Žahour
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout. Ingredience receptu. 500 g čerstvých borůvek 180 ml sladké smetany 50 g cukru krupice 20 g másla 3 lžíce nastrouhané
Podobné recepty jako Žahour
Játra na čínský způsob
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Ingredience receptu. 500 g vepřových jater 1 lžíce sušených hub 1 menší bílá cibule 2 stroužky česneku 50 g špenátových listů 1 lžička strouhaného zázvoru 2 lžíce bílé
Podobné recepty jako Játra na čínský způsob
Vánoční medové koule
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Ingredience receptu. těsto: 5 lžic medu 500 g hladké mouky 2 lžičky jedlé sody 50 g másla 200 g cukru 2 vejce krém: 1 kondenzované karamelové mléko 240 g másla náplň:
Podobné recepty jako Vánoční medové koule
Zapečená růžičková kapusta s parmazánem
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout. Jak si užít a vychutnat vánoce a nepřibrat ani kilo ? Tipy na dokonalou štědrovečerní večeři… Vývoj tradičního vánoč
Podobné recepty jako Zapečená růžičková kapusta s parmazánem
Vánoční tvarohové cukroví
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout. Jak si užít a vychutnat vánoce a nepřibrat ani kilo ? Tipy na dokonalou štědrovečerní večeři… Vývoj tradičního vánoč
Podobné recepty jako Vánoční tvarohové cukroví
Dušené hovězí
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. 600 g hovězího (zadní je nejlepší) 1 velká cibule 1/3 celeru 1 větší mrkev 1 kořen petržele 1 až 2 lžíce hladké mouky mletý černý pepř mořská sůl olivový olej Způsob přípravy . Kořenovou zeleninu očistím
Podobné recepty jako Dušené hovězí
Hospodský vepřový guláš
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce… Ingredience receptu. 500 g vepřové plece 350 g cibule 2 lžíce sádla nebo oleje 2 lžičky mleté sladké papriky ml
Podobné recepty jako Hospodský vepřový guláš
Nepečený rychlý dýňový dort
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout. Ingredience receptu. 430 g dýňového pyré 1 hrnek kokosové mouky 1/4 až 1/2 hrnku kokosového cukru mletá skořice - nemusí být; Způsob přípravy . Nepečený rychlý dýňový dort j
Podobné recepty jako Nepečený rychlý dýňový dort
Libanonský hovězí guláš
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. 500 g hovězího masa 1 balení mražených zelených fazolek 3 stroužky česneku 1 rajče 2 kostky hovězího vývaru 1/2 lžičky soli 1/4 lžičky mletého černého pepře 1 středně velká cibule 3 lžíce olivového oleje
Podobné recepty jako Libanonský hovězí guláš
Sněhové pečivo
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. 4 vejce (použijeme jen bílky) 300 g moučkového cukru; Způsob přípravy. Z bílků nejdříve vyšleháme tuhý sníh. Potom do něj postupně a za stálého šlehání přidáváme moučkový cukr. Z vzniklé hmoty pak na vym
Podobné recepty jako Sněhové pečivo
Dýňová polévka
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Není tak těžké naučit se žít bez lepku. Ingredience receptu. 1 kg dýně 1 ks cibule 1 l kuřecí nebo zeleninový vývar olej smetana kari sůl mletý černý pepř zakysaná smetana čerstvá pažitka čerstvá bazalka; Způsob přípravy. La
Podobné recepty jako Dýňová polévka
Slovenská fašírka
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout. Jak si užít a vychutnat vánoce a nepřibrat ani kilo ? Tipy na dokonalou štědrovečerní večeři… Nové video recepty. Ma
Podobné recepty jako Slovenská fašírka
Dušené zelí
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Nové video recepty. Marinovaná krkovice video recept. Grilované kuře video recept. Zeleninové špízy video recept. Salát s polníčkem, rajčaty a mozzarellou video recept
Podobné recepty jako Dušené zelí
Jablečný koláč bez lepku
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout. Jak si užít a vychutnat vánoce a nepřibrat ani kilo ? Tipy na dokonalou štědrovečerní večeři… Vývoj tradičního vánoč
Podobné recepty jako Jablečný koláč bez lepku
Čokoládový dortový krém
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout. Jak si užít a vychutnat vánoce a nepřibrat ani kilo ? Tipy na dokonalou štědrovečerní večeři… Vývoj tradičního vánoč
Podobné recepty jako Čokoládový dortový krém
Květákové placičky
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. 1 velký květák 3 vejce 5 lžíc hladké mouky 6 stroužků česneku sůl, pepř 2 lžičky majoránky olej na smažení ; Způsob přípravy. Květák uvaříme v osolené vodě aby změkl. Poté nakrájíme na drobné kousky nebo
Podobné recepty jako Květákové placičky
Špenátový quiche (kiš)
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Kapr na našem vánočním stole. Ingredience receptu. 1 1/4 hrnku (160 g) hladké mouky 1/2 lžička soli 1/2 lžíce cukru 110 g másla 4 lžíce studené vody 3 vejce 80 ml smetany na vaření 60 ml mléka 40 gparmazánu čerstvě namletý p
Podobné recepty jako Špenátový quiche (kiš)
Dýňová omáčka na špagety
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Nové video recepty. Marinovaná krkovice video recept. Grilované kuře video recept. Zeleninové špízy video recept. Salát s polníčkem, rajčaty a mozzarellou video recept
Podobné recepty jako Dýňová omáčka na špagety
Bramborák s cuketou pečený v troubě
