Segedínský guláš recept
Mezitím, co se zelí vaří, připravíme jednoduše záklechtku tak, že rozmícháme v cca 2,5 dl vody 3 polévkové lžíce hladké mouky. Do uvařeného zelí přidáme maso a všechnu šťávu z papiňáku a opět přivedeme do varu. Postupně vmícháváme záklechtku, až guláš dostatečně zhoustne (záklechtku nemusíme spotřeb
Podobné recepty jako Segedínský guláš
Segedínský guláš
Nejlepší segedínský guláš je z libového bůčku, který když se na kostky nakrájí a naloží na noc ve směsi paprikového koření - uzené papriky, gulášové papriky, nového koření, soli a čilli papriky bez oleje se vše promíchá, tak maso pak nemá chybu. Dobrý kuchař však vepřové nedělá na rostlinném oleji,
Podobné recepty jako Segedínský guláš