Pomalá kachna recept
Tématické fráze: kachna recepty pomalé pečení kachna recept pomale peceni kachny kachna recept pomale peceni pomalé pečení kachna recepty kachna recepty kachna recept na kachnu kachna pomalé pečení kachna v pomalém hrnci kacena pomale peceni jak se pece kachna recepty pomale peceni kachny pomalu peč
Podobné recepty jako Pomalá kachna
Tabulová špička na rozmarýnu, pomalu pečená recept TopRecepty ...
Rebi, já pomalý hrnec nemám, takže ani zkušenost... Dělala jsem tohle pomalé pečení s hovězím poprvé (dřív jen kachnu a králíka), takže jsem si hezky vstala v půl osmé a pak čtyři hodiny trnula, jestli jsem nezkazila maso...
Podobné recepty jako Tabulová špička na rozmarýnu, pomalu pečená TopRecepty ...
Pomalu pečená kachna recept
Budeme potřebovat 1 kachnu, 1 lžičku soli, celý kmín a 1 lžíci medu. Dále bude potřeba pekáček s víkem a náš čas, protože kachna vyžaduje dlouhé pečení. Aby kachna nebyla samá kost, měla by vážit alespoň 2 kilogramy, mysleme na to při koupi.
Podobné recepty jako Pomalu pečená kachna
Kachna pomalu pečená
Poprvé jsem dělala kachnu a musím říct, že byla úžasná. Velmi šťavnatá. Jen se málo vypekla. Nevím zda to bylo kachnou či způsobem pečení. Kachnu jsem měla domácí a tak nebylo potřeba žádného dochucování. Kmín jsem tam nedávala.
Podobné recepty jako Kachna pomalu pečená
Bramborový chléb z hrnce recept
Po hodině a půl dáme do trouby hrnec s poklicí a zapneme troubu. Pokud máme remosku, stačí na vyhřátí 10 minut. Pak těsto rychle přesuneme do remosky nebo hrnce a pečeme. V remosce pečeme do té doby, dokud nedocílíme barvy podle svých představ (asi 50 - 65 minut) a podle výkonu remosky.
Podobné recepty jako Bramborový chléb z hrnce
Kuřecí maso s pórkem vařené v parním hrnci recept
No nevím, ale vařit v parním hrnci kuře tak dlouho je trochu moc, ne? Já používám parní hrnec víc než rok hodně často a kuře je hotové za 22 minut.
Podobné recepty jako Kuřecí maso s pórkem vařené v parním hrnci
Kuře na nových bramborách
Teplotu zvyšujeme během pečení postupně až k nejvyšší požadovné teplotě, při pečení v hrnci pokrmy nikdy nepodléváme studenou vodou, nejdřív ji ohřejeme - do studené nádoby tedy patří studená voda, do horké nádoby v troubě patří pouze horká voda.
Podobné recepty jako Kuře na nových bramborách
Dobrý makovec
Doba pečení záleží také na troubě. v mé tak 15 - 20 minut.Jestli je upečeno poznáte, když na korpus sahnetelehce prstem a vrátí se zpět. Nebo špejlí.Těsto zrůžoví a na omak je pené a netřese se.
Podobné recepty jako Dobrý makovec
Dobrý chléb pro Jiřího
Dlouhá doba kynutí způsobuje přirozenou fermentaci, během které se bílkoviny rozkládají na aminokyseliny a tím je kváskový chleb lépe stravitelný a mnoho minerálních látek se stane teprve po dlouhé fermentaci pro člověka využitelnými.
Podobné recepty jako Dobrý chléb pro Jiřího
Masarykovo cukroví
Stačí si uvědomit, že se jedná o základní linecké těsto (z tohoto pohledu je Johančin poznatek zajímavý) Takže, na vánoční pečení vyrobit na jeden zátah více těsta (já dělám z HERY 1500g=6čtvrtek:-)) Potom už jenom podle potřeby odebírám kolik potřebuji a případné prořezy vrátím a použiji příště.
Podobné recepty jako Masarykovo cukroví
Chléb bez hnětení recept
Ale někdy o víkendu jsme bez chleba, tak zkusím jestli tímto pochodím. Musím ještě vyřešit to pečení - nebo jestli má někdo zkušenosti s pečením chleba v římských hrnci - jestli se má tedy skutečně hrnec před pečením máčet.
Podobné recepty jako Chléb bez hnětení
Rakvičky pradávný recept
Zchladlé vandličky vyndáme z formiček, na vrchní straně opatrně uděláme otvor, a tím vandličky plníme našlehanou smetanou pomocí cukrářského kornoutu s malou hladkou násadkou.
