Španělské ptáčky recept
Španělské ptáčky. Španělský ptáček patří mezi oblíbené české hotovky. Dušený závitek z roštěnky, naplněný uzeninou, sterilovanou okurkou, párkem a vajíčkem, zalitý omáčkou, nepochází ze Španělska, jak by mohl název působit. Podává se s rýží nebo knedlíky. 4,8 (15×) toprecepty.cz. 28 názorů.
Podobné recepty jako Španělské ptáčky
Vepřové plátky v cikánské omáčce recept
Postup přípravy Vepřovou panenku očistíme, nakrájíme na plátky, mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Ve větší pánvi rozehřejeme sádlo a špek nakrájený na kostičky, na kterém prudce osmažíme maso z obou stran cca 3 minuty, vyndáme stranou a uchováme v teple (zabalené do alobalu).
Podobné recepty jako Vepřové plátky v cikánské omáčce
Nakládaná křepelčí vajíčka recept
Suroviny. křepelčí vajíčka. cibule (může být bílá i červená) česnek. paprika barevná (lze dát na obměnu kolečka mrkve) olej. Na nálev: 0,4 l octa. 200 g krupicového cukru.
Podobné recepty jako Nakládaná křepelčí vajíčka