Smažený hermelín v bramborovém těstíčku
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Trocha historie koření - nepostradatelné ingredience vaření... Jak se jedlo za první republiky. Ingredience receptu. 1 hermelín 1 vejce 2 lžíce hladké mouky 2 stroužky česneku rostlinný olej sůl 2 brambory mletý černý pepř čerstvá zelená petržel; Z
Podobné recepty jako Smažený hermelín v bramborovém těstíčku
Vánoční krocan
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… 5 tipů jak v dětech vypěstovat zdravý návyk jíst zeleninu a ovoce... Jak se jedlo za první republiky. Ingredience receptu. 1 krocan (asi 6 kg) 1 l vody 170 g másla 250 g slaniny 1 cibule rozdělená na poloviny 1 mrkev překrojená podélně na poloviny
Podobné recepty jako Vánoční krocan
Brusinkový punč
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Brusinkový punč
Slaný koláč se špenátem a sýrem
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Slaný koláč se špenátem a sýrem
Tvarohový koláč s rozinkami
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Ingredience receptu. 750 g jemného tvarohu 4 vejce 1 lžíce krupice 1 citron 200 g cukru krupice 200 g másla 1,5 vanilkového pudinku v prášku 1 lžíce rozinek; Způsob přípravy. Troubu si předehřejeme na 200 stupňů. Z vajec oddělíme bílky a ušleháme z
Podobné recepty jako Tvarohový koláč s rozinkami
Indické zeleninové Sabdží
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Indické zeleninové Sabdží
Ořechová bábovka s pudinkem
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Ingredience receptu. 4 pudinky Naturamyl 200 ml olivového oleje 30 g nastrouhaných ořechů 4 vejce 1 kypřící prášek 140 g cukru krupice 1 lžíce polohrubé mouky 1 lžíce moučkového cukru - podle chuti; Způsob přípravy. Troubu předehřejeme na 180 stupň
Podobné recepty jako Ořechová bábovka s pudinkem
Pikantní kuřecí maso
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Pikantní kuřecí maso
Kuřecí masové kuličky ve slanině
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Kuřecí masové kuličky ve slanině
Rychlý piškotový dort s pudinkem
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů... Ingredience receptu. 5 sáčků pudinku 5 vajec 1 sáček perášku na pečení 1 sáček vanilkového cukru 1 hrneček cukru krupice 1 hrneček oleje moučkový cukr na posyp; Způsob přípravy. V míse si smíc
Podobné recepty jako Rychlý piškotový dort s pudinkem
Plněná ďábelská vejce
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Plněná ďábelská vejce
Pečená prsíčka na česneku s bramborami a jarní cibulkou
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Kimchi - korejský zázrak pro silný imunitní systém… Ingredience receptu. brambory - červené jarní cibulka čerstvé máslo olej - řepkový český česnek sójová omáčka černý pepř - mletý tatarská omáčka sůl; Způsob přípravy. Oškrabeme si brambory, rozkrá
Podobné recepty jako Pečená prsíčka na česneku s bramborami a jarní cibulkou
Vepřové výpečky
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Podzimní bylinky pro pevné zdraví... Jak se jedlo za první republiky. Ingredience receptu. 400 g vepřové plece 350 g vepřového libovějšího bůčku 1 velká cibule 4 stroužky česneku 1 lžička kmínu 1 lžička soli 1 lžíce vepřového sádla; Způsob přípravy
Podobné recepty jako Vepřové výpečky
Kynuté těsto na koláče
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Kimchi - korejský zázrak pro silný imunitní systém… Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů... Ingredience receptu. 250 ml mléka 1 žloutek 6 lžic rostlinného oleje 2 hrnky polohrubé mouky 3 lžíce cukru krupice 1 droždí; Způsob přípravy
Podobné recepty jako Kynuté těsto na koláče
Vepřové řízky ve smetanové omáčce
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Vepřové řízky ve smetanové omáčce
Jednoduchá rybízová marmeláda
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Jednoduchá rybízová marmeláda
Třešňová marmeláda
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Třešňová marmeláda
Biftek pečený v alobalu
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Biftek pečený v alobalu
Žampiony s fazolkami, uzeným masem a bramborovou kaší.
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Žampiony s fazolkami, uzeným masem a bramborovou kaší.
Cuketová polévka
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Podzimní bylinky pro pevné zdraví... Trocha historie koření - nepostradatelné ingredience vaření... Ingredience receptu. 3 mladé cukety 3 střední brambory 1 mrkev 1 kořenová petržel 1 menší cibule 50 g másla 50 ml smetany sůl mletý pepř; Způsob pří
Podobné recepty jako Cuketová polévka
Smažená rýže se slaninou a krevetami
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Smažená rýže se slaninou a krevetami
Kaviár z lilku
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů... Jak se jedlo za první republiky. Ingredience receptu. 2 lilky 3 stroužky česneku 1 lžička balzamikového octa 1 celá červená paprika 2 lžíce oleje 2 lžíce nasekané zelené bazalky 3 lžíce kvalit
Podobné recepty jako Kaviár z lilku
Rizoto se sušenými rajčaty
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Rizoto se sušenými rajčaty
Pečené tvarohové krokety
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Pečené tvarohové krokety
Krůtí přírodní řízečky
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Krůtí přírodní řízečky
Rychlá sýrová omáčka
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Podzimní bylinky pro pevné zdraví... Silný hovězí vývar je všelék. Ingredience receptu. 300 ml mléka nebo smetany 50 g másla 50 g mouky 200 g sýru (dle chuti - niva, polotvrdý sýr, parmezán) 1 stroužek česneku oregano bazalka; Způsob přípravy. Výbo
Podobné recepty jako Rychlá sýrová omáčka
Pečené hovězí plátky na česneku
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Pečené hovězí plátky na česneku
Nákyp s rýží a jablky
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Nákyp s rýží a jablky
Kuře v kari omáčce
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Kuře v kari omáčce
Uzená kroupová polévka
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Uzená kroupová polévka
Vaflové těsto
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů... Ingredience receptu. 2 kávové lžičky prášek do pečiva 0,5 kávové lžičky sůl 3 ks vajíčka 3 kávové lžičky cukr - krupice ovoce - jahody, kiwi, hroznové víno 2 hrnky mouka - polohrubá 1 a 1/2 hr
Podobné recepty jako Vaflové těsto
Okurkový salát s rukolou
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Okurkový salát s rukolou
Pečené plněné papriky
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Pečené plněné papriky
Bramboráky plněné kuřecím masem
Dušičky - oslavte svátek zesnulých u dobrého jídla… Jablka – skladování, tepelná úprava a jejich druhy Podzimní detox: Zbavte své tělo nahromaděných toxinů...
Podobné recepty jako Bramboráky plněné kuřecím masem