Pečené maso recept
Určitě nemusím připomínat, že maso lze použít i jako "knedlo, vepřo, zelo", výborné je také s houskovým knedlíkem, protože šťáva, která se při pečení vytvoří, je výborná. Také lze použít i jako studené s chlebem, nebo ztuhlou šťávu namazat na chleba jen tak. K tomu okurek, je dobrá večeře.
Podobné recepty jako Pečené maso
Nakládaná vepřová pečeně recept
Nálev nalijeme na maso a na 7 dní uložíme do lednice. Na pekáč poklademe vepřové kosti, na které položíme pečeni. Mírně podlijeme vývarem a za občasného polévání pečeme do měkka. Podáváme s brambory, bramborovým nebo houskovým knedlíkem a zelím. Kuchař: Casimanta Přidat k oblíbeným Vytisknout recept
Podobné recepty jako Nakládaná vepřová pečeně
Vepřové výpečky
Na to pak nasypeme okořeněné maso. Podlijeme ho trochou vody, přiklopíme pekáč víkem a v předehřáté troubě maso pečeme do měkka. Během pečení občas maso promícháme a podle potřeby podléváme vodou. Když maso změkne, odstraníme víko a ještě chvíli vše pečeme do zhnědnutí masa.
Podobné recepty jako Vepřové výpečky
Vepřová pečeně
Maso trochu podlijeme a pečeme přikryté 30 minut. Pak pekáč odkryjeme a pečeme ještě 20 minut, podle potřeby trochu podlijeme. Hnědý cukr a roztavené máslo je třeba smíchat a touto směsí potřeme vrchní část pečeně. 3 minuty pak maso pečeme zprudka, aby cukr zkaramelizoval. Před rozkrájením na jednot
Podobné recepty jako Vepřová pečeně
Pečená dančí kýta v omáčce s bazalkou recept
Maso pečeme zhruba 75 minut. Během pečení dančí maso občas obrátíme. Má-li maso zůstat šťavnaté, dbáme na to, aby bylo vždy přikryté plátky slaniny. Pokud by tuk příliš ztmavnul, přidáme trochu másla. Asi 10 - 15 minut před koncem pečení přidáme česnek a zbytek podrcených bobkových listů.
Podobné recepty jako Pečená dančí kýta v omáčce s bazalkou
Pomalu pečené vepřové maso
Maso dejte péct na 3 hodiny při 120 °C zakryté alobalem. Poté maso odkryjte a dopékejte ještě cca 2 hodiny při 130 °C. Hotové maso roztrhejte vidličkou a podávejte s Honey mustard sauce a se zbylou BBQ omáčkou. Pomalu pečené vepřové maso; foto: Coolinářka. Coolinářka je COOL! Svatava Vašková z Hradc
Podobné recepty jako Pomalu pečené vepřové maso
Dančí maso na kořenové zelenině recept
Na sádle zpěníme cibulku, vložíme slaninu, po chvilce kořenovou zeleninu. Restujeme do růžova. Poté vložíme maso, které jsme před tím osolili a opepřili. Necháme zatáhnout maso a podlijeme červeným vínem, vložíme koření a dusíme. Na koření doporučuji použít pytlíček, ať ho nemusíte lovit.
Podobné recepty jako Dančí maso na kořenové zelenině
Vepřová pečeně se špenátem
Měkké maso vyjmeme, výpek procedíme a doplníme vodou na 1/2 l tekutiny. Přivedeme k varu. Solamyl utřeme ve smetaně, vmícháme do výpeku, krátce povaříme, osolíme a opepříme. Na míse upravíme pečeni se špenátem a ozdobíme plátky citronu. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory.
Podobné recepty jako Vepřová pečeně se špenátem
Vepřové plátky pečené s marinádou recept
Do zapékací misky dáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, na ni dáme plátky anglické slaniny. Pak naskládáme maso, které potřeme vzniklou marinádou, přiklopíme a pečeme v troubě při 220 st. doměkka, před dopečením odklopíme, není třeba podlévat. Jako příloha se hodí brambory.
