Kimchi korejský fermentovaný salát recept
V mezičase připravíme "zálivku": nastrouháme zázvor i česnek, dáme do misky, přisypeme chilli a přidáme rybí omáčku. Vše promícháme. Po 6 hodinách "slané koupele" by měly být zelné listy již dostatečně změklé. Důkladně je propláchneme studenou vodou a necháme okapat, můžeme i lehce vyždímat.
Podobné recepty jako Kimchi korejský fermentovaný salát
Korejské kimči ( kvašená národní zdravá pochoutka) recept ...
V mačkátku na česnek vymačkám chilli a smíchám se solí. Poměr váhy soli a chilli je cca 20% soli a 80% chilli. Rozmačkám česnek, nastrouhám zázvor a nadrobno nakrájím cibuli. Všechno se to mrskne do mixéru, akorát cibule se trochu nechá bokem.
Podobné recepty jako Korejské kimči ( kvašená národní zdravá pochoutka) ...
Čočkové khirčí recept
Do hrnce nalijeme olej a smažíme na něm drobně nakrájenou cibuli, česnek a zázvor. Poté přidáme koření (hřebíček, kardamon, skořici, chilli) a zahříváme tak dlouho, až se koření rozvoní. Vsypeme okapanou rýži s čočkou. Přidáme kurkumu a sůl, promícháme a stále mícháme, až nám všechna rýže zesklovatí
Podobné recepty jako Čočkové khirčí