Omuraisu recept
Omuraisu je v Japonsku velice mladý pokrm, vznikl až na přelomu 19. a 20. století, avšak už za tak krátkou dobu se omuraisu stalo velmi populárním. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Omuraisu
Grilované maso na japonský způsob
Maso očistíme a jednotlivé porce osolíme,okořeníme,zakápneme sójovou omáčkou,posypeme sezamovým semínkem a necháme uležet.Na rozpáleném oleji je zprudka opečeme,olej slijeme,přidáme máslo a ještě krátce opékáme doměkka.
Podobné recepty jako Grilované maso na japonský způsob
Kuřecí maso na zelí recept
Postup přípravy. Zelí očistíme, nakrouháme a dáme do vysokého pekáče s pokličkou. Přidáme olivový olej, osolíme, přidáme kuřecí čtvrtky a posypeme grilovacím kořením.
Podobné recepty jako Kuřecí maso na zelí
Recept: Yakitori z kuřecího masa
Každé prsíčko nakrájíme na tenké proužky, snažíme se, aby byly co nejdelší. V misce smícháme všechny ingredience na marinádu - jemně nasekaný česnek, cibuli, olej, sójovou omáčku, hnědý cukr, sůl a kurkumu.
Podobné recepty jako Recept: Yakitori z kuřecího masa