Kuřecí steak s medovou pikantní marinádou drůbeží maso ... recepty, fotografie a články


Vše co jste chtěli vědět o Kuřecí steak s medovou pikantní marinádou drůbeží maso ... . Ať už je to recept, článek nebo fotografie týkající se Kuřecí steak s medovou pikantní marinádou drůbeží maso ..., tak jistě skvěle poslouží jako inspirace pro přípravu nebo zdroj informací o Kuřecí steak s medovou pikantní marinádou drůbeží maso ... zde koupíte rychle a výhodně bez složitého prohledávání jednotlivých eshopů.

Steak s medovou omáčkou
Uložit recept!
recepty
recepty

Steak s medovou omáčkou

...s medovou omáčkou podáváme nejčastěji s pečenými brambory...

Kuřecí steak s chřestem a krémovou česnekovou omáčkou
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuřecí steak s chřestem a krémovou česnekovou omáčkou

...dietu. Kombinace svěží zeleniny a dietního kuřecího masa s lahodnou jogurtovo-česnekovou omáčkou...

Křehké a šťavnaté maso z grilu - poradíme vám jak na to…
Uložit recept!
článek
článek

Křehké a šťavnaté maso z grilu - poradíme vám jak na to…

...můžete udělat pořádný kulinářský zážitek. Udržet maso během grilování šťavnaté je kumšt. Aby vše ... A my vám je prozradíme! Pozvolné rozmražení Maso vždy nechte přirozeně rozmrznout nejlépe přes noc ... se použití mikrovlnky či jiných urychlovačů, maso by úplně změnilo chuť. Marinujte Bez marinády ... chuť masa a přitom ji nepřebila. Nechejte maso odpočinout Maso marinujte ideálně 24 hodin, aby ... bylin. Pokud grilujete neplánovaně, nechte maso marinovat alespoň tři hodiny. Otřete marinádu ... Solte vždy až při servírování. Posolené syrové maso bývá často tuhé, jelikož sůl vytahuje z masa vodu ... si připravit marinádu vlastní. Volte prorostlé maso Vepřová krkovička je ideální na grilování. Maso ... je ideální kolem 1,5 cm. Pokud grilujete hovězí, steak by měl mít 2-3 cm. Pozor, na teplotní šok Maso ... ryby, které by se rozpadly. Ne oheň, ale uhlíky Maso grilujte nikoliv na přímém ohni, ale na teplu, ... aby na nich byla bílá vrstva. Vepřové a hovězí maso grilujte zhruba 5 až 10 minut, ryby a kuřecí prsa ... pstruh o dvě minuty více a nejdéle se připravují kuřecí stehna s kostí. Ty potřebují až 35 minut...

Zkuste exotické maso – krokodýlí, pštrosí, klokaní, buvolí nebo emu
Uložit recept!
článek
článek

