Minutková vepřová kýta s teplou zeleninou recept
Minutková vepřová kýta s teplou zeleninou. Hodnocení receptu je 4.7. 4.7 8×. Ohodnoťte recept. Vepřové maso si nakrájíme na středně silné plátky a zlehka naklepeme. Naklepané plátky masa potřeme rozetřeným česnekem se solí. Maso necháme v…. Colombo65. Vepřové maso Doba přípravy: 20 minut + naložení
Podobné recepty jako Minutková vepřová kýta s teplou zeleninou
Dušená hovězí kýta se zeleninou recept
Postup přípravy receptu. Cibuli nakrájíme nahrubo, maso na kostky, zeleninu na kousky, česnek prolisujeme. Na sádle dozlatova osmahneme cibuli a na ní pak osolené a opepřené kostky masa. Přidáme víno, protlak z rajčat, vývar, česnek a koření a pod poklicí dusíme do změknutí masa.
Podobné recepty jako Dušená hovězí kýta se zeleninou
Kančí kýta pečená na kořenové zelenině se šípkovou omáčkou ...
Poté ho osolíme, posypeme divokým kořením, přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou zeleninu a dusíme. Podle potřeby podléváme vývarem nebo vodou a maso obracíme. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme hřebíček, citronovou kůru a sůl a 10 min povaříme.
Podobné recepty jako Kančí kýta pečená na kořenové zelenině se šípkovou omáčkou ...
Daňčí kýta s dýňovou omáčkou a špeclemi
Stáhněte teplotu trouby na 150 stupňů. Maso odblaňte, celý povrch potřete olejem a rozpalte pánev, dokud se z ní nebude kouřit. Nechte maso ze všech stran opéct dohněda, vložte je do pekáčku a pečte asi 25 minut v předehřáté troubě. Pak bude střed masa růžový. Dál můžete propékat ještě 10–15 minut,
Podobné recepty jako Daňčí kýta s dýňovou omáčkou a špeclemi
Jelení kýta na smetaně recept
Cibuli a zbytek slaniny nakrájíme a na másle opečeme, přidáme maso a ze všech stran ho opečeme, posypeme kořením na divočinu a přendáme do pekáče. Do výpeku dáme nastrouhanou zeleninu krátce orestujeme a dáme k masu. Maso poklademe plátky másla, podlijeme vínem a pečeme pod poklicí v mírně vyhřáté t
Podobné recepty jako Jelení kýta na smetaně
Pečená jehněčí kýta s česnekem, rozmarýnem a opečenými ...
V průběhu pečení kýtu alespoň jednou obraťte a občas polijte šťávou. Po upečení dejte kýtu alespoň na 30 minut stranou, ať si odpočine. Mezitím do pekáče přilijte trochu vývaru, zeleninu rozmačkejte, povařte a propasírujte přes síto. Hotovou omáčku zjemněte máslem. Brambory překrájejte na čtvrtiny.
Podobné recepty jako Pečená jehněčí kýta s česnekem, rozmarýnem a opečenými ...
Konfitovaná daňčí kýta se švestkovou omáčkou
Na závěr jej zalijeme rozpuštěným máslem a necháme den odležet na chladném místě. K přípravě konfitované dańčí kýty budete potřebovat následující suroviny: Daňčí kýta
Podobné recepty jako Konfitovaná daňčí kýta se švestkovou omáčkou
Pomalu pečená kýta na pivu
Give Pomalu pečená kýta na pivu 4/4. Hodnoceno: 1x. Pokud dáte masu čas a dopřejete mu dlouhé pomalé dušení, odmění se vám za tu péči nejen výtečnou chutí, ale především křehkostí a šťavnatostí. Nemluvě o té krásné vůni, která se rozline po vašem domově... Ideální tip na víkendový oběd!
