Pomalu pečená srnčí pochoutka recept
Postup přípravy receptu. Na oleji osmahneme nahrubo pokrájenou cibuli, přidáme mrkev,petržel, celer a asi po 5 min. přidáme česnek a máslo a chvilku ještě orestujeme.
Podobné recepty jako Pomalu pečená srnčí pochoutka
Dančí (jelení) kýta na víně recept
Dančí (jelení) kýta na víně ... Pečeme zvolna a počas pečení podléváme. Když je zvěřina měkká, scedíme štávu, zeleninu protřeme sítem, přilijeme červené víno, zaprášíme moukou a necháme přejít varem. Nakonec přidáme podle chuti citronovou štávu nebo trošku přisladíme.
Podobné recepty jako Dančí (jelení) kýta na víně
Pečená dančí kýta v omáčce s bazalkou recept
Během pečení dančí maso občas obrátíme. Má-li maso zůstat šťavnaté, dbáme na to, aby bylo vždy přikryté plátky slaniny. Pokud by tuk příliš ztmavnul, přidáme trochu másla. Asi 10 - 15 minut před koncem pečení přidáme česnek a zbytek podrcených bobkových listů.
Podobné recepty jako Pečená dančí kýta v omáčce s bazalkou
Pečená kančí kýta s hořčicí recept
Maso během pečení potíráme připraveným česnekovo-hořčičným olejem a podle potřeby podléváme vývarem. Upečené maso vyndáme, potřeme hořčicí a posypeme nadrobno nakrájenou petrželkou. Pečenou kančí kýtu s hořčicí podáváme s knedlíkem či bramborem nebo jen s chlebem.
Podobné recepty jako Pečená kančí kýta s hořčicí
Pečená srnčí žebra recept
Postup přípravy. Cibuli a mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka. V hmoždíři rozdrtíme nové koření a celý pepř, přidáme sůl a medvědí česnek a vše vmícháme do rozehřátého másla.
Podobné recepty jako Pečená srnčí žebra
Dančí roláda s vejci
Pečeme při 180-ti stupních asi 40 minut, během pečení podléváme vodou. 2 Když je roláda měkká, vyjmeme ji, výpek vyrestujeme na tuk, zaprášíme moukou, rozředíme trochou vody, přidáme houby, dochutíme solí, povaříme.
Podobné recepty jako Dančí roláda s vejci
Pečená vepřová žebra na medu recept
Udělala sem podle potupu a délky pečení a žebra byly tuhý nedopečený. takže za mě délka pečení by měla byt delší.
Podobné recepty jako Pečená vepřová žebra na medu
Kančí žebro na klasický způsob recept
Volně položená se také ingrediencemi zapojila do procesu pečení a pro jistotu, protože rádi vše měkké, jsem přidala ještě půl hodinu. Maso se rozpadalo na vlákénka. Byla to mňamka. Škoda, že se mi nevejdou divočáci na výkrm na zahrádku. Všem doporučuju.
Podobné recepty jako Kančí žebro na klasický způsob
Pečená srnčí kýta na tymiánu recept
Během pečení maso obracíme a přeléváme vypečenou šťávou. Potom maso podlijeme rozmíchanou kyselou smetanou a dopečeme. Měkké maso vyjmeme a šťávu prolisujeme. Vmícháme do ní hořčici, dochutíme citronovou šťávou a přidáme naporcované maso.
Podobné recepty jako Pečená srnčí kýta na tymiánu
Dančí s těstovinami
Dančí kýtu jsme vybrali pro její měkkost a šťavnatost. Maso pro náš recept pochází z Čech, spolupracujeme s dodavateli v severních a středních Čechách.
Podobné recepty jako Dančí s těstovinami
Pečená dančí kýta v omáčce s bazalkou recept
Jalovec jsem přidal při začátku pečení (v receptu je jeho použití opomenuto). Bazalky jsem dal deset lístků (nevím, kolik je lžička čerstvé). Stejně nebyla příliš výrazná, jen to lehce provoněla, což bylo OK.
