Hovězí maso na červeném víně a houbách recept
Hovězí líčka na červeném víně, kořenové zelenině a domácích povidlech, s bramborovou kaší . ... na houbách hovězí na červeném víně recept recept na hovězí na červeném víně vino pod maso mleté maso na víně divocak.svickova danci na houbach víno a houby recept maso na vín ...
Podobné recepty jako Hovězí maso na červeném víně a houbách
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně recept
Na másle a sádle restujeme zbytek slaniny, na ní pak zprudka hřbet, aby se zatáhla bílkovina. Když je opečený, přidáme nakrájenou cibuli, chvilku ji smažíme, až pustí šťávu, přidáme do ní 1 polévkovou lžíci cukru a necháme karamelizovat.
Podobné recepty jako Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Kančí kýta s houbami recept
Když je maso měkké, vyjmeme jej ven, šťávu vysmažíme na tuk, přidáme hladkou mouku, osmažíme a podlijeme vodou. Necháme přejít varem, omáčku prolisujeme a přidáme na másle podušené houby. Nakrájíme maso na plátky, přidáme jej do hotové omáčky a krátce podusíme.
Podobné recepty jako Kančí kýta s houbami
Jelení kousky na žampionech recept
Na pánvi s malým množstvím oleje nebo sádla rozškvaříme slaninu, pak vmícháme cibulku, kterou necháme zesklovatět. Poté přidáme kousky masa. Maso za stálého míchání necháme zatáhnout, pak přidáme koření (kmín, rozmarýn a bobkový list), podlijeme vínem a vývarem a zakryté zvolna dusíme.
Podobné recepty jako Jelení kousky na žampionech
Dančí s těstovinami
Kýtu nakrájejte na cca 1,5 cm široké plátky. Plátky potřete olivovým olejem (přibližně ½ lahvičky) a nechte odležet 30 minut v pokojové teplotě. Plátky poté vložte na pánev a opečte zprudka 2 minuty* na každé straně. Po opečení plátky vyjměte a poskládejte na plech.
Podobné recepty jako Dančí s těstovinami
Kančí kýta na smetaně recept
Anglickou slaninu nakrájíme nadrobno. Oloupanou červenou cibuli nakrájíme na kostičky. Kořenovou zeleninu očistíme a ponecháme v celku. Anglickou slaninu necháme vyškvařit na malém množství oleje dorůžova. Pak kousky slaniny vyjmeme a na rozpáleném tuku zprudka opečeme kančí kýtu ze všech stran do z
Podobné recepty jako Kančí kýta na smetaně
Dobrý kančí guláš recept
Očištěné maso odblaníme, zbavíme tuku a nakrájíme na menší kostky. Na sádle osmažíme dorůžova drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso a po všech stranách je opečeme. Potom osolíme, vmícháme papriku, kmín, utřený česnek podlijeme horkou vodou nebo vývarem a dusíme doměkka.
Podobné recepty jako Dobrý kančí guláš
Dančí guláš se švestkami v perníkové omáčce recept
Kořenovou zeleninu očistíme, cibuli oloupeme a vše nakrájíme na kostičky. Dančí maso nakrájíme na kousky a opečeme na oleji. Osolíme, opepříme, zeleninu přidáme k masu a opět opečeme. Přidáme vařená rajčata, bobkový list a jalovec. Přilijeme červené víno, vodu a vaříme asi 1,5 hod.
Podobné recepty jako Dančí guláš se švestkami v perníkové omáčce
Brokolicové placičky podle Danči
Na ropálenou pánev (je možné i na teflonové pánvi bez tuku) usmažíte placičky do zlatova.
Podobné recepty jako Brokolicové placičky podle Danči
Guláš z divočáka (kančí guláš)
V tlakáči si rozehřejeme olej s kouskem másla a nakrájíme cibuli na plátky a osmahneme, česnek taky na plátky a přihodíme do hrnce. Až bude cibulka dohněda, přidáme nakrájené maso na kostky a přidáme všechno koření a bylinky.
Podobné recepty jako Guláš z divočáka (kančí guláš)
Kančí gulášek recept
Vedle v hrnci osmažíme na másle trojboj, tedy na kostičky nakrájenou mrkev, petržel a celer. Podlijeme vodou a zvolna vaříme. Až je zelenina měkká, propasírujeme přes síto a vložíme k masu ve chvíli, když už je takřka hotové.
Podobné recepty jako Kančí gulášek
Pstruh na mandlích
Plech dáme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme 10 minut. Pak vyndáme, potřeme máslem, posypeme mandlovými lupínky a vložíme zpět do trouby. Pečeme asi 10 mimut a dáváme pozor, aby se lupínky nepřipálily.
Podobné recepty jako Pstruh na mandlích
Vláčná bublanina
Na vymazaný a moukou nebo strouhankou vysypaný plech s vyšším okrajem a rozměr asi 28x46 naleju těsto, pokladu hustě ovocem, dám do vyhřáté trouby na 170 °C a peču do zlatova - asi 25 minut.