Podobné recepty jako Rakvičky pradávný
Kuře na leču v římském hrnci
Římský hrnec namočíme do studené vody podle návodu na cca 15 minut. Mezitím omyjeme brambory, necháme je ve slupce a nakrájíme na čtvrtinky až osminky podle velikosti.
Podobné recepty jako Kuře na leču v římském hrnci
Kachna bez práce
To já věřím, mám doma pomalý hrnec a vy jste ho svým postupem vlastně nahradila. Rodíl je jen v tom, že pomalý hrnec peče trochu úsporněji...jinak věřím, že musí být kachnička skvělá a radím, že tímto způsobem se dá prakticky "uvařit" vše, včetně výborného guláše.
Podobné recepty jako Kachna bez práce
Dietní pečené kuře s rýží
U tohoto receptíku bych se chtěla zeptat někoho,kdo vlastní římský hrnec,jestli by to šlo v něm udělat a s jakým výsledkem :-)) Dát tam už všechno najednou,jak maso,tak rýži,ráda používám parboiled.Najednou proto,jelikož se bojím ať mi pak nepraskne.Když,tak udělám v pekáčku.Děkuji.
Podobné recepty jako Dietní pečené kuře s rýží
Přepuštěné máslo (ghí) recept
Příliš vysoká teplota a dlouhé vaření při procesu přepouštění není dobrá, může to ovlivnit výslednou chuť ghí. Pokud rozpouštíte více kostek másla, tak adekvátně tomu prodlužte dobu přepuštění.
Podobné recepty jako Přepuštěné máslo (ghí)
Plněné papriky Balkán
Milá Pile, je to sice dlouhé čtení ale stojí to za to, protože po přečtení už vím že to musím zkusit. Je to dobrý že se to nepeče a tak to můžu uvařit na chalupě, kde nemám troubu. Díky za výnikající tipy.
Podobné recepty jako Plněné papriky Balkán
Zeleninový koláč (quiche)
Zeleninový boršč s uzeninou Zeleninový hrnec s hovězím masem Zeleninový kaviár z lilku Zeleninový koktejl Zeleninový koláč Zeleninový koláč dle časopisu F.O.O.D. Zeleninový koláč II.
Podobné recepty jako Zeleninový koláč (quiche)
Marokánky ze smetany
Ze smetany, cukru a mouky uvaříte kaši a ještě za tepla do ní vmícháte sypké přísady, nakrájené na drobné kousky. na vymazaný a moukou vysypaný plech (nebo plech vyložený pečícím papírem) děláte malé hromádky a pozvolna je pečete (sušíte) v troubě rozehřáté na 120-150 °C. Pozor na spálení při prudké
Podobné recepty jako Marokánky ze smetany
Horké víno s čokoládou
Čokoládu nastrouháme a nasypeme do kastrůlku, přilijeme vodu, přidáme cukr a vše na mírném ohni rozvaříme. Rozvařenou čokoládu odstavíme a necháme trochu vychladnout.
Podobné recepty jako Horké víno s čokoládou
Kuře na rajčatech
Kdo má rád tučnější pokrmy, může přidat půlku másla. Po dalších deseti minutách hrnec odstavíme. Upečené kuře vyjmeme a do vypečené štávy vylijeme hrnec s rajčaty a žampióny.
Podobné recepty jako Kuře na rajčatech
Lokny
Do prosáté mouky přidáme oříšky,nastrouháme tuk, přidáme droždí, sůl, mléko a vypracujeme těsto. Vyválíme tenkou placku, asi jako na domácí nudle. Rádýlkem krájíme 1 1/2 cm široké a asi 20 cm dlouhé proužky, které namotáme na trubičky na kremrole a upečeme.
Podobné recepty jako Lokny
Španělské ptáčky
Hovězí plátky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe na nudličky nakrájeným salámem, podélně rozkrojenými, natvrdo uvařenými vejci, nudličkami okurky, svineme, spíchneme jehlami na závitky a poprášíme hladkou moukou.
