Dušený špenát
Dušený špenát je vhodná příloha k bramborové kaši se sázenými vejci. Můžeme ho podávat ale také k pečeným masům a knedlík...
Dušený králík se zeleninou a brambory
Dušený králík se zeleninou a brambory je syté jídlo, připravené v jednom pekáčku. Hotové jídlo na talíři posypte nasekano...
Charakteristika všech druhů steaků, abyste příště netápali
...oháňce a je křehký jako svíčková i šťavnatý jako roštěnec. T-bone steak T-bone steak se velmi podobá ... která rozděluje svaly na pravou svíčkovou a nízký roštěnec. T-bone steak váží zpravidla půl kila, a pokud ... Doporučují se dva měsíce. Flank steak se peče v celku a krájí přes vlákna, nikoliv podél nich. New...
Druhy hovězího masa
...se může upéct a podávat s křenem a hořčicí. RoštěnecVětšinou ho seženeme neodblaněný, z takového ... připravujeme rostbíf nebo můžeme dusit v celku (na smetaně, na hříbkách, na slanině, apod.) Po...
Dušený králík na víně
Dušený králík na víně je jemné masíčko v delikátní omáčce. Přílohou může být dušená zelenina nebo bramborové noky....
Dušený květák s cuketou a batátem
Dušený květák s cuketou a batátem je lahůdka nejen pro vegetariány. I vy kuste květák trochu jinak....
Pečené krůtí prso v celku
Maso z krůty je dietní a má nejnižší obsah tuku z drůbežího masa, ale zato vyšší podíl bílkovin. Zařadit krůtu do jídelní...
Druhy skopového a jehněčího masa
...Hřbet Pokud se nám dostane do rukou hřbet v celku a zbavený kostí, je vhodný k pečení. Je dobrý jej ... pilaf. Kýta Kýta je potřeba důkladně odblanit. V celku ji pečeme. Když se rozporcuje na plátky, můžeme z...
Top 10 příloh
...masa bez zelí je prostě neodpustitelné. 8. Dušený špenátDušená zelenina je častým a velmi oblíbeným...
Dušený špenát z protlaku
Klasická zeleninová příloha, která získala špatné jméno díky školním jídelnám. Je na čase zlepšit špenátu reputaci, proto...
Dušený špenát
...dávno odzvonilo a nyní opět kraluje v kuchyni. Podušený na másle se hodí jako příloha k rybě, masu, a...
Dušený hrášek se smetanou
Zeleninové přílohy se hodí především k masovým pokrmům. Hrášek je v české kuchyni velmi populární, ať už jako polévka neb...
Opomíjené druhy zeleniny
...zelený. V kuchyni se používá syrový do salátů, dušený nebo zapečený. Avokádo Avokádo už je běžněji...
Jídlo podle horoskopu - Astrodieta
...znamení. Měl by si dopřát zeleninové saláty, dušený špenát i jakékoliv maso. K pití je vhodný...
Vydatný hovězí guláš v holandské troubě
...bobkové listy. Vařte v troubě: Tento snadný dušený hovězí pokrm dokončete v troubě při teplotě 325...
Pečený roastbeef
...pro anglickou kuchyni. Používá se k ní nízký roštěnec, který se před přípravou marinuje v oleji a ... koření a pak se peče vcelku v předehřáté troubě, přičemž váleček masa se...
Anglický rostbíf
Anglický rostbíf je vlastně pečené hovězí, ale po anglicku. Na pečení rostbífu používáme výhradně nízký roštěnec....
Jedinečný mangold
...bílé, dužnaté stonky. Je vynikající vařený, dušený, pečený, ale hodí se i na gril. Samozřejmě...
5 druhů zeleniny, kterou nejspíše neznáte
...pokrmů, sladších polévek a omáček. Výborný je dušený na cibulce a posypaný strouhaným sýrem....
Hlíva se zeleninou z pekáčku
Hlíva ústřičná je jedna z nejvíce ceněných českých hub, jelikož obsahuje látky, které podporují naši imunitu. V tomto rec...
Fazolová polévka
Vyzkoušejte zajímavou fazolovou polévku na maďarský způsob. Nebojte se delší doby přípravy, můžete ji zkrátit tím, že faz...
Baba Ganoush - lilková pomazánka
...a tento, níže uvedený postup pečení lilku v celku, je zaručeně nejlepší, nejpraktičtější i...
Koření a jeho použití v kuchyni
...a rýže. Nové koření- Používá se nejčastěji v celku do vývarů z masa i ryb, na dochucení omáček,...
Pochoutka zvaná Foie gras
...znemožněn pohyb a jsou uzavřeni v kójích. Takže v celku smutný a šílený způsob života zvířete. Možná si...
Tortilla de patatas
Brambory jsme si v Evropě velmi oblíbili, obsahují mnoho nutričně významných látek a jsou levným zdrojem energie. Jsou bo...
Chia Puding - zdravá svačinka
Zamilují si ho i vaše děti! Výborná zdravá svačinka, plná vitamínů, má úžasnou chuť a můžete ho kombinovat s různým ovoce...
Kachní medailonky
...je tento typ drůbežího masa připravován v celku, žádá si pomalou přípravu v troubě. Sice je to...
Batátová kaše
Sladké brambory - batáty -, platí za superpotravinu. Jejich mírně nasládlá chuť chutná i dětem a mohou být dobrou alterna...
Zeleninový vývar s nudlemi
Tahle polévka je velmi jednoduchá, a tak se hodí pro příležitosti, kdy bojujeme s časem. Osvědčila se i jako prázdninová ...
Pečené vepřové kotlety
Pečené vepřové kotlety můžeme připravit na sto různých způsobů. Tento je jedním z nich a je skvělý. Trouba by měla být...
Slaný závin
Slaný závin se šunkou a čedarem je jeden z nejlepších slaných koláčů. Můžeme k šunce přidat i trochu nadrobno pokrájené l...
Vepřové výpečky
...s bramborovými knedlíky. A k tomu můžete přidat dušený čerstvý špenát. Zdroj fotografie: facebook...
Zapečená rajčata se špenátovou náplní
Zapečená rajčata se špenátovou náplní podáváme například s opečeným toustovým chlebem. ...
Těstoviny s mangoldem
...kuchyni má široké využití, dá se podávat čerstvý, dušený nebo zapečený. Velmi dobře chutná také v...
Chřest
Chřest je delikátní a jemná pochoutka pro mnohé z nás. Jeho příprava v tomto receptu je jednoduchá a nezabere mnoho času....
Bramborový knedlík
...k pečeným masům a drůbeži, často se podává i s dušeným zelím. Kromě klasického knedlíku můžeme podle...
Hovězí kližka na česneku
Kližka je šťavnatá, jedná se o druh předního hovězího masa a hodí se k pomalému dušení a pečení. Výborný je z ní napříkla...
Zapečený květák se šunkou
...je velmi chutný syrový i dušený. Oblíbená zelenina je vynikající také zapečená s...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Dušený roštěnec v celku recepty