Podobné recepty jako Vepřové plátky pečené s marinádou
Pečený králík- jednoduše a chutně
Pečený králík- jednoduše a chutně - recept: Králíka rozporcujeme, osolíme, prošpikujeme a dáme do pekáče.Přidáme nakrájenou cibuli,česnek a pokmínujeme. Můžeme přidat trochu másla a
Podobné recepty jako Pečený králík- jednoduše a chutně
Jehněčí pečeně
Jehněčí pečeně - recept: Troubu předehřejte na 200 °C. Maso omyjte, odblaňte, zbavte přebytečného tuku a důkladně osušte papírovou kuchyňskou utěrkou. Osolte ho a opepřete.
Podobné recepty jako Jehněčí pečeně
Vepřové maso v lorně recept
Maso den předem nasolíme a okořeníme (u nás troška směsi Sele na rožni), můžeme zakápnout olejem a uložíme přes noc do lednice. Lornu vymázneme kouskem sádla, naskládáme do ní směs masa a zeleniny, lehce zastříkneme vodou, přiklopíme a dáme na gril. Grilujeme za občasného kontrolního nakukování pod
Podobné recepty jako Vepřové maso v lorně
Pomalu pečené kuře v pečícím sáčku na cibuli recept ...
Drůbeží maso 22 názorů Přidat fotografii; Suroviny 1 kuře (cca 1200-1300 g) 3 střední cibule 3 mrkve 1 palice česneku neloupaný a překrájený na půl 1 plátek másla grilovací nebo koření na kuře sůl pepř citronová šťáva (pečící sáček na pečení) Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů. Recept se mi líbí. P
Podobné recepty jako Pomalu pečené kuře v pečícím sáčku na cibuli ...
Dančí (jelení) kýta na víně recept
Odleženou a očistěnou dáme na kořenovou zeleninu, koření a cibuli i máslo péci. Pečeme zvolna a počas pečení podléváme. Pečeme zvolna a počas pečení podléváme. Když je zvěřina měkká, scedíme štávu, zeleninu protřeme sítem, přilijeme červené víno, zaprášíme moukou a necháme přejít varem.
Podobné recepty jako Dančí (jelení) kýta na víně
Pečená panenka s brambory recept
Nejprve rozehřejeme troubu na 220 °C a v mezičase očistíme maso tak, abychom ho zbavili všech viditelných povrchových blan, protože ty by se při pečení stáhly a maso by bylo tuhé a nejedlé. Maso před pečením osolíme, opepříme, jemně potřeme hořčicí, tymiánem. Poté do masa vtlačíme cukr a jemně potře
Podobné recepty jako Pečená panenka s brambory
Božské recepty s telecím masem
Telecí maso je velmi jemné, obsahuje málo tuku a je dobře stravitelné. Z toho důvodu ho řada lidí zahrnuje do svých dietních plánů. Vybrali jsme pro vás báječné recepty, ve kterých má hlavní slovo jemné telecí maso:
Podobné recepty jako Božskéy s telecím masem
Pečený divočák recept
Na dno plechu dáme trochu nastrouhané zeleniny, já měla zeleninu s cibulí, česnekem a slaninou, vše promíchané v jedné misce. next>Na zeleninu naskládáme maso, opět trošku zeleniny, koření od každého tak 5-6 ks a lžíci sádla. next>Podlijem vodou a dáme péct na 250°C asi na 1,5 hodiny. Pak stáhneme n
Podobné recepty jako Pečený divočák
Pečená srnčí žebra recept
Jednoduchá varianta receptu na přípravu zvěřiny. Upečená chutná srnčí žebra, která před pečením potřeme směsí koření a bylinek. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Pečená srnčí žebra
Kančí se šípkovou omáčkou recept
Maso odložíme stranou a na tuku opečeme nakrájenou zeleninu a koření. Vrátíme maso, podlijeme vínem a čajem, přidáme 1 lžíci šípkového džemu, přikryjeme a pečeme v troubě doměkka. Během pečení, je-li potřeba, podléváme vývarem nebo vodou. Maso vyndáme, do omáčky přidáme další lžíci /nebo víc - podle
Podobné recepty jako Kančí se šípkovou omáčkou
Skopová pečeně na česneku recept
Vložíme maso a prudce ho na všech stranách opečeme. Podlijeme horkou vodou a pečeme nejprve pod pokličkou. Pak dopečeme bez pokličky za občasného polévání vypečenou šťávou. Měkké maso vyjmeme. Šťávu částečně vysmahneme, zaprášíme hladkou moukou, podlijeme a povaříme. Povařenou šťávu přecedíme na nak
Podobné recepty jako Skopová pečeně na česneku
Daňčí ragú recept
Na sádle opečte kořenovou zeleninu. Krátce na to přidejte na kostičky nakrájenou slaninu. Když se nám směs začne lehce připékat, přidejte cibuli. Když i cibule začne zlátnout, vložte do kastrolu osolené a opepřené daňčí maso. Krátce ho opečte, aby se zatáhlo. Maso vyjměte, přidejte mouku a zlehka op
Podobné recepty jako Daňčí ragú
Kančí kýta na česneku recept
Maso přendáme na pekáč. Přidáme nakrájenou cibuli a nové koření. Kýtu podlijeme horkou vodou a v troubě pečeme doměkka. Při pečení kančí kýtu obracíme, přeléváme šťávou a podle potřeby podléváme horkou vodou. Kančí kýtu na česneku podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovým knedlíkem.
