Fazole na kyselo recept
Poté, co fazole změknou, rozmícháme si trochu hladké mouky asi ve 2 dl studené vody, vlijeme a dobře rozmícháme, čímž fazole zahustíme na nám vyhovující hustotu. Provaříme 15 minut za občasného míchání, aby zanikla moučná chuť, a mouka, se kterou byl pokrm zahuštěn, se dobře provařila.
Podobné recepty jako Fazole na kyselo
Nakládané zelí recept
Do nakrouhaného zelí nalijeme nálev a necháme 24 hodin odležet, občas promícháme, plníme do sklenic bez sterilizace, uskladnit v temnu a chladu.
Podobné recepty jako Nakládané zelí
Fazolové lusky na smetaně recept
Postup přípravy. Zelené fazolky očistíme a nakrájíme na kousky dlouhé asi 2 - 3 cm. Fazolky vložíme do menšího množství vroucí osolené vody a uvaříme doměkka.
Podobné recepty jako Fazolové lusky na smetaně
Zelené fazolky na tymiánu a česneku
Jana | 6. 11. 2012 21:38. Já je dělám tak že na olivovém oleji opražím česnek do hněda, pak přidám sůl, sojovku, fazolky a trošku skořice (nezvyklé ale výborné) a na závěr nastrouhám nějaký tvrdý sýr, občas přidám i červenou cibuli nakrájenou na jemno!
Podobné recepty jako Zelené fazolky na tymiánu a česneku