Podobné recepty jako Pomalu pečená kýta na pivu
Pomalu pečená hovězí kýta na červeném víně
V litinovém hrnci rozpalte sádlo a osolené a opepřené maso nechte ze všech stran zatáhnout. Přidejte pokrájený česnek, cibuli a tymián, podlijte vínem a vývarem a vložte do trouby předem vyhřáté na 150 °C a zvolna pečte zhruba 4 hodiny. Na závěr pečení přidejte mrkve a pečte do změknutí. Kdo chce, m
Podobné recepty jako Pomalu pečená hovězí kýta na červeném víně
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou recept
Cibuli nakrájíme na drobné kousky cca 1 cm velké. Kořenovou zeleninu nakrájíme na větší kousky. Maso nakrájíme o velikosti sousta. Do hlubší pánve nebo kastrolu nalijeme 2 lžíce oleje a začneme restovat cibuli. Cibuli restujeme pozvolna, dohněda. Opravdu se se smažením neunáhlujte a cibuli dejte čas
Podobné recepty jako Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
Jelení kýta s portským a pyré z kořenové zeleniny | Prima ...
Zeleninu očistěte a nakrájejte na větší kusy. Dejte ji do hrnce, zalijte horkou vodou tak, aby byla ponořená, osolte a vařte cca 15 minut. Pak většinu vody slijte, ponechte jen cca 1 cm na dně, který vám trošku naředí pyré (lépe nechat méně a podle potřeby doplnit než naopak). Do hrnce přidejte másl
Podobné recepty jako Jelení kýta s portským a pyré z kořenové zeleniny | Prima ...
Dančí (jelení) kýta na víně recept
Dančí (jelení) kýta na víně. Recept ještě nebyl hodnocen. 0×. Ohodnoťte recept. Zvěřinu necháme odležet na sucho v jalovčinách nebo potřenou máslem, nedáváme ji do mořidla. Odleženou a očistěnou dáme na kořenovou zeleninu,…. verka25. Jiné maso Doba přípravy: 180minut 5 názorů. Žádná fotografie není
Podobné recepty jako Dančí (jelení) kýta na víně
Pečená jehněčí kýta s mandlovou kaší
Rozmarýn rozemněte na dno pekáče. Na něj položte maso a potřete ho ze všech stran olivovým olejem. Osolte ho, opepřete a pečte v předehřáté troubě 70 minut, až bude středně propečené. Mezitím oloupejte brambory a nakrájejte je na menší kousky. Vložte je do hrnce s loupaným česnekem, osolte a zalijte
Podobné recepty jako Pečená jehněčí kýta s mandlovou kaší
Jehněčí kýta na smetaně recept
Postup přípravy receptu. Nejdříve zprudka opečeme ze všech stran v hlubší nádobě (vhodné do trouby) prošpikovanou jehněčí kýtu. Dáme stranou. Na másle orestujeme cibuli, všechnu omytou a pokrájenou kořenovou zeleninu. Přidáme cukr. Restujeme, dokud zelenina neztmavne.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na smetaně
Jehněčí kýta na rozmarýnu s chlupatým knedlíkem se zelím | Prima ...
Pod provázek můžete zasunout ještě větvičku rozmarýnu na provonění masa. Na pánvi rozpalte olej a maso prudce opečte ze všech stran, aby se zatáhlo a zůstalo šťavnaté. Maso vložte do trouby společně s cibulí a pečte nejdříve 30 minut na 120 °C a poté 90 minut na 85 °C. Ještě můžete rozlomit kost z k
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na rozmarýnu s chlupatým knedlíkem se zelím | Prima ...
Vepřová kýta s cizrnou na kari recept
V pánvi rozpálíme cca lžíci kokosového oleje, osmahneme na něm postupně cibuli, koření a poté i maso. Jakmile se maso zatáhne, můžeme je osolit, přiklopíme pokličkou a dusíme asi 30 minut. Na posledních 5 minut přihodíme i cuketu a žampiony a jen lehce orestujeme, aby si zelenina udržela křehkost.
