Fermentované ovesné vločky recept
Tématické fráze: fermentace ovesných vloček fermentovaná kukuřice fermentovaná ovesná kaše fermentovaná rýže fermentovaná zelenina fermentace vloček fermentace kukuřice fermentované sýry fermentované maso fermentovaná pšenice namočené ovesné vločky jak fermentovat kukuřici namočené vločky namočit ov
Podobné recepty jako Fermentované ovesné vločky
Zeleninová polévka s miso pastou recept
Zelenina: 1 malá mrkev 1 petržel ... Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sojových bobů, soli a často i nějakého druhu obiloviny. Při fermentačním procesu se zcela rozloží sojové boby a zrna obilovin na živiny, které jsou rychle a snadno stravitelné, bílkovinná struktura sojových bobů se rozloží až
Podobné recepty jako Zeleninová polévka s miso pastou
Mléčně kvašená červená řepa recept
Postup přípravy. Nejprve oškrábeme červenou řepu škrabkou na brambory - syrovou! Potom ji nastrouháme na struhadle na nudličky. Nakrájíme na nudličky cibuli, nejlépe taky červenou.
Podobné recepty jako Mléčně kvašená červená řepa
Korejský salát kimchi
Pikantní naložená zelenina je hitem zdravé výživy posledních let, ale v Korei, odkud pochází, má úctyhodnou historii. Tento způsob mléčného kvašení tu používali k uložení zeleniny na zimu a zajištění vitaminů.
Podobné recepty jako Korejský salát kimchi
Fenyklová polévka s celerovým olejem
Zalijte vývarem, přidejte kokosové aminos, kmín, sůl a pepř, promíchejte a na středním stupni nechte pod pokličkou 25 minut probublávat, dokud zelenina nezměkne. Tyčovým mixérem nebo v blenderu polévku rozmixujte dohladka.
Podobné recepty jako Fenyklová polévka s celerovým olejem
Glazovaná vepřová pečeně se zelným salátem s jablky
kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel) 300 g. med 4 lžíce. celý kmín 1 lžička. sójová omáčka Kikkoman 10 lžic. Salát: jablko 1 ks. šťáva z 1/2 citronu. vinný ocet 1 lžíce. slunečnicový olej 6 lžic. ... Kikkoman - tradiční japonská přírodně fermentovaná omáčka.
Podobné recepty jako Glazovaná vepřová pečeně se zelným salátem s jablky
Mafé hovězí ragú dušené v arašídové omáčce Senegálský guláš ...
Místo lilku Senegálci používají diakhato (zelenina podobná našemu patizónu). Dále přidávají zelí, tuřín, yuku, batáty, maniok, yete (sušené měkkýše), nététou (fermentovaná semena svatojánského chleba) a.j.
Podobné recepty jako Mafé hovězí ragú dušené v arašídové omáčce Senegálský guláš ...
Sojové boby s listovým špenátem a žampiony recept
Poznámka. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sojových bobů, soli a často i nějakého druhu obiloviny. Při fermentačním procesu se zcela rozloží sojové boby a zrna obilovin na živiny, které jsou rychle a snadno stravitelné, bílkovinná struktura sojových bobů se rozloží až na 18 různých aminokyselin
Podobné recepty jako Sojové boby s listovým špenátem a žampiony
Ovesné vločky s mrkví recept
Tématické fráze: ovesné placky s mrkví fermentovaná mrkev vlocky s mrkvi mrkvový salát s vločkami karbanátky z ovesných vloček s mrkví ovesne vločky s jablkami ovesné vločky s mrkví ovesné vločky mrkev ovesne karbanatky s mrkvi recept ovesné vločky mrkev ovesné vločky mrkev a ovesne vlocky jablko mr
Podobné recepty jako Ovesné vločky s mrkví