Špaldový podmáslový chléb recept
Suroviny: podmáslí, olej, sůl, cukr, mouka celozrnna pšeničná, mouka špaldová hrubá, mouka žitná chlebová, kmín celý, droždí sušené, otruby pšeničné, semínka slunečnicová. Suroviny vložíme v uvedeném pořadí do pekárny. Zapneme program celozrnný, velký, kůrka střední Po zvukovém signálu přidáme semín
Podobné recepty jako Špaldový podmáslový chléb
Špaldový podmáslový chléb z domácí pekárny
Špaldový podmáslový chléb z domácí pekárny. Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů) Množství: neuvedeno. Obtížnost: Snadné. Příprava: neuvedeno. Vaření: 1 hod. 40 min. Speciální kritéria: neuvedeno.
Podobné recepty jako Špaldový podmáslový chléb z domácí pekárny
Špaldový podmáslový chléb vynikající
Špaldový podmáslový chléb vynikající - recept: Ingredience (bez semínek) vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Podmáslí lze případně nahradit vodou. Zapneme program Celozrnný. Po zvukovém signálu
Podobné recepty jako Špaldový podmáslový chléb vynikající
Podmáslový chléb nadýchaný, s křupavou kůrkou recept ...
Do pekárny nasypeme přesátou mouku, cukr, kmín, sušené droždí, přidáme podmáslí, mléko, olej, ocet a sůl. Jak na chleba v pekárně. Pekárnu zapneme na základní program, zvolíme velikost II (750 gramů) a tmavou kůrku. Poznámka autora receptu. Tip: Doporučuji dát si tu námahu a přesypat si mouku přes s
Podobné recepty jako Podmáslový chléb nadýchaný, s křupavou kůrkou ...
Podmáslový chléb recept
Přidat komentář. Suroviny: voda, podmáslí, cukr, sůl, kmín celý, mouka hladká, mouka žitná chlebová, droždí. Do domácí pekárny dáme nejdříve tekuté suroviny, poté sypké, naposledy přijde droždí.Pekárnu nastavíme na program Základní, stupeň opečení….
Podobné recepty jako Podmáslový chléb
Podmáslový chléb z domácí pekárny
Do nádoby dáme suroviny v následujícím pořadí - 310 g podmáslí, 50 g bílého jogurtu, 2 lžíce oleje, 1 lžíci octa, 120 g žitné celozrnné mouky, 380 g hladké mouky (až 280 g hladké mouky lze nahradit moukou grahamovou, pšeničnou chlebovou nebo špaldovou), do mouky si uděláme tři důlky - do prvního důl
Podobné recepty jako Podmáslový chléb z domácí pekárny
Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Postup přípravy receptu. 1. Ideální je samozřejmě použít bio suroviny. Troubu předehřejeme na 220 °C. Mouku smícháme s vločkami, solí, sodou, klíčky a semínky. Přidáme podmáslí, med a zpracujeme vláčné těsto (5 minut ruční práce stačí). Formu na chléb vyložíme pečícím papírem, těsto přemístíme do fo
Podobné recepty jako Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Špaldový podmáslový chléb vynikající
Špaldový podmáslový chléb vynikající - recept: Ingredience (bez semínek) vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Podmáslí lze případně nahradit vodou. Zapneme program Celozrnný. Po zvukovém signálu
Podobné recepty jako Špaldový podmáslový chléb vynikající
Podmáslový chléb moc dobrý
1. lžička cukr. 2. lžička drcený kmín. 120. g žitná chlebová mouka. 380. g hladká mouka. 1,50. lžička sušené droždí. Postup přípravy receptu. 1. Vložíme do pekárničky v uvedeném pořadí, zapneme program základní, velikost II, kůrka tmavá. Tento chlebík je opravdu výborný. Podělte se s přáteli o recep
Podobné recepty jako Podmáslový chléb moc dobrý
Podmáslový chléb III recept
1 kávová lžička cukru. 1 kávová lžička sušeného droždí. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy. Uvedené suroviny vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a nastavíme program podmáslí (u pekárny Bifinett KH 2232). Poznámka autora receptu.
Podobné recepty jako Podmáslový chléb III
Špaldový jemný chléb
1. Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost bochníku malá, barva kůrky světlá. Po upečení chleba vyklopíme z nádoby a necháme na mřížce v utěrce vychladnout. 2. Výsledek - jemňounký chlebík s lahodnou chutí. Podělte se s přáteli o recept. Podobné recepty.
