Kachní játra Foie Gras recept
Do pánve si dáme smetanu a vložíme nakrájené brambory, necháme prohřát a to tak dlouho než se smetana vsákne do brambor. Když máme obě přílohy hotové, vyndáme si kachní „foie gras“ z lednice a v teplé vodě namočeným nožem je nakrájíme na asi 2 cm široké plátky. Plátky jater vydatně osolíme a opepřím
Podobné recepty jako Kachní játra Foie Gras
Tyrolské Gröstle recept
brambory uvařené ve slupce oloupané a nakrájené na plátky cibule ( čím více, tím lépe ) tyrolský špek ( popř. schwarzwaldská šunka nebo jiná sušená ) vejce pepř sůl olej. Recept si zatím oblíbilo 103 kuchařů. Recept se mi líbí. Postup přípravy receptu. Na oleji začneme restovat cibuli nakrájenou na
Podobné recepty jako Tyrolské Gröstle
Husí játra
Gratinované brambory a batáty. 30 minut. Perníkové sušenky. 260 minut. Hovězí bourguignon. 30 minut. Skořicové cupcakes. 105 minut. Monkey bread se sýrovým fondue. 20 minut. Mandlovo-kakaová srdíčka. 80 minut. Krupicová kaše s jablky a mandlemi. 80 minut. Plněné batáty. Poslední sledované recepty. 5
Podobné recepty jako Husí játra