Kuře s lilkem recept
Vše posypeme kořením či bylinkami, lehce podlijeme vodou nebo bílým vínem, přikryjeme víkem a dáme péct do studené trouby (římský hrnec se potřebuje ohřívat postupně na požadovanou teplotu pečení). Pečeme cca 1 hodinu nebo podle propečenosti masa. Recept je vhodný jako oběd či večeře pro redukci váh
Podobné recepty jako Kuře s lilkem
Želírované meruňky a jiné ovoce recept
Dýňová marmeláda s hroznovým vínem a meruňkami . Chutney ze sušených meruněk, cibule a mandlí . Marmeláda z reveně, meruněk, zázvoru - bez gelfixu . Jablečná trošku jiná přesnídávka . Kandované nebo sušené ovoce v čokoládě . Povidla z trouby (Dělená strava podle LK - Kytičky + ovoce) Borůvkový rychl
Podobné recepty jako Želírované meruňky a jiné ovoce