Podobné recepty jako Špaldový jemný chléb
Chléb podmáslový
1. lžíce kmín. 1. ks brambory vařená, nastrouhaná. 120. g mouka Žitná mouka - chlebové nebo celozrnné. Postup přípravy receptu. 1. V uvedeném pořadí přidat do domácí pekárny. Část hladké mouky (až 280 g) je možné nahradit moukou graham, pšeničnou chlebovou nebo špaldovou. 2. Podle chuti přidat semín
Podobné recepty jako Chléb podmáslový
Jednoduchý špaldový chléb bez hnětení
Chléb z droždí zvládne i pekařský začátečník, stačí těstu dopřát čas a dobře ho promíchat. Tenhle recept okouzluje svojí jednoduchostí a rychlostí, křupavý domácí chléb si tak můžete upéct kdykoliv. 1 porce. 120 minut. Suroviny. voda (vlažná ) 500 ml. med 1 lžíce. olivový olej 2 lžíce. droždí (sušen
Podobné recepty jako Jednoduchý špaldový chléb bez hnětení
Vesnický špaldový chléb podle Josefa Maršálka
Vesnický špaldový chléb podle Josefa Maršálka. Zadělat doma na poctivý chléb není tak složité, jak se může zdát. Pekař a cukrář Josef Maršálek vám prozradí, jak si doma upéct výtečný chléb ze špaldové mouky.
Podobné recepty jako Vesnický špaldový chléb podle Josefa Maršálka
Chléb s podmáslím 2 recept
1 lžíce olivového oleje. 1 lžíce bramborového škrobu. 100 g špaldové mouky. 100 g žitné chlebové mouky. 250 g hladké mouky. 50 g polohrubé mouky. 2 lžičky soli. 2 lžičky cukru. 2 lžičky kmínu. 1/2 lžičky chlebového koření. 1 lžička sušeného droždí nebo 22 g čerstvého droždí. 3 lžičky sušeného kvásku
Podobné recepty jako Chléb s podmáslím 2
Špaldový podmáslový chléb z trouby recept
Vykynuté těsto vytáhneme, propracujeme, vytvarujeme bochník a necháme na plechu s pečícím papírem nebo fólií dobře vykynout. Upečeme ve vyhřáté troubě (220°C/45 minut), já jsem pekla 50 minut v remosce – chleba se do ní vešel taktak.
Podobné recepty jako Špaldový podmáslový chléb z trouby
Špaldový kváskový chléb recept
1 lžíce otrub. 2 lžičky soli. Popř. 3 lžíce ovesných vloček. slunečnicová semínka. Naše kuchařky. právě v prodeji. Do obchodu. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy. Do pekárny dáme nejprve tekuté (včetně kvásku) a potom sypké ingredience.
Podobné recepty jako Špaldový kváskový chléb
Podmáslový chléb se semínky recept
1. 400 gr polosvětlé hladké mouky. 160 gr žitné mouky. 100 gr grahamové mouky. 400 ml podmáslí. 25 gr droždí. 2 kávové lžičky cukru. 2 polévkové lžíce oleje. 2 kávové lžičky soli. slunečnicových semínek. lněných semínek. semena sezamu. kmín. dýně. Naše kuchařky. právě v prodeji. Do obchodu.
Podobné recepty jako Podmáslový chléb se semínky
Podmáslový chléb
1. lžička drcený kmín. 5. g sušené droždí Francouzské. Postup přípravy receptu. 1. Ingredience vložit do pekárny v uvedeném pořadí, droždí vsypat do mouky tak, aby se nedotýkalo tekuté části. V pekárně ETA zapnout program TOUSTOVÝ. 2. Je možné přidat libovolná semínka (lněné, sezamové, slunečnice, d
Podobné recepty jako Podmáslový chléb
Drážďanský špaldový chleba
1. balíček droždí. 2. lžíce olivový olej. 2. lžička sůl. 1. lžička drcený kmín. Postup přípravy receptu. 1. Do formy nalijeme mrkvovou šťávu, k jedné straně nasypeme všechnu mouku, uděláme v ní důlek a do něj dáme sušené droždí (někdy dám jenom půl balíčku, chleba pak není tak "nadýchaný" - záleží,
Podobné recepty jako Drážďanský špaldový chleba
Špaldovo-žitný chlebík z DP recept
Suroviny: voda, pivo světlé, sůl, mouka špaldová hrubá, mouka hladká, mouka žitná chlebová, kmín celý, droždí, kvas žitný. Všechny suroviny dáme do formy pekárny - nejprve tekuté, pak sypké. Sůl dávám do vody, droždí nahoru na mouku, kvásek také, ale do opačného rohu….
Podobné recepty jako Špaldovo-žitný chlebík z DP
Špaldový chléb se semínky
Do 400 ml vlažné vody rozdrobte droždí, přidejte špetku cukru, špetku soli a lžíci mouky. Důkladně promíchejte, přiklopte talířkem a nechte vzejít kvásek. Do mísy přidejte mouku, dále slunečnicová semínka, lněná semínka, chia semínka, dýňová semínka a lískové oříšky. Celou směs přidejte k mouce spol
Podobné recepty jako Špaldový chléb se semínky
Pšenično špaldový pivní chléb z domácí pekárny
1× přidáno do oblíbených. Tisk. Přidat do oblíbených. Pracovní postup: Surovny dáme do nádoby v následujícím pořadí - 250 ml piva, 5 lžic vody, 2 lžíce oleje, 350 g pšeničné tmavé chlebové mouky, 150 g špaldové mouky, do mouky si uděláme tři důlky - do prvního dáme 21 g droždí, do druhého dáme 1 lži
Podobné recepty jako Pšenično špaldový pivní chléb z domácí pekárny