Podobné recepty jako Pečená dančí kýta v omáčce s bazalkou
Dančí hřbet s kapustovo-bramborovou kaší
Očistěte dančí hřbet od zbytečných šlach tak, že začnete nejdříve uprostřed masa, kdy si část nakrojíte a pak by to mělo jít rukou pěkně stáhnout až do kraje. Tímto směrem se to dělá proto, abyste je zbytečně neodtrhávali společně s velkou částí masa.
Podobné recepty jako Dančí hřbet s kapustovo-bramborovou kaší
Kančí hřbet na česneku recept
Během pečení přeléváme výpekem a podléváme horkou vodou nebo vývarem. Když je maso měkké, šťávu vydusíme, zaprášíme strouhaným chlebem, podlijeme a povaříme. Kančí hřbet na česneku osolíme podle chuti. Kančí hřbet na česneku podáváme s bramborovým knedlíkem.
Podobné recepty jako Kančí hřbet na česneku
Jelení žebra na jalovci pečená recept
Dáme do trouby a pečeme na střední teplotu tak dlouho, dokud nebude maso odpadávat od kostí. V průběhu pečení alespoň jednou žebra obrátíme a případně lehce podlijeme troškou vody. Jakmile jsou žebra upečena tak slijeme výpek a zeleninu z části propasírujeme do výpeku.
Podobné recepty jako Jelení žebra na jalovci pečená
Dančí krk na smetaně recept
Dančí krk na smetaně ... Po hodině pečení maso otočíme a dle potřeby podlijeme. Po upečení maso vyjmeme, odstraníme ovázání a udržujeme v teple. Upečenou zeleninu dáme do hrnce včetně šťávy a rozmixujeme zcela dohladka. Do vzniklé zeleninové kaše přidáme smetanu a dle chuti osolíme.
Podobné recepty jako Dančí krk na smetaně
Jelení kýta na smetaně recept
Doba pečení je odvislá od stáří zvěřiny. Já jsem pekla asi 90 minut a maso bylo krásně měkké a křehké. Maso vyjmeme a uchováme v teple. Podle potřeby výpek rozředíme vývarem (ale nepřeháníme), zahustíme moukou rozkvedlanou v trošce studené vody, přidáme smetanu a lžíci brusinkové marmelády krátce po
Podobné recepty jako Jelení kýta na smetaně
Jehněčí kýta pomalu pečená recept
Pečení v pekáči má tu výhodu,že budete mít navíc výborný sos. Maso je křehké,šťavnaté. Pokud budete takto připravovat kachnu,nebo husu a chcete mít zlatou kůrčičku,tak cca půl hodiny před koncem pekáč odklopíte, přidáte teplotu a dopečete.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta pomalu pečená
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Během pečení maso podláváme a několikrát obrátíme. Měkkou kančí kýtu vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou,zasmahneme a zalijeme vodou. Do omáčky přidáme šípkovou zavařeninu, protlak, citronovou kůru a šťávu, ochutíme cukrem, solí a za stálého míchání povaříme.
Podobné recepty jako Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Dalamánky z chleba
Hladkou mouku dáme do mísy, uprostřed uděláme důlek, do kterého rozdrobíme droždí, přidáme cukr, půl decilitru vody z chleba, trošku promícháme s moukou a necháme vzejít kvásek.
Podobné recepty jako Dalamánky z chleba
Pečená kotleta z divočáka na pivu recept
Během pečení maso podle potřeby podléváme vývarem a ke konci maso odkryjeme a dopečeme dozlatova. Měkké kotlety z divočáka vyjmeme z pekáče a uchováme na teple. Vypečenou šťávu necháme vysmahnout, pak vše zaprášíme moukou, krátce orestujeme, podlijeme malým množstvím vývaru a povaříme.
Podobné recepty jako Pečená kotleta z divočáka na pivu
Kančí hřbet s brusinkami
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, překrájíme na půlky, částečně vydlabeme, zakapeme citrónem a naplníme scezenými brusinkami. Vložíme na rozehřáté máslo a dáme do trouby péci.
Podobné recepty jako Kančí hřbet s brusinkami
Datlové hrudky
Tento recept už dělám několik let, je z nějakého sešitu Vánoční pečení a doporučuji vločky mírně opražit na malém množství másla, je to o moc chutnější. Musí se hlídat, aby se nespálily ! ... Dančí kýta na pivu Dančí roláda s vejci Dančí s těstovinami Danielina Pomazánka Pavaroti Darebáčci.
