Červený rybíz à la brusinky recept
Rybíz à la brusinky používáme ke grilovanému nebo pečenému masu, jako "dip" k sýrům, nebo jako náhražku brusinek ke svíčkové. Kuchař : recepty73 Uvařeno Uvařeno Do oblíbených
Podobné recepty jako Červený rybíz à la brusinky
Tomášův česnekový dresing- No2 recept
Dresing je vhodný ke grilovaným masům, smaženým sýrům, hranolkám atd. Do dresingu lze dát čerstvé loupaný krevety, zastříknete čerstvě ušlehanou šlehačkou, ozdobíte citrónem, 15min vychladíte a máte rychlý vynikající krevetový koktejl.. ;-)
Podobné recepty jako Tomášův česnekový dresing- No2
Dip z karamelizované cibule
4 fotografie. Nahrát fotku. Sladká chuť cibule, pikantnost balzamika a jemnost krémové kysané smetany tvoří dohromady dokonalou chuťovou souhru. Dip z karamelizované cibule si užijete v bagetě místo klasické majonézy nebo másla, ale hodí se i k masu a sýrům. Příprava je navíc velmi snadná.
Podobné recepty jako Dip z karamelizované cibule
Červený rybíz ala brusinky
Zkrátka, vše dle vlastní chuti. S cukrem můžeme přidat i jednu až dvě lžičky pektinu, pokud chceme, aby nám směs lehce želírovala. 3. Rybíz ala brusinky používáme ke grilovanému nebo pečenému masu, jako "dip" k sýrům, nebo jako náhražku brusinek ke svíčkové...
Podobné recepty jako Červený rybíz ala brusinky
Bylinkový dip.
Všechny tyto ingredience spolu řádně promícháme a dáme vychladit. Hodí se ke grilování či k smaženým sýrům atd.....
Podobné recepty jako Bylinkový dip.
Švestková omáčka k pečeni z divokého kance a jiného masa ...
Omáčka je nejlepší teplá, jde i ke camembertu a tvrdým sýrům, dokonce i k pikantnějším sýrům. Okruh využití s vaší fantazií bude určitě větší. Okruh využití s vaší fantazií bude určitě větší.
Podobné recepty jako Švestková omáčka k pečeni z divokého kance a jiného masa ...
Jablečné čatní II.
Postup přípravy receptu. 1. Čistá jablka a cibuli umeleme na masovém strojku přidáme asi 3 lžíce vody a mírným varem rozvaříme na kaši. Přidáme cukr, ocet, koření a sůl a ještě asi 10 min. povaříme a občas promícháváme. Horké naplníme do malých skleniček zavíčkujeme a otočené dnem nahoru necháme zch
Podobné recepty jako Jablečné čatní II.
Pikantní švestkové chutney recept
Postup přípravy receptu. Švestky můžeme pokrájet na menší kousky a v kastrolu se silnějším dnem je smícháme s cukrem. Na středním ohni cukr s ovocem rozpustíme a přidáme ostatní suroviny. Dusíme, dokud se švestky téměř nerozpadnou a směs nezhoustne. Pokud je to nutné, můžeme občas podlít několika lž
Podobné recepty jako Pikantní švestkové chutney