špikování zvěřiny recept

Sdílejte obsah s přáteli

špikování zvěřiny recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na špikování zvěřiny, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření špikování zvěřiny. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších špikování zvěřiny receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu recept

špek - pár klínků do masa na špikování a zbytek do výpeku ( cca 100g) sterilované drobné cibulky snítka čerstvého tymiánu 8 kuliček jalovce 2 polévkové lžíce rajčatového protlaku 2 polévkové lžíce šípkové zavařeniny silný vývar nebo hovězí gelový bujón ( popř. demi glace) 200-250 ml černého piva ...

Podobné recepty jako Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu

Svíčková na hrubo recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Svíčková na hrubo recept

- slanina – 200 g (100 gr. pro špikování masa a 100 gr. pod maso) ... případně nějaké kuličky, hlavně jalovec v případě zvěřiny - může být hořký). Upečenou zeleninovou směs nalít do kastrolu tak jak je viz foto (možno rozmixovat v mixeru), zalít 1/3 dílu mléka, 1/3 dílu zakysané smetany a 1/3 dílu s

Podobné recepty jako Svíčková na hrubo

Akční letáky
Jelení kýta s góji a portským vínem
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jelení kýta s góji a portským vínem

Maso ze zvěřiny má vysoký podíl bílkovin a malý podíl tuku, přičemž tuk je s vysokým podílem nenasycených mastných kyselin. Tedy zvěřina je dietní a zdravá. O zajímavý recept z jelení kýty se s námi podělila Markéta z foodblogu Kitchenette.cz. Přečtěte si její postřehy...

Podobné recepty jako Jelení kýta s góji a portským vínem

Naši partneři