Zeleninový krém
Krémová zeleninová polévka na podzim a v zimě krásně zahřeje. Má navíc tu výhodu, že do ní kromě předepsané zeleniny z re...
Slané muffiny ze špenátu, cukety a sýru feta
Slané muffiny ze špenátu, cukety a sýru feta mohou být báječným předkrmem. Nebo dobrou lehkou večeří, jak budete sami cht...
Zapečená červená řepa
Zapečená červená řepa se sýrem a smetanou je báječná pochoutka. Potřebujete-li netradiční předkrm, vyberte si právě tento...
Papriky plněné Balkánským sýrem recept
Postup přípravy receptu. Papriky si omyjeme, odkrojíme vršek a odstraníme jadérka. Balkánský sýr nakrájíme na kostičky, dáme do misky, přidáme na jemno nakrájenou petrželku , zakápneme olejem a promícháme.
Podobné recepty jako Papriky plněné Balkánským sýrem
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Dýňový chlebíček. 80 minut. Perkelt s tarhoňou. 20 minut. Bramborová frittata se špenátem a… 60 minut. Langoše s domácím kečupem, sýrem a… Poslední sledované recepty. 80. Dobošův dort 53. Míša řezy 46. Medové perníčky hned k… 34. Svíčková na smetaně 33. Nejlepší sekaná na světě… Zajímavé články. Pol
Podobné recepty jako Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
TZATZIKI originální řecký recept
Tzatziki jsou původem z Řecka, kde se, podobně jako v Turecku, servírují jako předkrm, případně jako příloha k masovým pokrmům, například ke gyrosu nebo souvlaki. Základem pokrmu jsou nastrouhané okurky a řecký jogurt, k nimž se přidávají další přísady.
Podobné recepty jako TZATZIKI originální řecký
Mexický předkrm
Dýňový chlebíček. Poslední sledované recepty. 39. Kachna pomalu pečená 27. Palačinky 18. Rychlovka z papiňáku 15. Grilovaný pak choi s… 15. Honzovy buchty ...
Podobné recepty jako Mexický předkrm
Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
Veronika | 1. 5. 2013 07:25. tak nevím co jsem udělala špatně, ale koláč se nepovedl. k receptu, cukr krupice zůstala v těstě celá, takže křupe mezi zuby, na nádivku mi přijde příliš mnoho mléka, bylo to strašně tekuté, nakonec jsem dala puding celý. nepíše se jak dlouho péct, říkala jsem si tak 30
Podobné recepty jako Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
Avokádový předkrm
Dýňový chlebíček. 80 minut. Perkelt s tarhoňou. 20 minut. Bramborová frittata se špenátem a… 60 minut. Langoše s domácím kečupem, sýrem a… Poslední sledované recepty. 58. Dobošův dort 40. Ananasové řezy 30. Butter chicken (máslové… 30. Rychlovka z papiňáku 23. Linecké cukroví Zajímavé články. Polévk
Podobné recepty jako Avokádový předkrm
Avokádové guacamole
Avokáda rozmačkáme v misce na kaši, pridáme nadrobno nakrájenou asi půlku cibule, na kostičky nakrájená rajčata, smícháme a dochutíme prolisovaným česnekem, solí a citrónovou štávou.
Podobné recepty jako Avokádové guacamole
Zapečený lilek
Alžběta | 8. 11. 2006 15:23. tak musim uznat, ze pokud se lilek nenasoli, stoji za vyliz.. protoze jsem ho delala poprvy, tak jsem schvalne jeden pekac udelala z nasoleny a druhy - mensi nenasoleny. a je to obrovsky rozdil. ale jinak tento recept nema chybu. mam rada zdrava jidla. a pokud je nekdo l
Podobné recepty jako Zapečený lilek
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Josef | 29. 7. 2012 13:56. tak teď konzumuji a mohu říci,že to není špatné,ale vítku mám,pekl jsem to hodinu a kuře neni moc šťavnaté,spíše suché a to jsem si na to přidal rajské (dělá maso šťavnaté),tak by mě zajímalo,jaké jste to měli vy,co jste to pěkli.Postup jsem dodržel,doba pečení ještě kratš
Podobné recepty jako Vávrovo pečené kuře s bramborami
Jednoduché artyčoky
Chvíli restujeme, po pár minutách osolíme, opepříme, přidáme hrstku petrželky, promícháme a zalijeme sklenkou (cca 200 ml) teplé vody. Pod pokličkou vaříme asi 20 minut. Podáváme jako předkrm a nebo přílohu k masu.Také můžeme podávat jako lehkou večeři s pečivem.