Podobné recepty jako Vepřová kýta s cizrnou na kari
Jelení kýta s góji a portským vínem
Mírně restujte alespoň 10 minut a přidejte lžíci třtinového cukru. Promíchejte a nechte zkaramelizovat. Na závěr přidejte šťávu z jednoho bio citronu, tenké plátky kůry, jen žlutou část, z půlky citronu a 1 dl portského vína. Mezitím odblaněnou kýtu prošpikujte slaninou pokrájenou na hranolky. Pokud
Podobné recepty jako Jelení kýta s góji a portským vínem
Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou
2. V jiném kastrolu si rozpustíme máslo a očištěnou zeleninu, kterou jsme pokrájeli na větší kusy na něm orestujeme dorůžova společně s celým pepřem a novým kořením. 3. Téměř měkké maso dáme do pekáče, obložíme ho orestovanou zeleninou s kořením a zalijeme vínem (cca 2dl).
Podobné recepty jako Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou
Telecí kýta se zadělávanou zeleninou recept
Telecí kýtu naporcujeme na 150 g špalíčky. Každý špalíček prošpikujeme kouskem slaniny, maso osolíme a ze všech stran opečeme na trošce rozpáleného oleje. Nakrájený špek (20 g) vypečeme, přidáme na kostičky nakrájenou šalotku, celer i mrkev, vložíme maso, podlijeme telecím vývarem a dusíme doměkka 4
Podobné recepty jako Telecí kýta se zadělávanou zeleninou
Jehněčí kýta à la Středomoří
Troubu předehřejte na 240 °C. Česnek rozetřete a utřete ho s polovinou nakrájeného oregana, citronovou kůrou a špetkou soli na kašičku, kterou pak promíchejte s citronovou šťávou a trochou oleje. Do masa udělejte ostrým nožem zářezy a vetřete do nich co nejvíc česnekové kašičky. Maso vložte do pekáč
Podobné recepty jako Jehněčí kýta à la Středomoří
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně recept
Na másle a sádle restujeme zbytek slaniny, na ní pak zprudka hřbet, aby se zatáhla bílkovina. Když je opečený, přidáme nakrájenou cibuli, chvilku ji smažíme, až pustí šťávu, přidáme do ní 1 polévkovou lžíci cukru a necháme karamelizovat.
Podobné recepty jako Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Dančí maso na kořenové zelenině recept
Necháme zatáhnout maso a podlijeme červeným vínem, vložíme koření a dusíme. Na koření doporučuji použít pytlíček, ať ho nemusíte lovit. Podle potřeby podléváme vodou. Ke konci dochutíme solí, zavařeninou, citrónem a nezahušťujeme. Zelenina udělá omáčku dost hustou. Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Podobné recepty jako Dančí maso na kořenové zelenině
Kančí na víně se švestkami
Pak slaninu i maso z hrnce vyndejte a na vypečeném tuku orestujte cibuli, kostičky mrkve a petržele. Společně vše smažte dozlatova. Společně vše smažte dozlatova. Nyní do hrnce k zelenině vraťte maso a slaninu, přidejte všechno koření, trochu čerstvě namletého pepře a zalijte červeným vínem.
Podobné recepty jako Kančí na víně se švestkami
Skopová kýta pečená vcelku s medvědím česnekem recept ...
Na panvicu som dala roztopiť nakrájanú slaninu, mäso som na výpeku sprudka opiekla zo všetkých strán. Preložila som mäso na hlbšiu panvicu, poliala výpekom, pridala som cibuľu aj cesnak z nálevu, osolila, okorenila, posypala rascou a červenou paprikou, podliala nálevom a piekla pod pokrievkou pomaly
Podobné recepty jako Skopová kýta pečená vcelku s medvědím česnekem ...
Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami recept ...
