Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka recept
3 ks 3 ks petržele 3 ks 3 ks bobkového listu 2 lžíce 2 lžíce cukru 1 ... přidáme bobkový list a nové koření. Zamícháme a tuto směs dusíme doměkka. Poté vypneme, vyndáme veškeré koření, rozmixujeme ponorným mixérem nebo propasírujeme přes síto a podle potřeby rozředíme vývarem. Do svíčkové přidáme sm
Podobné recepty jako Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka
Prstýnky malé mořské víly recept
Rozpis surovin: 1/2 litru bílého vína, 1/2 litru vody, 1 pokrájená cibule, 1 pokrájený kořínek petržele, 1 bobkový list, 1/2 lžičky tymiánu, 4 zrnka pepře, sůl. Postup přípravy a úpravy ryb je stejný jako v předešlém receptu. Používáme pro pstruhy, úhoře a více osolené i pro humry a langusty. Kurbuj
Podobné recepty jako Prstýnky malé mořské víly
Francouzská cibulačka
2 snítky čerstvého tymiánu 2 stonky petržele hladkolisté 1 ks bobkového listu 2 lžíce pšeničné hladké mouky sůl a pepř Způsob přípravy. Cibuli nakrájejte na měsíčky a připravte si svazek bylinek, takzvaný bouquet garni - tymián, petrželka a bobkový list svažte kuchyňským provázkem. Rozpalte si máslo
Podobné recepty jako Francouzská cibulačka
Osso Buco
Osso Buco je italská specialita z telecí kližky dušené se zeleninou ve víně. Křehoučké maso voňavé bylinkami je prostě delikatesa a rozhodně nebudete litovat, že jste se pustili do vaření. Připravíme si bouquet garni svázáním tymiánu, bobkového listu, hřebíčků a rozmarýnu pevně dohromady kuchyňským
Podobné recepty jako Osso Buco
Tradiční cassoulet s kachnou, fazolemi a klobáskami ...
A jak připravit bouquet garni? Svažte pár listů pórku, řapíků celeru, snítek tymiánu, 2–3 bobkové listy a snítky petržele kuchyňským provázkem. Autor: Marek Kučera Tradiční cassoulet s kachnou, fazolemi a klobáskami. reklama . Podobné recepty z pořadů TV Prima. Karolína, domácí kuchařka. Cassoulet.
Podobné recepty jako Tradiční cassoulet s kachnou, fazolemi a klobáskami ...
Francouzské kuře po myslivecku
PRIMA TIP: BOUQUET GARNI. Směs čerstvých bylinek a bobkového listu nesoucí název bouquet garni je skvělá na ochucení polévek a dušených pokrmů. Kuchyňským provázkem svažte dohromady 3 snítky petržele, 1 snítku šalvěje, 1 snítku rozmarýnu, 1 snítku tymiánu a 1 bobkový list. Svazek bylinek vložte do p
Podobné recepty jako Francouzské kuře po myslivecku
Kořeněná čočková polévka s křupavou slaninou
Give Kořeněná čočková polévka s křupavou slaninou 4/4. Hodnoceno: 2x. V receptu je možná trochu neznámá přísada bouquet garni. Je to vlastně svazek bylinek, koupíte ho například na www.justspice.cz – anebo si sami provázkem svažte bobkový list, petržel, majoránku, tymián a třeba i něco dalšího, co m
Podobné recepty jako Kořeněná čočková polévka s křupavou slaninou
Svíčková na smetaně
Svickova je svickova, ale ja ji nejcasteji delam z kralika, a to takhle: lakem z divokeho koreni - je popsany v drivejsim prispevku - preliji maso a to necham - neleknete se - 5-10dni stat v kameninove nadobe ve sklepe,kde je cca 9 stupnu. Potom maso vyndam, zprudka osmazim, pecu asi hodinu v dusaku
Podobné recepty jako Svíčková na smetaně