Beraní rohy recept
Postup přípravy receptu. Do menších zavařovacích sklenic naskládáme beraní rohy. Do každé naplněné sklenice dáme jednu kuličku celého pepře, kuličku nového koření, 1 hřebíček, lžičku oleje, zalijeme nálevem z deka, který připravíme podle návodu na obalu a zavíčkujeme.
Podobné recepty jako Beraní rohy
Moravanka z Hané recept
Postup přípravy receptu. Připravíme nejdříve nálev: vše smícháme a zahřejeme k bodu varu a necháme hodinu louhovat. Nyní si v klidu dáme do sklenic na dno feferonku (malou kulatou maďarskou celou, nebo ½ pálivého kozího rohu – co seženete), kousek kopru, nasypeme nakrájenou směs do ½ nebo ¾ sklenice
Podobné recepty jako Moravanka z Hané
Kozí (beraní) rohy sterilované
Rohy zalijeme nálevem svařeným z uvedených ingrediencí. Nálev povaříme cca 15 minut a zalévat jím můžeme ihned po uvaření i vychladlým. Pokud chceme mít rohy jemnější, dáme do každé sklenice dvě lžičky oleje. Nálev postačí na 8-10 klasických okurkových sklenic, záleží na tom, jak je naplníme. Cukr m
Podobné recepty jako Kozí (beraní) rohy sterilované