Krémová pórková polévka
Pórková polévka připravovaná z kuřecího vývaru, je zahuštěná povařenými jáhly. Pórek v ní můžeme nechat jen krátce povaři...
Kapr – česká klasika
...pokryté šupinami, zušlechtěné formy kapra mají hřbet za hlavou výrazně vyšší a jeho ošupení může být...
Bylinky
...ústní. V kuchyni se nejčastěji používá při dušení divočiny (pohltí specifickou vůni masa), pečení masa, ale...
Jak na zvěřinu?
...několik užitečných rad a tipů. Jen pro začátek do divočiny se počítá čtyřnohá zvěř a ptactvo volně žijící v...
Nebojte se předsudků, přinášíme čtyři důvody proč se stát veganem…
...planety“ – Amazonský prales. Více než 90 procent divočiny lehlo na úkor pastvin. Probuďte v sobě city Tím...
Zdraví v číslech aneb jak řídit svůj organismus
...záření pouze na 6 procentech vašeho těla (hřbet ruky, obličej atd.). Dále markantně zvyšuje...
Domácí sulc: jak na tradiční masopustní pokrm?
...a masem nalijeme do pekáčku nebo formy na srnčí hřbet, přikryjeme potravinovou fólií a necháme...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Divočiny hřbet recepty