Tématické fráze: roláda z daňka zvěřinová roláda zverinova kyta zvěřinove plátky kureci se stouchanymi bramborami a houbovou omackou jatra z divociny danek recept zvěřinová plněná roláda játra z daňka recept recept na zverinovou kytu roláda ze zvěřiny břicha dietní zvěřinové plátky srnci kyta se sto
Podobné recepty jako Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami ...
Srnčí kýta na červeném víně
Zelenina. Články. Blog šéfredaktorky. Gastro akce a food festivaly. Home & Decor. Jak na to - Tipy a triky v kuchyni. Kam za jídlem. Na nákupech. Novinky. Soutěž FRESH . Časopis. Velikonoce. TV recepty. Sledujte nás. Menu. Recepty Články Časopis Velikonoce TV recepty Autor: Vlado Kníž Srnčí kýta na
Podobné recepty jako Srnčí kýta na červeném víně
Jehněčí kýta s bramborami a feta sýrem
Brambory nakrájejte na plátky, naklaďte do pekáče, osolte a opepřete. Jehněčí i brambory přelijte olivovým olejem. Pekáč přikryjte alobalem a vložte do trouby předehřáté na 180 °C. Fólii asi za 30 minut sejměte. V pekáči by už mělo být hodně šťávy. Vraťte jej zpátky do trouby a pečte dalších 30 minu
Podobné recepty jako Jehněčí kýta s bramborami a feta sýrem
Jehněčí kýta na červeném víně recept
kořenová zelenina (3 menší mrkve, 2 menší petržele, kousek celeru) 2 menší cibule ... svázala jsem ho do lepšího tvaru. V hrnci jsem rozpálila olivový olej a maso na něm opekla. Maso jsem dala stranou a ve výpeku osmahla kostičky kořenové zeleniny až začaly zlátnout. Přidala jsem cibuli, bylinky, má
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na červeném víně
Pštrosí kýta v zeleném pepři s dýňovo-bramborovým pyré | Prima ...
Pštrosí kýtu očistěte a naporcujte. Osolte a obalte čerstvě drceným zeleným pepřem a česnekem. Zprudka opečte na pánvi ze všech stran a dopečte dorůžova v troubě. Sos připravíte tak, že do kastrolku nalijete víno, které svaříte, a přidáte omáčku demi-glace. K masu s omáčkou podávejte pyré. Dýni a br
Podobné recepty jako Pštrosí kýta v zeleném pepři s dýňovo-bramborovým pyré | Prima ...
Grilovaná kýta s cuketovým zelím, šťouchaným bramborem a ozdobou
Grilovaná kýta s cuketovým zelím, šťouchaným bramborem a ozdobou - recept: Jako ozdobu jsem zvolila grilovanou cuketu, grilované bramborové dukátky a čerstvou papriku.Prvně přichystáme maso. Do oleje v misce vmícháme sůl,
Podobné recepty jako Grilovaná kýta s cuketovým zelím, šťouchaným bramborem a ozdobou
Výborná marináda
Poté grilujeme nebo smažíme na rozpáleném tuku. 2. Jako příloha se hodí brambory v různých úpravách nebo chléb, zelenina, zeleninový ajvar nebo zeleninové saláty při grilování podle chuti. Podělte se s přáteli o recept Podobné recepty. Marináda . Výborná kefírovka. Výborná pizza. Nenechte si ujít se
Podobné recepty jako Výborná marináda
Jemná daňčí svíčková a hrnkové knedlíky s brusinkami
V kastrolu rozpusťte máslo a sádlo a opékejte na něm zeleninu a koření zhruba 3 minuty. Až se rozvoní, přidejte cibuli, osolte, opepřete, přidejte bylinky, kousek žluté části citronové kůry, cukr a ještě několik minut opékejte. Když vše příjemně karamelově voní, přidejte maso a zbytek špeku. Maso op
Podobné recepty jako Jemná daňčí svíčková a hrnkové knedlíky s brusinkami