Podobné recepty jako Španělské ptáčky
Zázvorový bůček z papiňáku recept
Troubu si předehřejeme. Po 25 minutách hrnec vypneme a necháme ochladit. Poklici sejmeme, měkké maso i se šťávou přendáme do pekáčku, vložíme do předem zapnuté trouby a na plný výkon necháme za občasného přelití vypékanou šťávou dopéct do zlaté barvičky, to trvá zhruba tak 20 minut- podle mé plynové
Podobné recepty jako Zázvorový bůček z papiňáku
Manhattanská roláda
V druhé míse vyšleháme žloutky se zbytkem cukru na hustou pěnu, přidáme mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva a nakonec jemně vmícháme sníh z bílků. Směs rozlijeme na 2 plechy vyložené papírem na pečení a rovnoměrně rozetřeme. Pečeme asi 8-10 minut, dokud těsto není na dotyk pružné.
Podobné recepty jako Manhattanská roláda
Prezidentský guláš II.
Podle Lucky jsem zkusila římský hrnec (poprvé) a guláš vyšel skvěle. Moc nám všem chutnal a byl to opravdu guláš, k číně to mělo dost daleko. Měli jsme to s knedlíkem a jen se zaprášilo. Děkuji za recept.
Podobné recepty jako Prezidentský guláš II.
Kapustový prejt
Uvařenou kapustu umeleme na masovém strojku spolu s uzeninou, cibulí, česnekem a vymačkanou housku namočenou mléce. Přidáme vejce, sůl, pepř, trochu strouhanky, dobře promícháme.
Podobné recepty jako Kapustový prejt
Chléb bez hnětení recept
Takto přeložené těsto necháme 1/2 hodiny odpočinout. Současně předehřejeme troubu na 225 °C a vložíme do ní hrnec nebo pekáček i s poklicí a necháme důkladně rozpálit. Po půl hodině přendáme těsto do rozehřátého hrnce, přiklopíme poklicí a pečeme 30 minut přikryté a 15 minut bez pokličky.
Podobné recepty jako Chléb bez hnětení
Medovník III. recept
Na tento hrnec, ve kterém se vaří voda posadíš další hrnec, do kterého vložíš uvedené suroviny a šleháš nebo vaříš, tomu se říká šlehat nebo vařit nad parou. ... to jsou poslední dobou dohady Asi budou erupce na slunci nebo mám dlouhé vedení Jdu už raději do té ... (bez pečení) Marlenka (Medovník) V
Podobné recepty jako Medovník III.
Rasstegaje malé ruské pirožky
Rančerský fazolový hrnec Ranečky z listového těsta (nejen) s taveňákem Rassolnik masový Rassolnik z kuřecích drůbků Rassolnik z vepřového masa Ratatouille Ratatouille II. Ratatouille III.
Podobné recepty jako Rasstegaje malé ruské pirožky
Hovězí závitek v římském hrnci
Zadní hovězí jsem rozkrojila na plát (dobrý řezník ho na požádání udělá v obchodě), posolila, okořenila, potřela hořčicí, pomazala křenem (měla jsem ostrý) a rozmačkala cca 5 stroužků česneku.
Podobné recepty jako Hovězí závitek v římském hrnci
Celerový salát II.
Uvařená vajíčka natvrdo nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme nastrouhané okurky, nadrobno nakrájenou cibuli a salám. Přidáme sýr, sůl, hořčici a majonézu podle chuti a nakonec nastrouháme na jemném struhadle syrový a očištěný celer, aby nám nezhnědl.
Podobné recepty jako Celerový salát II.
Rakvičky se šlehačkou
Ztužený tuk rozpustíme a mašlovačkou pečlivě vymažeme formičky. V míse utřeme cukr se žloutky, vejcem a vanilkovým cukrem. Třeme tak dlouho, až je hmota téměř bílá, potom naplníme do poloviny připravené formičky (ztužený tuk rozpustíme a mašlovačkou formičky na rakvičky vymažeme).
Podobné recepty jako Rakvičky se šlehačkou
Bílá čokoláda do formiček
Když tak potom napište jak to šlo či nešlo - aby věděly i další kuchařinky...Gábino - ty formičky, které já používám jsou skutečně kovové, postavičky jsou podlouhlé (asi tak 1,5 cm široké a 4 až 4,5 cm dlouhé).
Podobné recepty jako Bílá čokoláda do formiček
Jahelník se sušenými švestkami
Jáhly spaříme vroucí vodou, propereme, vodu slijeme, přelijeme studenou vodou a dáme se spetkou soli do sádlem vymazaného hrnce. Zalijeme mlékem tak, aby přesahovalo jáhly o 2 cm. Vmícháme nakrájené švestky, po povrchu položíme kousky másla, hrnec zakryjeme a v troubě dusíme nejméně hodinu.
Podobné recepty jako Jahelník se sušenými švestkami