Bavorské špecle základní těsto (Spätzle) recept
Az na jednu malickost ze Spätzle nejsou bavorske ale svabske (Schwäbisch) ok . Odpovědět. alena.kyp. 11. 8. 2016 11:04:04. Tak jsem dnes taky vyzkoušela a jsou to spíš halušky nebo noky než špecle dělala jsem je přes haluškové síto a dolvolila jsem si přidat i fotku. Odpovědět. senky . 27. 9. 2014 1
Podobné recepty jako Bavorské špecle základní těsto (Spätzle)
Bramborové špecle recept
Postup přípravy receptu. Brambory smícháme s vejci a solí a přidáme tolik mouky, aby vzniklo husté těstíčko. Protlačíme ho přes síto na kapání nebo halušky do hrnce s vroucí osolenou vodou a jakmile špecle vyplavou na hladinu, vaříme je asi minutu (těsto vaříme aspoň ve dvou várkách).
Podobné recepty jako Bramborové špecle
Pravé špecle
Pravé špecle - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Pravé špecle
Špecle, noky, Spaetzle recept
Bohuslav:Nemáte pravdu, protože halušky jsou slovenské a valašské jídlo a jsou ze syrových strouhaných brambor. Špecle, správně spätzlen=špačíčci jsou z Německa - ze Švábska, jsou z mouky, vajec a mléka a tužší těsto se protlačuje zvláštním sítem.
Podobné recepty jako Špecle, noky, Spaetzle