Broskvový kompót recept
Tématické fráze: broskvový kompot broskvový kompot recept zavařování broskví recept zavařování broskví zavařujeme broskve kompot zavařujeme broskve recept na broskvovy kompot broskvový kompot v troubě broskve recepty zavařování recept na zavařování broskví broskvový kompot bez cukru broskvový kompot
Podobné recepty jako Broskvový kompót
Meruňkový / broskvový sirup recept
Zavařování; Hodnocení receptu je 4,0 (3) Pro možnost hodnocení se prosím přihlašte. recepty73 2 názory 17. 7. 2020 10:46 recepty73 Přidat fotku Suroviny 1 kg 1 kg vypeckovaných meruněk nebo broskví 1 kg 1 kg cukru krupice 500 ml 500 ml vody 2 2 citrony nebo kyselina citronová dle chuti Nutriční hodn
Podobné recepty jako Meruňkový / broskvový sirup
Broskvový / Meruňkový sirup
Broskvový / Meruňkový sirup - recept: Na sirup použijeme buď jeden kilogram meruněk nebo jeden kilogram broskví. Ovoce vybíráme hodně zralé až měkké, nikoliv však nahnilé. Ovoce pokrájíme,
Podobné recepty jako Broskvový / Meruňkový sirup
Třešňový kompot + JAK ZAVAŘOVAT V HORKOVZDUŠNÉ TROUBĚ
POZOR: TENHLE ZPŮSOB ZAVAŘOVÁNÍ JE POUZE PRO SKLENICE S VÍČKY NA ZÁVIT!!! Troubu nastavíme na 250°C. Na dno plechu dáme starou plenu nebo utěrku a zalijeme horkou vodou do výšky asi 2-3 cm. Na plech dáváme skleničky a zavařujeme. Skleničky od Kunovjanky - na plech se jich vejde 8 ks, zavařujeme je 8
Podobné recepty jako Třešňový kompot + JAK ZAVAŘOVAT V HORKOVZDUŠNÉ TROUBĚ
Hruškový kompot
Hruškový kompot - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Hruškový kompot
Zavařené, velmi chutné cukety recept
Pokud máte v létě přebytky cukety, určitě si připravte pár skleniček zavařených, velmi chutných, cuket. V zimě je potom můžete použít k veškerému masu, do špaget nebo na topinky. Hodnocení receptu je. 5,0 (31) Pro možnost hodnocení. se prosím. přihlašte. Bibinka. 31 názorů.
Podobné recepty jako Zavařené, velmi chutné cukety
Osvěžující jablečný kompot recept
ahoj, tenhle kompot si pamatuju z dětství. Ale jelikož se nám letos urodilo neskutečné množství jablek,chtěla bych ten kompot uskladnit normálně do sklenic lze to i s tímto postupem nebo je tenhle recpet na rychlé skonzumování? Jinak recept výýýbornej! Odpovědět otto 19. 8. 2012 14:56 ...
Podobné recepty jako Osvěžující jablečný kompot
Kompoty z horkovzdušné trouby recept
Na plech dáme sklenice (mně se vešlo 12 sklenic), podlijeme trochu vodou, stačí cca 1,5-2cm a dáme do předehřáté trouby na 160°C na 20 min. Poté sklenice vyndáme, necháme trochu zchladnout, otočíme víčkem dolů a necháme takto úplně vychladnout.
Podobné recepty jako Kompoty z horkovzdušné trouby
Rybízový sirup
Zahřejeme zhruba na 70 °C a přidáme na každý litr štávy 1,7 kg cukru a 3-10 g kyseliny citrónové. Čím víc vody, tak i více kyseliny citrónové. Zahřejeme na 85 °C, mícháme, sbíráme pěnu. RADA: Tipy na domácí zavařování. 3. Ihned ještě horké plníme do lahví, ty položíme a necháme až do vychladnutí.
Podobné recepty jako Rybízový sirup
Angreštový kompot
Angreštový kompot - recept: Opraný angrešt zbavíme okvětí a stopek a propícháme vidličkou. Zalijeme ho vodou rozmíchanou s cukrem a ponecháme 24 hodin, aby se prosladil. Pak
Podobné recepty jako Angreštový kompot
Zavařování v mikrovlnce recept
Zavařování v mikrovlnce je ideální třeba při postupném dozrávání okurek: Sklenice o objemu 370 ml vlníme 3 minuty Sklenice o objemu 450 ml (viz obr. č.2) vlníme 4 minuty. Na obrázku č. 7 vidíte malé sklenice - 3 ks se dohromady mikrovlnily 11 minut na 750 W. Po skončení sterilizace sklenice z trouby
Podobné recepty jako Zavařování v mikrovlnce
Broskvový džem se skořicí a s rumem
Broskve spaříme vařící vodou, necháme stát ve vodě cca 10 minut a pak zchladíme studenou vodou. Oloupeme slupku, vypeckujeme a nakrájíme na co nejmenší kousky. Přidáme skořici a kyselinu citronovou. Vaříme 5 - 10 minut. Odstavíme a přidáme želírovací přípravek se 2 lžícemi cukru. Přivedeme znovu k v
Podobné recepty jako Broskvový džem se skořicí a s rumem
Rybízovo-jostový džem recept
Broskvový džem . Džem z reveně . Ostružinový džem . Kdoulový džem . Džemy z hrušek . Chilli džem . Džem z angreštu, červeného a černého rybízu . Džem z ostružin pro diabetiky . Jahodovo-rebarborovy dzem . Tématické fráze: josta recepty josta zavařování kompot z josty marmelada z josty zavařování jos
Podobné recepty jako Rybízovo-jostový džem
Dýňový kompot s rumem II.
Dýňový kompot s rumem II. - recept: Kostečky dýně namočíme asi na 24 hodin do vody s kyselinou citronovou, přidáme cukr a koření (1 celou skořici na 3 - 4 kila dýně), přivedeme k varu,
Podobné recepty jako Dýňový kompot s rumem II.
Strouhaný koláč s tvarohem a broskvemi recept
Postup přípravy. Z výše uvedených surovin vypracujeme vláčné těsto, které rozdělíme na 2 poloviny: 1. polovinu vložíme do lednice, 2. polovinu do mrazáku (asi na 25 minut). 1. polovinu těsta vyválíme a položíme na plech či do formy (nebo těsto do formy jen vtlačíme), na těsto nalijeme oslazený tvaro
Podobné recepty jako Strouhaný koláč s tvarohem a broskvemi