Baraní rohy zavařovaní recept


Baraní rohy zavařovaní recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Baraní rohy zavařovaní, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Baraní rohy zavařovaní. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Baraní rohy zavařovaní receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Beraní rohy recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Beraní rohy recept

Postup přípravy receptu. Do menších zavařovacích sklenic naskládáme beraní rohy. Do každé naplněné sklenice dáme jednu kuličku celého pepře, kuličku nového koření, 1 hřebíček, lžičku oleje, zalijeme nálevem z deka, který připravíme podle návodu na obalu a zavíčkujeme.

Podobné recepty jako Beraní rohy

Moravanka z Hané recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Moravanka z Hané recept

Postup přípravy receptu. Připravíme nejdříve nálev: vše smícháme a zahřejeme k bodu varu a necháme hodinu louhovat. Nyní si v klidu dáme do sklenic na dno feferonku (malou kulatou maďarskou celou, nebo ½ pálivého kozího rohu – co seženete), kousek kopru, nasypeme nakrájenou směs do ½ nebo ¾ sklenice

Podobné recepty jako Moravanka z Hané

Kozí (beraní) rohy  sterilované
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kozí (beraní) rohy sterilované

Rohy zalijeme nálevem svařeným z uvedených ingrediencí. Nálev povaříme cca 15 minut a zalévat jím můžeme ihned po uvaření i vychladlým. Pokud chceme mít rohy jemnější, dáme do každé sklenice dvě lžičky oleje. Nálev postačí na 8-10 klasických okurkových sklenic, záleží na tom, jak je naplníme. Cukr m

Podobné recepty jako Kozí (beraní) rohy sterilované

Kde najít informace



×