Tibi perlivá limonáda z Ambiente recept
Čeká vás výroba limonády - druhá fermentace. Tibi vodu dáte do druhé nádoby, přidáte ovoce/zeleninu/bylinky dle chuti. Nádobu zavřete a dáte do lednice. Za 24-48 hodin je limonáda hotová. Přecedíme ji a konzumujeme. V lednici vydrží až 5 dní.
Podobné recepty jako Tibi perlivá limonáda z Ambiente
Portugalské maso recept
Šneky z kuřecího masa . Kuřecí maso se sušenými švestkami . Moc dobré naložené kuřecí maso . Pikantní kuřecí maso . Ohnivé krůtí maso . Ovar z krůtího masa . Krůtí maso v zelenině . Kuřecí maso dobré hospodyně . Kuřecí maso s paprikami . Kuřecí maso s tatarkou . Maso na smetaně . Kuličky z kuřecího
Podobné recepty jako Portugalské maso
Chleba s křupavou kůrkou
Mouku (pokud nemáte žitnou, mohou být 3 hrnky hladké), sůl a kvasnice zamícháme rukou v míse, přilejeme mírně vlažnou vodu a konečky prstů lehce promícháme vodu s moukou.
Podobné recepty jako Chleba s křupavou kůrkou