Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Troubu rozehřejeme na 230°C. Maso nakrájíme na kostky o hraně asi 4 cm a dobře osušíme. Slaninu nakrájíme na kousky cca 3x2 cm, vložíme do vroucí vody a 10 minut blanšírujeme. Slaninu osušíme a orestujeme na 1 lžíci oleje. Vyndáme ji a na výpeku orestujeme kostky masa dohněda.
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Rillettes (rijet) recept
Kančí plec na víně a zelenině v PH . Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce . Králičí rillettes z PH . Tématické fráze: jak se dělá rillettes hovězí rijet riletes rellettes rilettes pomaly hrnec veprovka rilettes recept rilletes rillettes z bůčku rillattes rillets v pomalem hrnci rijjet francouzsky
Podobné recepty jako Rillettes (rijet)