Francouzská cibulová polévka
Cibulová polévka je skvělý lék na všemožné neduhy, kterými trpíme po dlouhé zimě. Nikdy předtím jste nevařili? Cibulová p...
Cibulová polévka od babičky
Cibulová polévka od babičky přijde k chuti vždycky. Nejvíce ale po náročném večeru, pak je to to nejlepší co si můžeme dá...
Hořčice, jedno z nejoblíbenějších dochucovadel na světě. Jak ji vyrobit doma?
Jemná, pikantní, nasládlá... Druhů hořčice je mnoho a dochucují se s ní teplé i studené pokrmy. Pro vylepšení chuti se po...
Dobré jídlo, přátelé, a hlavně žádný spěch. Tak stolují Francouzi.
Není to jen o francouzské kuchyni, která je samozřejmě světově proslulá a Francouzi ji mají za“nedotknutelné kulturní děd...
Cibulová polévka
Tato cibulová polévka je možná poněkud delší na přípravu. Je to zejména kvůli pomalému dušení cibule, ta však díky tomu k...
Cibulová omáčka
Neprávem opomíjená cibulová omáčka a její recept najdete níže. Jde o levnou, zdravou a výbornou přílohu nejen k masům....
Cibulová polévka
Tento recept není na klasickou cibulačku, ale na její základ. Cibulová polévka v této podobě vám může posloužit jako odra...
Bez cibule to prostě nejde!
Co o ní víte?Cibule původně pochází ze Střední Asie. Zmínky o ní byly nalezeny na hliněných tabulkách Sumerů, ale i na pa...
Zajímavosti o hořčici. Jak ji připravovala Magdalena Dobromila Rettigová?
Pasta z hořčičných semínek je po celém světě velmi populárním dochucovadlem a v České republice se jí sní přibližně dva k...
Cibulová omáčka na těstoviny
Cibulová omáčka na těstoviny je pikantní a jemná zároveň. Můžete si ji dát na špagety, nebo na jiné těstoviny, které máte...
Klasická francouzská cibulová polévka
Klasická francouzská cibulová polévka je ta všem flamendrům dobře známá, zklidňující polévka, co nám dělá tak dobře druhý...
Cuketová hořčice
Cuketovou hořčici používáme ke všem druhům hotvého masa, nebo při vaření. Prostě všude tam, kde bychom použili jakoukoliv...
Tipy na originální pohoštění na zahradní párty
Léto je v plném proudu a všichni si tak konečně můžeme užívat zasloužený čas dovolené, se kterou jsou neodmyslitelně spja...
Top 3 vánoční menu: Ozvláštněte si vaše letošní Vánoce…
Sestavili jsme pro vás seznam top 3 brilantního sedmichodového vánočního menu. Pokud se nebojíte změny a chcete letošní V...
Domácí hořčice
Domácí hořčice má tu velkou výhodu, že si ji ochutíte přesně podle sebe. Hořčičný prášek koupíte v obchodech s delikatesa...
Cibulová marmeláda
Marmeláda z cibule? Nenechte se zmást! Cibule povařená s vínem a balzamikovým octem skvěle chutná například jako příloha ...
Nové zimní menu v Jam and Co. od středy 11.10.2017
Výjímečná pražšká restaurace Jam&Co přináší změny menu. Nové pokrmy budou určitě úžasné a naše redakce je přijde brzo och...
Top 5 recepty na květen, které musíte vyzkoušet…
Přinášíme výběr těch nejlepších receptů na měsíc květen ze sezónních surovin. Jaro je ideální čas na odlehčení jídelníčku...
Pizza s čerstvou ricottou a červenou cibulí
I když se může zdát opak pravdou, tento recept není o pizze jako takové, ale hlavně o sýru. Nebudeme chodit kolem horké k...
Vepřové kotlety se zelenou hořčicí
Vepřové kotlety se zelenou hořčicí budou skvěle chutnat hlavně díky výjimečně pikantní chuti hořčice. Tato exotická bylin...
Caesar salát s Ančovičkami
Kdo by neznal Caesar salát? Ideální v horkých dnech. Zasytí a přitom osvěží....
Používáte často ochucovadla? Nahraďte nezdravé ingredience zdravými a zároveň chutnými alternativami!
Cukr, sůl, pepř, ocet, kečup, hořčice či majonéza patří ve středoevropské kuchyni k nejpoužívanějším ochucovadlům. Kromě ...
Jak zhubnout nebo alespoň nepřibrat, když jste pořád doma.
Ten, kdo byl za normálních okolností neustále v pohybu způsobem, ráno brzy do práce či do školy, odpoledne na kolo, na hř...
