje, přidáme maso (i se zeleninou), osmažíme, podlijeme asi 2 dcl červeného vína, necháme dusit. Průběžně podléváme vínem, až j
Podobné recepty jako Srnčí ragú od Sofie
Panenka z divočáka s hruškovým pyré
Na talíř nandejte hruškové pyré, opečené brambory, nakrájenou panenku a polijte omáčkou z červeného vína. Zdeněk Pohlreich, foto: archiv Prima. reklama . Podobné recepty z pořadů TV Prima. Karolína, domácí kuchařka. Krůta s kaštanovo-perníkovou nádivkou a medový pastiňák s pečenými bramborami . Karo
Podobné recepty jako Panenka z divočáka s hruškovým pyré
Guláš SPECIÁL recept
1 dl 1 dl piva (u zvěřiny červeného vína) 1/2 dl 1/2 dl rumu hladká mouka (na zahuštění) Na vývar: vepřová hlava (nebo používám nožky) Nutriční hodnoty Energie: 11 812 kJ / 2 823 kcal; Bílkoviny: 264,79 g; Tuky: 28 ...
Podobné recepty jako Guláš SPECIÁL