Srnčí biftek s oblohou recept
To, že je zvěřina zdravější, než vepřové atd... je myšleno tak, že podíl tuku a bílkovin v mase je úplně jinde a tudíž i výživová hodnota, málokdo ví, že srnčí maso má daleko méně tuku, než třeba kuřecí, králík, krůta..maso je prakticky čistá bílkovina, ( divočina všeobecně obsahuje zlomky tuku, pro
Podobné recepty jako Srnčí biftek s oblohou
Vepřová játra na švestkách recept
Tématické fráze: vepřové na švestkách játra z divočiny srnčí játra játra se švestkami recepty z jater játra se sušenými švestkami vepřová játra játra se švestkama vepřová játra se švestkami srnčí játra recept veprova jatra recepty srnčí na švestkách veprova jatra cz. játra na šveskách jatra susene s
Podobné recepty jako Vepřová játra na švestkách
Pečená krkovička recept
Postup přípravy receptu. Krkovičku osolíme, opepříme a potřeme olejem. Do pekáče dáme sádlo, cibuli nakrájenou na céčka, česnek na plátky, vložíme krkovičku, okmínujeme, posypeme cibuli, česnekem, podlijeme cca 1 dcl vody, přikryjeme víkem a vložíme do trouby, rozpálené na 250°C.
Podobné recepty jako Pečená krkovička
Guláš Samuraj z Budapešti recept
1. Neviem, či máte jasno, kde žili samuraji, ale v Budapešti to rozhodne nebolo. 2. Keby ste žili v krajine, ktorá je výrobcom najväčšieho množstva sektu na svete (nazvime ho radšej šumivé víno, pretože sekt je nemecký a piť sa skutočne nedá, dokonca sme ho skúšali dať do varenia a museli sme to vyh
Podobné recepty jako Guláš Samuraj z Budapešti
Guláš ze srnčí kýty recept
Postup přípravy receptu. Maso zpracujeme - nakrájíme na větší kousky (budeme ke konci vytahovat), pořádně osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a necháme proležet v pokojové teplotě zhruba 3-4 h.
Podobné recepty jako Guláš ze srnčí kýty
Pikantní kančí krkovička recept
Postup přípravy receptu. Maso opláchneme, osušíme, nakrájíme na silnější plátky, naklepeme a na okrajích nařízneme. Z každé strany mírně posypeme kořením Divočina, pokapeme olejem, maso navrstvíme do mísy na sebe a necháme nejlépe přes noc uležet.
Podobné recepty jako Pikantní kančí krkovička
Staročeské hovězí na jalovci
Hovězí opečeme na cibuli. Podlijeme 1/2 litrem vývaru a přidáme jemně umletý jalovec a bobkový list. Dusíme do měkka. Po otevření hrnce do šťávy vmícháme jíšku a ochutíme. Na závěr přidáme trochu červeného vína a na oleji zpěníme koření Divočina a ještě chvíli provaříme.
Podobné recepty jako Staročeské hovězí na jalovci
Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Kmínové přírodní maso - minutka Vepřové plátky naklepeme, strany nařízneme, aby se při smažení plátky nezkroutily, osolíme, jemně opepříme a posypeme kmínem - na jednu porci cca 1...
Podobné recepty jako Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Srnčí maso důkladně prošpikujeme uzeným špekem, osolíme a posypeme kořením "Divočina" od Vitany. Dáme do velkého pekáče, obložíme větším množstvím... více o Srnčí maso na smetaně
Podobné recepty jako Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené