Moravské zelí recept
Určitě i vy si dáte rádi k pečenému masu dušené zelí. Podařilo se nám získat recept na vyhlášené moravské zelí. Tradičně se dělá z červeného zelí…
Podobné recepty jako Moravské zelí
Zapečené zelí recept
Postup přípravy. Hlávkové zelí nakrájíme jako na dušení a spaříme asi 10 minut ve slané vodě. Scedíme a přidáme mouku a vejce. Promícháme. Vlijeme na vymaštěný pekáček a pečeme asi 30-40 minut v troubě na 220°C jako šunkafleky. Můžeme přidat osmahnutý na kostičky nakrájený salám, uzené, klobásu.
Podobné recepty jako Zapečené zelí
Dušené hlávkové zelí recept
Dušené hlávkové zelí. Nejoblíbenější česká zeleninová příloha - dušené hlávkové zelí. Recept je pro pokročilé kuchaře, kteří si jen potřebují ujasnit, co všechno do pokrmu patří. Závěrečné ochucení bude na vás, protože každý má jiné chutě, kyselejší nebo sladší chuť je individuální. 18.
Podobné recepty jako Dušené hlávkové zelí