Podobné recepty jako Datlové hrudky
Pečená vepřová kýta s rozmarýnem recept
Podle potřeby maso podlijeme slabým vývarem a během pečení kýtu občas přelijeme výpekem. Kýtu s rozmarýnem pečeme asi hodinu nebo déle, záleží, jakou máme troubu. Pečená vepřová kýta s rozmarýnem chutná s bramborovou kaší, ale dá se podávat i studená jako chuťovka.
Podobné recepty jako Pečená vepřová kýta s rozmarýnem
Danielina Pomazánka Pavaroti
Bebe sušenky Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení Banánový chlebíček bez másla ... Dámský rozmar Dančí guláš Dančí kýta na pivu Dančí roláda s vejci Dančí s těstovinami. Darebáčci Dášina brokolicová příloha Dášiny brambory Datle s mascarpone Datlové bonbony.
Podobné recepty jako Danielina Pomazánka Pavaroti
Srnčí kýta na červeném víně
Tímto receptem potěší šéf Zdeněk všechny milovníky dobrého masa. Srnčí kýta prošpikovaná špekem a dva dny naložená je prostě dokonalost sama.
Podobné recepty jako Srnčí kýta na červeném víně
Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny) recept
Postup přípravy receptu. Zvěřinu je nutné alespoň dva dny předem naložit. Maso odblaníme, prošpikujeme špekem, ze všech stran osolíme, opepříme a vložíme do pekáče.
Podobné recepty jako Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)
Dalamánky z chlebové mouky
Během pečení minimálně 2x potřít octovo-slanou vodou, ovšem nejdříve až po 10 minutách. 3. Těsto vhodné i do domácí pekárny, pouze klasické droždí vyměníme za 1 sáček sušeného! ... Dančí guláš Dančí kýta na pivu Dančí roláda s vejci Dančí s těstovinami Danielina Pomazánka Pavaroti.
Podobné recepty jako Dalamánky z chlebové mouky
Pečená krkovice špikovaná česnekem a dýňové pyré
Pekáč nebo kastrol na pečení rozpalte na plotýnce, rozpusťte v něm máslo a vložte na půlkolečka nakrájenou cibuli a rozmarýn. Když je cibule lehce orestovaná, vložte i maso a ze všech stran opečte, aby se zatáhlo a šťáva zůstala uvnitř.
Podobné recepty jako Pečená krkovice špikovaná česnekem a dýňové pyré
Chlebovník
Dančí kýta na pivu Kávovo-ořechová roláda Narozeninový dort s "marcipánem" Cuketová kolečka Zdravé palačinky Kuřecí prsa na žampionech s rýží Další doporučené recepty:
Podobné recepty jako Chlebovník
Linecké cukroví DIA
g umělé sladidlo Sorbit nebo Clara (náhradní sladidlo na pečení pro diabetiky)
Podobné recepty jako Linecké cukroví DIA
Kančí guláš recept
Podle zpusobu použití /pečení,minutky atd./ je nejjednodušší zpusob prošpikovat dobrou voňavou slaninou, posypat kořením,které je vždy napsáno u receptu mírně osolit a namazat slunečnicovým olejem.Pozor se solením,když dáte moc soli z masíčka vyteče šťáva.
Podobné recepty jako Kančí guláš
Dalamánky s mandlemi
Z droždí, cukru, trochu vlahé vody připravíme kvásek. Do mísy nasypeme oba druhy mouky, přidáme sůl, kvásek, vejce, nadrobno nakrájenou slaninu, sýr a mandle.
Podobné recepty jako Dalamánky s mandlemi
Dokonalá svíčková
Troubu předehřejte na 180 °C. Maso v celku prošpikujte klínky slaniny (tak, aby vám část zbyla) a ze všech stran ho zprudka osmahněte na oleji.
Podobné recepty jako Dokonalá svíčková
Bagety z pekárny
Suroviny dáme do pekárny a pustíme program těsto. Necháme vykynout.Vytvarujeme bagety, dáme do forem na pečení baget a necháme chvilku kynout.Spustíme
Podobné recepty jako Bagety z pekárny