Čína s jasmínovou rýží
Čína s jasmínovou rýží je teplá večeře, která po únavném dnu potěší a příjemně nás naladí....
Čína
Čína z kuřecího masa je pikantní minutka, kterou podáváme většinou tradičně s rýží. I když někdo ji má raději s bramborov...
Rýžová dieta
Pokud nemáte rádi rýži, vůbec o této dietě neuvažujte. Protože jak už sám název naznačuje, při této dietě jíte rýži, rýži...
Silný hovězí vývar je všelék
Heslo dne zní: Posilte imunitu! Způsobů jak toho dosáhnout existuje celá řada a i vy jistě máte také spoustu tipů na posi...
Kuřecí čína
Kuřecí čína je pikantní směs kuřecího masa, zeleniny a hub. Klasicky ji podáváme nejlépe s dušenou rýží....
Kuřecí čína
...Skvěle se hodí pro přípravu rychlých pokrmů a “čína” je jedním z nich. Tento recept mám ráda hlavně...
Kluci v akci čína
Jak uvařit dobrou čínu? Inspiraci jsem hledala u Filipa Sajlera a Ondřeje Slaniny v pořadu Kluci v akci a pozitivní ohlas...
Zázvor není jenom zázvorový čaj a zázvorová limonáda
Kvízová otázka na začátek. Víte, co to je oddenek? Lapidárně řečeno podzemní stonek. Zásobárna živin, která je vlastně po...
Vaření v páře je snadné, rychlé, ale především zdravé
Vaření v páře má možná většina z nás spojené nanejvýš s ohříváním knedlíků, jak to dělaly už naše babičky, nebo s dietami...
Kuřecí kung pao podle Pohlreicha
Čína tentokrát připravená podle receptu šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Kuře kung pao je skvělý asijský pokrm, který si urč...
Španělské kuře s chorizem nebo klobásou a rýží
Skvělé kuřecí jídlo, které bude chutnat célé rodině. Dobrý oběd i večeře. Vyzkoušejte Španělskou delikatesu. Rozpálíme...
Smažené kuřecí krokety
Smažené kuřecí krokety podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou. Pro zastánce zdravějšího stravování pak zvolíme jako příl...
Test mražených filé a filetů. Které vyšly jako nejlepší?
Mražené filé nebo filety jsou velmi oblíbeným jídlem u dětí, které na nich láká jednoduchost chutě a „uživatelsky“ příjem...
Tajemství zázvoru – jak z něj dostat to nejlepší?
...- ůvod Thajsko79,781,13Čerstvý zázvor – původ Čína180,361,94Čerstvý bio zázvor – původ Čína134,251...
Telecí roláda pečená v alobalu
Telecí roláda pečená v alobalu je nejlepší s domácí bramborovou kaší. Koření a bylinky do náplně můžeme obměňovat podle ...
Pikantní marináda s jablky
Marináda kombinuje pálivou chuť tabasca a chilli papriček se sladkou chutí medu a jablek. ¨Nejlépe se hodí pro nakládání ...
Česnekové kuře
Parádní česnekové kuře se hodí na stůl každý den v týdnu. Svojí nenáročností na přípravu a malým množstvím surovin vám př...
Rozhovor nejen o jídle s Filipem Sajlerem z pořadu Kluci v akci
...provedení - Itálie, Francie, Německo, Indie, Čína, Japonsko, Thajsko atd., nosná je originalita!4)...
Česnek
...kořením. Francouzskou kuchyni nevyjímaje a Čína se bez česneku neobejde vůbec. Jeho použití je...
Kachní medailonky
Pokud je tento typ drůbežího masa připravován v celku, žádá si pomalou přípravu v troubě. Sice je to časově náročnější, a...
Králík na česneku
Maso z králíka je dietní, ale přesto velmi chutné. Pokud ho zkombinujete se zeleninou a bramborem, vytvoříte bohatý oběd,...
Dýně máslová
Tvarem připomíná hrušku a její chuť má lehce oříškovou notu. Máslová dýně rozhodně stojí za vyzkoušení, protože nejen pro...
Kapr – česká klasika
...způsobů. Například smažený kapr, kapří biftečky, čína z kapra, kapr namodro, kapr na černo. Kapra...
Jak vařit rýži
...na tisíce. Liší se jak místem původu (Indie, Čína, Itálie, Pákistán, Vietnam, Thajsko, Írán atd.),...
Šunková rýže
Rýže ovoněná šunkou chutná dětem i dospělým. Výborná je například k přírodnímu vepřovému nebo drůběžímu plátku, podávat s...
Lišky ve smetanové omáčce
Na podzim zdobí lesní porosty zlaté hlavičky hub lišek, které jsou považované za delikatesu. K přípravě houbové, smetanov...
Pečené krůtí prso v celku
Maso z krůty je dietní a má nejnižší obsah tuku z drůbežího masa, ale zato vyšší podíl bílkovin. Zařadit krůtu do jídelní...
Cuketová polévka se slaninou
Tahle krémová polévka chutná snad všem. Sezónní cuketa v kombinaci s krémovým sýrem a opraženou slaninou je opravdu poved...
Pikantní hrachová polévka s krevetami
Hráškovou polévku bych mohla jíst na sto způsobů a nikdy se mi neomrzí. Tento recept překvapí lehce pálivou chutí. O doko...
Kuřecí rolky
Skvělý způsob jak vyrobit působivé jídlo, je udělat rolku. V tomto receptu budeme balit ingredience do drůbežího masa, kt...
Vepřové se švestkami dušené na víně
Tento recept je inspirovaný francouzskou kuchyní a tradičně se k němu podávají těstoviny. Komu se to zdá příliš neobvyklé...
Česnečka se ztraceným vejcem
Klasická česneková polévka je skvělý “vyprošťovák” po bujarém večírku, ale také účinný lék při nachlazení. Variací na tut...
Králík na česneku
Maso z králíka je velmi chutné, dietní a bohaté na prospěšné látky jako jsou minerály a vitamíny. Králičí maso mají v obl...
Dýňová polévka se sýrovými toasty
Polévka z dýně k podzimu už tak nějak patří. A hlavní důvod je ten, že vrcholí sezona této zeleniny. Dýňová polévka mívá ...
Krémová hříbková polévka
Najít v lese hříbky pro mě vždycky byla nejvyšší meta. Tyto pevné houby se sametovými kloboučky prostě kralují lesu! Hříb...
Krůtí guláš
Guláš je v české kuchyni dost oblíbený a tradičně se připravuje z hovězího masa. Dá se ale uvařit i z jiných druhů mas, n...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Čína z drubežího recepty