Podobné recepty jako Kančí kýta na česneku
Kančí hřbet na česneku recept
Na sádle zpěníme na plátky nakrájenou velkou cibuli a koření. Vložíme maso, zprudka opečeme, podlijeme a dáme péci. Během pečení přeléváme výpekem a podléváme horkou vodou nebo vývarem. Když je maso měkké, šťávu vydusíme, zaprášíme strouhaným chlebem, podlijeme a povaříme. Kančí hřbet na česneku oso
Podobné recepty jako Kančí hřbet na česneku
Dančí krk na smetaně recept
Maso uložíme zakryté do chladu na 24 hodin. Poté ho opečeme ze všech stran na pánvi a vložíme do pekáče. Do výpeku z pánve přidáme na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu, kterou také opečeme. Podlijeme cca 0,5 l vývaru z kostí, přikryjeme a pečeme asi 2 hodiny. Po hodině pečení maso otočíme a dle p
Podobné recepty jako Dančí krk na smetaně
Pomalu pečené hovězí na česneku recept
Recept na marinované hovězí maso zvolna pečené na česneku. 4,8. 62× 2 h 40 min. 2× Podobné recepty. Načíst další recepty. 3,0 46× Pečené vepřové karé. 4,4 26× Pečené zelné závitky. 3,5 90× Pečené kotlety. 4,4 60× Pečené kuře na pivu. 4,0 32× Pečené kuřecí stehno. 4,3 30× Pečené masové koule. 2,6 50×
Podobné recepty jako Pomalu pečené hovězí na česneku
Masové špízy recept
Maso opláchneme a rozkrájíme na větší kousky, ale ne příliš silné, aby se propekly. Zeleninu očistíme a omyjeme. Papriku nakrájíme na větší kousky, cibuli na silnější kolečka. Klobásy také na kolečka. Na špejle střídavě napichujeme vepřové maso, cibuli, klobásu, papriku a maso kuřecí. Toto pořadí op
Podobné recepty jako Masové špízy
Pečená dančí žebra recept
Maso ze všech stran posypeme kořením na zvěřinu, vložíme do pekáčku a zalijeme trochou vody, kterou během pečení doléváme podle potřeby. Pečená dančí žebra pečeme zakrytá 2,5 - 3 hodiny na 180 °C. Pečená dančí žebra podáváme s oblíbenou přílohou.
Podobné recepty jako Pečená dančí žebra
Selský pečený bůček recept
Kůžičku bůčku nařežeme na kostičky 5x5 mm. Vetřeme papriku a pepř a dobře celý kus osolíme a pokmínujeme. Vložíme do pekáče s kouskem sádla pro začáteční zapečení. Podlijeme teplou vodou. Přiklopíme a dáme péci do trouby na 190-200°C. Během pečení maso podléváme teplou vodou a maso poléváme výpekem.