Podobné recepty jako Vláčná bublanina
Vynikající zapečené vepřové kotlety
Postupně vrstvíme na kolečka nakrájené brambory, každou vrstvu okořeníme (sůl, majoránka, oregáno, tymián, ... Danci.v | 28. 11. 2013 08:38. Tak já jsem si to trochu poupravila a dělala jsem maso vedle v papiňáku a brambory v troubě a jídlo bylo naprosto perfektní. Ty brambory s kořením a šlehačkou
Podobné recepty jako Vynikající zapečené vepřové kotlety
Italské kuře II.
Super recept! Včera odjela mamča, s bráchou a s babičkou na dovolenou k moři tak je domácnost na mně. Hledala jsem co bych udělala dobrého tátovi a příteli na oběd, až přijedou z práce a tenhle mě zaujal a také proto, protože jsme měli plno stehen v mrazničce.
Podobné recepty jako Italské kuře II.
Zvěřinový guláš od tatínka recept
Postup přípravy. Nejdříve si nadrobno nakrájíme dvě velké cibule a dáme je osmahnout na rozpuštěné sádlo. Cibuli smažíme dohněda, nesmí být ani dozlatova, ani spálená, ale opravdu hnědá.
Podobné recepty jako Zvěřinový guláš od tatínka
Pečená srnčí žebra recept
Cibuli a mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka. V hmoždíři rozdrtíme nové koření a celý pepř, přidáme sůl a medvědí česnek a vše vmícháme do rozehřátého másla. Připravenou směsí koření a bylinek potřeme srnčí žebra, vložíme je do pekáče a obsypeme pokrájenou cibulí a mrkví.
Podobné recepty jako Pečená srnčí žebra
Divoké srdce recept
V pekáčku na plotně si rozpálíme olej a osmahneme na něm vymačkané houby, pak přidáme maso a zprudka ho z obou stran opečeme. ... kančí srdce recept kančí srdce recepty recept kančí srdce recept na kančí srdce srdce recept dančí srdce recept danci srdce srdce z divočáka.. vepřové srdce s červeným ví
Podobné recepty jako Divoké srdce
Hovězí guláš recept
Nakrájenou cibuli smažíme v kastrolu na sádle či omastku dozlatova. Poté přidáme maso a po všech stranách ho osmahneme. Přisypeme mletou papriku a ostatní koření, lehce orestujeme a hned podlijeme trochou vody (pozor, ať se vám nespálí paprika). Maso necháme několikrát vydusit až na šťávu a znovu po
Podobné recepty jako Hovězí guláš
Guláš z jeleního masa recept
Do hrnce dáme olej, na kterém osmahneme dorůžova cibuli nasekanou nadrobno, přidáme maso nakrájené na menší kousky. Po dokonalém orestování přidáme masox a protlak, bobkový list, jalovec, pepř, povidla, gulášové koření, kmín a mletou skořici, opět orestujeme a podlijeme vodou.
Podobné recepty jako Guláš z jeleního masa
Boubínský srnčí guláš recept
Srnčí plec nakrájíme na kostky a dáme do mísy. Malinko pokapeme olejem, přidáme rozmarýn, utřený česnek a nasekané feferony. Vše pořádně promícháme a pokud máme dost času, necháme marinovat přes noc, jinak aspoň 3 hodiny.
Podobné recepty jako Boubínský srnčí guláš
Srnčí guláš recept
Maso omyjeme, nakrájíme na kostky. Na sádle zpěníme cibulku, přidáme jemně osolené maso. Osmahneme, aby se zatáhlo a posypeme paprikou. Promícháme, podlijeme vodou, přidáme nové koření, kmín, pepř a dusíme do úplného změknutí.
Podobné recepty jako Srnčí guláš
Daňčí recepty na hroznovém víně
Na směsi oleje a másla osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme závitky, opečeme ze všech stran, zastříkneme vínem a za občasného podlévání dusíme doměkka. 3. Nakonec přidáme bobule hroznového vína bez zrníček a krátce prohřejeme. Podáváme s různě upravenými bramborami.
Podobné recepty jako Daňčíy na hroznovém víně
Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Zaprvé, guláš rozhodně nezhoustne díky cibulovému základu, nýbrž v důsledku rozpuštění klihu, obsaženém v mase. Proto není možné na guláš použít jiné maso, než kližku. Proto je nesmyslná instrukce "nejlépe kližku". Musí to být kližka. Dále přidávat nejdřív papriku a až pak maso je nesmysl.
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Pikantní gulášek na barevných paprikách recept
Hovězí maso kuchyňsky upravíme a nakrájíme na kostky. Do hlubší nádoby dáme rozehřát olej, přidáme všechny pokrájené cibule a restujeme je do hnědé barvy. ... papriky hovezi kostky na rajcatech a paprikou zadní hovězí recepty hovězí maso na šťávě recept hovězí zadní na paprice danci gulas spaprikou
Podobné recepty jako Pikantní gulášek na barevných paprikách
Jelení guláš
Maso nakrájíme na kousky, na oleji zpěníme nadrobno krájenou cibuli, zasypeme paprikou, promícháme, vložíme maso, marmeládu a opečeme. Osolíme, přidáme drcený kmín, pepř, utřený česnek a mírně podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou do té doby, než se všechna voda vydusí.
Podobné recepty jako Jelení guláš