Vepřové koleno na pivě recept
Zalijeme pivem, zakryjeme alobalem nebo poklicí a dáme péct do trouby při 180°C na cca 1 až 1,5 hodiny. V průběhu pečení maso podléváme a přeléváme. Jakmile je maso měkké, odkryjeme alobal a maso dopékáme na barvu a do křupava.
Podobné recepty jako Vepřové koleno na pivě
Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu recept ...
Mísu přiklopíme a necháme 24 hodin v chladu marinovat. Koleno přendáme do pekáče, vytřeme veškerou marinádu, dáme do pekáče na koleno, podlijeme černým pivem. Vložíme do vyhřáté trouby na 220°C a necháme asi 20 minut péct.
Podobné recepty jako Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu ...
Vepřové koleno na černém pivě
Vepřové koleno na černém pivě - recept: Vykoštěné koleno pokrájíme mřížkou, do které vetřeme česnek, hořčici, sůl, pepř, kmín a papriku. Koleno srolujeme a převážeme provázkem, vložíme do
Podobné recepty jako Vepřové koleno na černém pivě