Podobné recepty jako Jednoduché artyčoky
Hrášková polévka jednoduchá
Hrášek krátce povařte v zeleninovém vývaru. Přidejte na plátky nakrájený stroužek česneku a rozmixujte tyčovým mixérem. Dochuťte solí a pepřem,
Podobné recepty jako Hrášková polévka jednoduchá
Naložené řízky v jogurtové marinádě
Mexický předkrm Guacamole. Americký dýňový koláč . Doporučujeme. 40 minut. Polévka z červené řepy. 180 minut. Husa v šouletu. 35 minut. Halušky s brynzou a slaninou. 10 minut. Čokoládové vločky naložené přes noc. 60 minut. Dýňový chlebíček. 80 minut. Perkelt s tarhoňou. 20 minut. Bramborová frittata
Podobné recepty jako Naložené řízky v jogurtové marinádě
Jablečná bábovka vláčná
vlazy | 12. 8. 2016 21:46. V pečení nejsem tolik zkušený jako někteří zdejší autoři receptů a pisatele komentářů. Mám proto rád recepty kde je uvedená teplota a alespoň přibližný čas abych to nemusel odhadovat nebo každých 5 minut zkoušet jestli je to už dostatečně upečené a pak nakonec zjistil, že
Podobné recepty jako Jablečná bábovka vláčná
Italská kuchyně- předkrmy salát Caprese
Rajčata a mozzarellu nakrájíme na plátky. Naskládáme je na talíř střídavě na sebe, posypeme bazalkou, oreganem, osolíme a pokapeme olivovým olejem.
Podobné recepty jako Italská kuchyně- předkrmy salát Caprese
Parmigiana italský zapečený lilek (odlehčená verze)
Lilek omyjeme a nakrájíme na kolečka cca 0,5 cm. Osolíme a necháme vypotit asi 30 minut. Po vypocení kolečka lilku naskládáme na plech vyložený pečícím papírem tak, aby se nepřekrývala a dáme péct či grilovat do předehřáté trouby na 180-200°C dokud nezmeknou a lehce zmeni barvu ( peceme bez tuku).
Podobné recepty jako Parmigiana italský zapečený lilek (odlehčená verze)
Husí játra
Omytá celá husí játra vložíme na půl hodiny do studeného mléka (zbělí a budou křehčí). Potom je osušíme, a prošpikujeme tenoučkými pásky slaniny, zapichneme do nich hřebíčky.
Podobné recepty jako Husí játra
Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta
Maso potřeme solí, urovnáme (natlačíme) do hrnce. Za 3-4 dny zalijeme připraveným nálevem aby bylo potopené. Zatížíme a necháme uložené v chladu 15-20
Podobné recepty jako Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta
Melounová limonáda
Meloun nakrájíme na kousky. Vymačkáme šťávu ze 2 citrónů, přidáme cukr/med. Vše společně rozmixujeme a smícháme s vychlazenou vodou. Následně vše
Podobné recepty jako Melounová limonáda
Husí játra jako předkrm
Játra vyndáme, dáme do servírovací misky a výpek (sádlo) na ně přecedíme. Teprve teď osolíme a opepříme. Dáme do chladna. Podáváme studené s čerstvým pečivem nebo sádlo rozehřejeme na plotně či v mikrovlnce a namáčíme do něj měkké pečivo nebo chléb.
Podobné recepty jako Husí játra jako předkrm