Hrušky na víně
Hrušky vaříme pomalu asi 10 minut. Občas je přeléváme vínem a ovoce obrátíme. 3. Pak hrušky vyjmeme z vína a dáme je vychladnout. 4. Omáčku ještě povaříme do zhoustnutí. Hrušky zdobíme zakysanou smetanou a oříšky a podáváme je s vinnou omáčkou.
Podobné recepty jako Hrušky na víně
Hrušky s vanilkovým krémem recept
Hrušky vyjmeme z marinády, necháme okapat a nakrájíme na plátky. Do vychlazených misek nebo pohárů rozdělíme vanilkový krém, který poklademe hruškami, a podle chuti zakápneme vinnou marinádou.
Podobné recepty jako Hrušky s vanilkovým krémem
Cuketovo-rajčatový salát s přírodním sýrem
Moc jsem nevěřila té blanšírované cuketě a byla jsem velmi mile překvapená celkovým výsledkem salátu. S balkánský sýrem i s mozzarelou je výborný. ... Cuketovo-rýžové placičky Cuketový “sachr“ dort dle Ládi Hrušky Cuketový bramborák Cuketový bramborák trochu jinak Cuketový buřtgul ...
Podobné recepty jako Cuketovo-rajčatový salát s přírodním sýrem