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. 500 g brambor 500 g cukety 0,5 lžičky mletého pepře 7 stroužků česneku 4 vejce 6 lžic polohrubé mouky 2 lžičky majoránky sůl; Způsob přípravy. Bramborák s cuketou pečený v troubě je tím, že ho nesmažíme
Podobné recepty jako Bramborák s cuketou pečený v troubě
Houbová omeleta
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout. Ingredience receptu. 250 g čerstvých pokrájených hub 100 g pikantní klobásy 8 vajec 1 zelená
Podobné recepty jako Houbová omeleta
Mazanec
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Jak si užít a vychutnat vánoce a nepřibrat ani kilo ? Tipy na dokonalou štědrovečerní večeři… Ingredience receptu. 3 žloutky 100 g cukru krupice ½ sáčku vanilkového cukru 500 g polohrubé mouky citronová kůra z 1 citronu 150
Podobné recepty jako Mazanec
Pomazánka z kuřecího masa
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Nahlédněte s námi do historie vánočního cukroví… Kapr na našem vánočním stole. Ingredience receptu. 1 smetanový tavený sýr pečené nebo vařené kuřecí maso 1 vejce uvařené natvrdo 2 lžičky hořčice 1 lžíce rostlinného másla sůl
Podobné recepty jako Pomazánka z kuřecího masa
Asijský pečený bůček
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Nahlédněte s námi do historie vánočního cukroví… Kapr na našem vánočním stole. Ingredience receptu. Bůček: 1500 g vepřového bůčku 1 kousek čerstvého zázvoru 6 stroužků česneku 1 chilli paprička 8 lžic sójové omáčky 2 lžíce r
Podobné recepty jako Asijský pečený bůček
Katův šleh
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Ingredience receptu. 400 g vepřové kýty 1 červená cibule olivový olej pikantní kečup špetka mletého černého pepře špetka soli špetka chilli koření 2 stroužky česneku 2
Podobné recepty jako Katův šleh
Mandlouvé koule
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout. Jak si užít a vychutnat vánoce a nepřibrat ani kilo ? Tipy na dokonalou štědrovečerní večeři… Vývoj tradičního vánoč
Podobné recepty jako Mandlouvé koule
Vánoční bramborový salát
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Jak si užít a vychutnat vánoce a nepřibrat ani kilo ? Vývoj tradičního vánočního menu v průběhu času... Ingredience receptu. 2kg salátových brambor 2 cibule 4 kořenové petržele 4 mrkve 1 celer 3 kuličky nového koření 1 lžíce
Podobné recepty jako Vánoční bramborový salát
Čokoládový dort se švestkami a oříšky
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Soumrak firemních vánočních večírků ? Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Ingredience receptu. 175 g mletých lískových oříšků 2 lžíce celých lískových oříšků 175 g polohrubé mouky 180 g másla 175 g třtin
Podobné recepty jako Čokoládový dort se švestkami a oříšky
Čínská nudlová polévka
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Rozhovor o jídle s Vendulou Krejčovou moderátorkou Objektivu nejen o exotickém jídlu jako jsou Cvrčci. Jak si užít a vychutnat vánoce a nepřibrat ani kilo ? Ingredience receptu. 2 lžíce čínského vína na vaření 30 g nakrájené
Podobné recepty jako Čínská nudlová polévka
Svatomartinská husa
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Čtyři kuchařské knihy, které by vás neměly minout. Jak si užít a vychutnat vánoce a nepřibrat ani kilo ? Tipy na dokonalou štědrovečerní večeři… Nové video recepty. Ma
Podobné recepty jako Svatomartinská husa
Karibský hovězí guláš
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. 750 g hovězího masa 750 ml hovězího vývaru 1 větší mrkev 3 vrchovaté lžíce nasekaného čerstvého tymiánu 1 lžička olivového oleje 1 velký sladký brambor 100 g červených fazolí z konzervy 3 lžíce rajčatové
Podobné recepty jako Karibský hovězí guláš
Plněná vejce
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Nahlédněte s námi do historie vánočního cukroví… Kapr na našem vánočním stole. Ingredience receptu. 6 vajec 2 lžíce majonézy 1 lžíce zakysané smetany 50 g strouhaného sýra (čedar, ementál) špetka soli špetka sladké mleté pap
Podobné recepty jako Plněná vejce
Tatarák
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ořechy – rezervoár vánočních nálad i velezdravých látek. Ingredience receptu. 100 g hovězího masa (svíčková) 1 žloutek 1 lžička mleté červené papriky 1 lžička mletého černého pepře 1 lžička soli 1 malá nadrobno nakrájená cib
Podobné recepty jako Tatarák
Rychlý koláč s ořechy
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. 100 ml mléka 50 ml sladké smetany 150 g mletých ořechů 200 g polohrubé mouky 3 vejce 1 prášek do pečiva 150 g cukru krupice 3 lžičky kakaa 1 lžička skořice 1 citron 50 ml olivového oleje 2 lžíce cukru mo
Podobné recepty jako Rychlý koláč s ořechy
Babiččiny dalamánky
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Jak si užít a vychutnat vánoce a nepřibrat ani kilo ? Kapr na našem vánočním stole. Ingredience receptu. 400 g polohrubé mouky 3 lžíce rostlinného oleje 1 lžička soli 1 lžička cukru 1 lžička kmínu 250 ml vody malá kostka dro
Podobné recepty jako Babiččiny dalamánky
Dobrota z listového těsta
Rozhovor s kuchařem a restauratérem Pavlem Drdelem z jihočeských Strakonic. Ingredience receptu. oblíbená semínka (dýňová,kmín, sezam) koření (např.pizza koření) 1ks listové těsto – chlazené 150 g kvalitní šunka - krájená sůl 100 g výrazný sýr - krájený ; Způsob přípravy. Zapneme si troubu na 180°C.
Podobné recepty jako Dobrota z listového těsta