Čabajská klobása Csabai kolbász recept
Paja: Dusičnan se sám postupně přeměňuje na dusitan a je zcela jedno, co z těchto dvou dobrot použijete. U dusitanů- což je třeba Praganda, se ale tím, že už to rovnou dusitan je, výrazně zkracuje doba nakládání. V případě dusičnanů-sanytr- přidáváme cukr. Já používám na nakládání většinou jen sůl,
Podobné recepty jako Čabajská klobása Csabai kolbász
Šoulet recept
zilvar: Co jedí židé je celkem jejich věc.Mě to takhle chutná. Ale když je s kachničkou, tak se samozřejmě obejdu bez toho uzeného. Odpovědět. zilvar (neregistrovaný) 4. 12. 2015 21:10:26. Stojan:od kdy jedí židé vepřové maso? Odpovědět. Stojan (neregistrovaný) 9. 11. 2015 01:44:11 . Ano, přibližně
Podobné recepty jako Šoulet