Tuňákovo-avokádová pomazánka recept
Je třeba použít opravdu zralé avokádo, nezralé není dobré a nepůjde rozmačkat na kaši. To zralé nahradí v receptu majonézu a ještě tělu dodá kvalitní a prospěšné tuky (kyselinu olejovou, palmitovou a linolovou). Zralé avokádo poznáme tak, že je na dotek měkké a při zmáčknutí palcem v něm zůstane důl
Podobné recepty jako Tuňákovo-avokádová pomazánka
Cizrnové tofu recept
Do vody s olejem přidejte kurkumu a sůl, zamíchejte a za občasného míchání vařte na mírném ohni 20-30 minut, dokud směs nezačne houstnout. Pak přidejte cizrnové bahýnko. Směs začne rychle houstnout, aby se vám nepřipálila, stále míchejte a vařte na mírném ohni dalších 10 minut.
Podobné recepty jako Cizrnové tofu
Domácí housky na hamburgery recept
Poté jej dáme do mísy a necháme pod utěrkou zhruba 1 hodinu kynout na teplém místě. Osobně si mísu s těstem vždy postavím na další mísu, do které naliji vroucí vodu. Vyjmeme vykynuté těsto, ještě trochu promačkáme a poté rozdělíme na houstičky. Velikost si můžete určit sami. Já těsto použila i na 2
Podobné recepty jako Domácí housky na hamburgery