Potaje fazolovočočková polévka recept
Poznámka. Potaje [:potahe:] je oblíbená hustá sytá polévka, tradičně se vaří v Latinské Americe a Španělsku, má mnoho variant (tak jako u nás je mnoho bramboraček), tato pochází z východokubánského města Holgiun.
Podobné recepty jako Potaje fazolovočočková polévka
Hrách zapečený se zelím dle SPLK recept
Poznámka. Kdo se nestravuje podle SPLK (stravování podle Lenky Kořínkové), může si před koncem pečení přidat nastrouhaný sýr, aby se roztál a také pokud není skleněná zapékací miska, může se vymazat tukem a vysypat strouhankou.
Podobné recepty jako Hrách zapečený se zelím dle SPLK
Telecí roláda
Telecí roláda bude výborně chutnat s bramborovou kaší. Nejvhodnější na roládu bude maso z telecí kýty. A místo pažitky m
Podobné recepty jako Telecí roláda
Čočka nebo červené fazole po Alžírsku
Tento recept také dělávám, naučila jsem se ho v jižním španělsku. Je vynikající a bohatě stačí bez masa. Je vynikající a bohatě stačí bez masa. Vyberte, co chcete vytisknout
Podobné recepty jako Čočka nebo červené fazole po Alžírsku
Pákistánská kuchyně Lauki chana dall (žlutý hrách s ...
Hrách po Španělsku . Hrách s uzenou příchutí . Hrách na maďarský způsob . Naklíčená čočka, hrách . Pákistánská kuchyně - Chana pulao (rýže s cizrnou) videorecept . Filé s tykví . Čočková polévka s tykví . Indická kuchyně - Rychlé ghee / ghí (žluté přepuštěné máslo) český videorecept . Hrách zapečený
Podobné recepty jako Pákistánská kuchyně Lauki chana dall (žlutý hrách s ...