Bulgur s hlívou a sojovou smetanou recept
Po 15 minutách bulgur odstavíme ze zdroje tepla, pokud je v něm ještě voda, dáme bulgur do síta a scedíme ho. Scezený bulgur přidáme do podušené hlívy a směs promícháme, můžeme pokapat sojovou omáčkou. Přidáme 2 lžíce tekuté sojové smetany, jídlo už jen společně prohřejeme a podáváme.
Podobné recepty jako Bulgur s hlívou a sojovou smetanou
Kuskus se zeleninou a hlívou ústřičnou recept
Postup přípravy receptu. Kuskus zalijeme 250 ml zeleninového vývaru z bujónu, zamícháme a poté necháme 5 minut nabobtnat. Hlívu podusíme do změknutí v troše vody.
Podobné recepty jako Kuskus se zeleninou a hlívou ústřičnou
Krůtí sekaná
Na chalupu, na odpočinkový víkend se hodí jídlo, které můžeme jíst za tepla i za studena. Proč si neupéct krůtí seka
Podobné recepty jako Krůtí sekaná
Dýňová polévka
Dýňovou polévku je možné jíst jak tepla tak i za studena.
Podobné recepty jako Dýňová polévka