Podobné recepty jako Selský pečený bůček
Pečená jelení kýta nebo plecko recept
Maso vykostíme, prošpikujeme slaninou, potřeme rozpuštěným máslem a na 2 dny uložíme do lednice. Do kastrolu dáme máslo, na kostičky nakrájenou slaninu a cibuli, hřebíček, zázvor, pepř, cukr a podusíme do zhnědnutí. Na to vložíme maso, osolíme, přidáme bobkový list, citrónovou kůru, šťávu ze čtvrtky
Podobné recepty jako Pečená jelení kýta nebo plecko
Znojemská omáčka s vepřovým masem recept
Když je maso téměř měkké, přidáme do omáčky na drobno nakrájené okurky. Necháme dusit, dokud není maso měkké (po přidání okurek mi to většinou vychází tak na 20-30 minut), přidáme ještě jednu lžíci hořčice, nadrobno nakrájené 2 natvrdo uvařené vejce, zahustíme tmavou jíškou a necháme ještě tak 10-15
Podobné recepty jako Znojemská omáčka s vepřovým masem
Naše znojemská omáčka recept
Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli, trochu podlijeme vodou. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme lžíci hořčice. Necháme vařit skoro doměkka. Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou půlku předepsaného množství okurek, párek a lžíci hořčice. Když je maso měkké, přidáme nakrájen
Podobné recepty jako Naše znojemská omáčka
Kančí hřbet s brusinkami recept
Podlijeme vínem a dáme péct do trouby. V průběhu pečení podléváme vínem. Hřbet můžete při pečení otočit. Ke konci pečení přisypeme zeleninu. Když je maso měkké, vyjmeme ho, dáme na teplé místo, aby vám nevystydlo a do omáčky vlijeme šlehačku. Omáčka je celkem hustá, jsou v ní kousky slaniny a zeleni
Podobné recepty jako Kančí hřbet s brusinkami
Krůtí maso pečené s rozmarýnem recept
Krůtí maso omyjeme, vysušíme a dostatečně osolíme. Stroužky česneku zapícháme do masa a pod kůži. Sádlem si vymažeme pekáček, posypeme nakrájenou cibulí, na ni vložíme maso a vepřové kosti z bůčku, do masa napícháme rozmarýnové větvičky, podlijeme vodou, přikryjeme a dáme péct do vyhřáté trouby a vo
Podobné recepty jako Krůtí maso pečené s rozmarýnem
Přírodní vepřový plátek recept
Vepřovou pečeni omyjeme, osušíme a nakrájíme na silnější plátky. V případě přírodních plátků lze použít jakékoliv koření, které máme rádi a preferujeme k takto připravenému masu. Maso z jedné strany okořeníme podle chuti a osolíme. Pak použijeme tenderizér a masovou strukturu postupně po celé ploše
Podobné recepty jako Přírodní vepřový plátek
Vepřová plec na slanině recept
Mezitím si nakrájíme na kostičky slaninu a předsmažíme si ji. Přidáme nakrájenou cibuli a základ smažíme dohněda. Na tomto základě ze všech stran opečeme plec. Zalijeme cca 3 dcl vody a v tlakovém hrnci dusíme 25-30 minut. Pak maso vyndáme, nakrájíme na plátky a udržujeme v teple.
Podobné recepty jako Vepřová plec na slanině
Upečená naložená krkovička recept
Před pečením do pekáče nakrájíme alespoň jednu celou cibuli a na kousky nasekaný česnek, přidáme bobkový list a nové koření, které nám maso a výpek pěkně provoní. Pečeme zakryté necelé dvě hodiny při 220°C, pravidelně podléváme výpekem a před dopečením asi na 20 minut odkryjeme, aby mělo maso kůrčič
Podobné recepty jako Upečená naložená krkovička
Vanilkové rohlíčky rychlé
Přes mlýnek na maso s nástavcem vytváříme rohlíčky (těsto protlačujeme přes nástavec a nožem oddělujeme jednotlivé kousky, jde to velice rychle). RADA: Jak vytvarovat vanilkové rohlíčky? 2. Cukroví upečeme dorůžova na plechu vyloženém papírem na pečení. RADA: VIDEO, jak na vanilkové rohlíčky. 3. Ihn
Podobné recepty jako Vanilkové rohlíčky rychlé
Jehněčí guláš recept
Maso stačí nakrájet na na kostky, smíchat s olejem, rozetřeným česnekem, kořením a nechat přes noc v chladu marinovat. Cibuli nakrájejte na drobno a osmažte na sádle, přidejte protlak a také zarestujte, ztratí se tak kyselost rajčat, ale zůstane krásná barva. Ke konci přisypte sušenou papriku. Papri
Podobné recepty jako Jehněčí guláš