Znojemská omáčka
Znojemská omáčka je nezaměnitelná svou lehce nakyslou chutí, kterou jí dodávají naložené okurky. Tento recept je s vepřo...
Vepřové maso v hořčičné omáčce
Vepřové maso v hořčičné omáčce podáváme s knedlíkem, s rýží nebo s bramborovými noky....
Pivní hot dog s pikantním salátem
Pivní hot dog s pikantním salátem je to pravé pohoštění pro vaše hosty. Bude určitě chutnat třeba právě k dobře vychlazen...
Čočkový salát
Čočkový salát můžeme připravit na mnoho způsobů. Ten náš je jen jednou z mnoha možností jak připravit zdravé a chutné luš...
Vaječný salát s domácí majonézou
Vaječný salát s domácí majonézou můžeme připravit o velikonocích, kdy máme přebytky vařených vajec. Když si připravíme do...
Kuřecí tortilla
Kuřecí tortilla je jedno z rychlých jídel, které si můžeme klidně připravit doma. Jako pohoštění pro hosty, večeři pro ro...
Roastbeef rostbíf
Pro milovniky masových pokrmů přinášíme tuto delikatesu z hovězí roštěné. V ideálních podmínkách je dobré připravit ma...
Plněná ďábelská vejce
Plněná ďábelská vejce jsou pro svou vůni a chuť lahůdkou při přípravě studených mís. Protože je připravíte během chvilky,...
Salát z uzeného lososa s chilli citronovým dresinkem
Salát z uzeného lososa s chilli citronovým dresinkem je snadný a rychlý a díky čerstvé zelenině a bylinkám velice zdravý...
Bramborový salát
Bramborový salát je oblíbená příloha k masu. Známe ho hlavně ze štědrovečerního menu spolu se smaženým kaprem. Ale připra...
Kuřecí játra na cibulce
Kuřecí játra na cibulce jsou nejlepší s dušenou rýží nebo s vařenými brambory. Je to rychlé a snadné jídlo které může ch...
Pomazánka s tuňákem
Pomazánka s tuňákem je výborný nápad na chutnou večeři. V obchodě si vybereme oblíbeného tuňáka v konzervě. Doma určitě n...
Zeleninový salát z hlávkového zelí
Zelí je zdravá zelenina. Udělejme si salát z hlávkového zelí a k tomu zálivku, která dodá salátu ten správný šmrnc....
Grilovaná panenka a lehký dip
Grilovaná panenka je oblíbené jídlo v letních měsících. V kombinaci s ovocem, zeleninou a lehký dip, to je to pravé k...
Pomazánka z tresčích jater
Pomazánka z tresčích jater chutná báječně. Můžeme ji namazat na plátky veky a připravit si chlebíčky. Když ji navrstvíme ...
Ďábelské roštěnky
Ďábelské roštěnky jsou především pro milovníky pikantních a kořeněných jídel. Jako přílohu můžete dát dušenou rýži, nebo ...
Šumavská topinka
Šumavská topinka čerstvě připravená je výborným pikantním pohoštěním pro nečekanou návštěvu. Nebo ji můžeme podávat jako ...
Salát z pečené zeleniny
Velice vydatný salát z pečené kořenové zeleniny, brambor a řepy, který dokáže zasytit jako hlavní chod k obědu. Zeleninu ...
Tuňákový salát s fazolemi
Tuňákový salát s fazolemi můžete připravit i diabetikům. Je zdravý a rozhodně si na něm pochutnají....
Pikantní salát s vejci
Pikantní salát s vejci je rychlé a jednoduché jídlo. Podávejte ho s čerstvým pečivem....
Lahodný a lehký hamburger
Letní recept z Drůbežářského závodu Klatovy: burger z kvalitního masa, díky kterému bude hamburger chutný a šťavnatý. ...
Salát s jahodami a sýrem feta
Nezapomenutelná kombinace chutí, do které se doslova zamilujete. Připravte si k obědu tento lahodný salát, který je také ...
Hořčicová omáčka
Hořčicová omáčka a její recept se hodí zejména k minutkovému masu. Jde o teplou přílohovou omáčku s vůní a chutí hořčice,...
Vepřová krkovice
Vepřová krkovice pečená s medovou krustou je šťavnatá a voní bylinkami. Podávejte ji třeba s bramborovou kaší....
Hovězí roštěná podle Pohlreicha
Červené hovězí maso je výborné, ale s některými druhy, které jsou tužší, je při tepelné úpravě potíž. Tento problém vyřeš...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Cibulova horcice recepty