Zkuste exotické maso – krokodýlí, pštrosí, klokaní, buvolí nebo emu

...výskytu velmi populární. Hovězí, vepřové nebo kuřecí maso dávno na našich stolech zdomácnělo, nicméně ... dále upravovat. Oproti tomu živočichové, jejichž maso vám představíme, nejsou pro tuzemce nijak ... masa jsou často jemná a libová. Aligátoří maso Aligátoří maso se konzumuje v jižních státech ... jejich chov na farmách. K jídlu se využívá maso mladých aligátorů, které se vyznačuje bílou ... ovšem strukturou připomíná spíše vepřové maso. Specifickou, velmi jemnou chuť lze zařadit někam ... mezi rybí a kuřecí maso. Frankofonní Američané nejraději aligátoří maso ... dusí v pikantní omáčce z rajčat a chilli. Krokodýlí maso ... jsou celosvětově rozšířenější, a tak se jejich maso jí v Americe, Africe, Asii a v Austrálii. V ... jak sladkovodní, tak mořští krokodýli. Jejich maso je velice podobné tomu aligátořímu, takže má ... jemnou chuť, je libové a připomíná kuřecí maso. Koupit jej můžete v podobě steaků. Ideální pro ... krokodýlí maso je smažení na pánvi, grilování nebo dušení. ... Pštrosí maso Už od prastarých dob slouží v Africe coby skvělé ... a výživné jídlo. Pštrosí maso je v současné době populární i v Severní Americe ... a pštrosi se chovají i v západní Evropě. Jejich maso má tmavější barvu než hovězí maso, ale jeho chuť ... Ne však o tolik jako je tomu u zvěřiny. Pštrosí maso se prodává naporcované na plátky, ale koupit lze ... i mleté pštrosí. Klokaní maso Klokaní maso může pocházet z mnoha druhů klokanů a už dlouho ... jemnou strukturou a výrazně chutí. Klokaní maso je občas přirovnáváno k masu zaječímu. Záleží na ... Nejvíce se prodává naporcované na plátky jako steaky, v obchodech je ale můžete najít také vyuzené. ... můžete použít na grilování nebo na pánev. Ostatní maso lze dusit. Ale pozor, klokaní maso se snadno ... podávejte krvavé až středně propečené v případě steaků. Maso z emu Pták emu a jeho maso se získává ze ... o první zvěřinu chovanou v zajetí. Chování emu na maso se provozuje hlavně ve Francii. Maso emu má tmavě ... lidi, kteří dbají na zdravou výživu jde o ideální maso, protože je bohaté na železo a chudé na ... volíme jako u jemného hovězího masa. Buvolí maso Buvolí, v Severní Americe bizoní maso, je rovněž ... docela tmavé, ale není tak jemné jako hovězí maso, a proto je dobré jej marinovat. Nicméně z ... uděláte nejrůznější pokrmy, jako jsou třeba steaky. Buvoli se chovají na farmách i České republice, ... a tak se jejich maso dá docela dobře koupit. A jen tak pro zajímavost ... má o 776 % více vitaminu B12 než maso kuřecí. Lamí maso Lamí maso se odpradávna konzumuje v ... především jako dopravní prostředek, takže na maso se používají hlavně mladší kusy. Jde o opravdu...

Havajský marinovaný steak
Uložit recept!
recepty
recepty

Havajský marinovaný steak

...marinovaný steak chutná jedinečně. Když si marinované maso ... džus a nasekaný rozmarýn. Pak do marinády vložíme maso. Mělo by být celé ponořené. Pekáč překryjeme ... při nižší teplotě. Půl hodiny před grilováním maso vyndáme z marinády a osušíme papírovou utěrkou. ... Gril zahřejeme na vysokou teplotu. Maso dochutíme podle chuti pepřem a solí a odložíme ... vaříme, dokud marináda nezhoustne. Nyní maso grilujeme po každé straně 6 až 8 minut a při ... grilování potíráme hustou marinádou. Hotové maso po vyjmutí z grilu necháme 10 minut odpočinout a...

Pikantní grilovaná kuřecí prsa
Uložit recept!
recepty
recepty

Pikantní grilovaná kuřecí prsa

...grilovaná kuřecí prsa jsou šťavnatá a můžeme je doplnit pečenými ... si odlijeme stranou 1/3 hrnku.Do zbytku naložíme kuřecí maso a marinujeme ho nejméně hodinu na chladném ... místě.Nejlépe je ale nechat maso v marinádě do druhého dne. Nyní maso přendáme ... Při otočení masa ho znovu polijeme zbylou marinádou. Hotové maso hned podáváme a můžeme ho ozdobit...

Kuřecí čína
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuřecí čína

Drůbeží maso je chutné a zároveň dietní, protože obsahuje málo tuku. Skvěle se hodí pro přípravu rychlých pokrmů a “čína”...

Perfektní steak? Důležitý je výběr pánve i péče o ni!
Uložit recept!
článek
článek

Perfektní steak? Důležitý je výběr pánve i péče o ni!

...dokonalý steak sice vyžaduje alespoň malé kuchařské zkušenosti, ... je dodržet technologický postup, vybrat kvalitní maso, ale také pánev, na níž se bude pokrm opékat.  ... Asi každý tuší, že takovou delikatesu jako je steak nelze připravit z masa, které se k tomu nehodí. ... mohou pomoci následující nápovědy: pro přípravu steaků se hodí hovězí s označením rib eye, které ... hovězího roštěnce. Sáhnout však lze také po rump steaku, tedy masu z květové špičky, flank steaku - ... pupku nebo hanger steaku čili veverce.  Nádobí Maso je nakoupeno, ale co dál? V procesu přípravy této ... hraje zásadní roli výběr pánve. K úpravě steaků je třeba používat takové kuchyňské nádobí, které ... teplotu a dokáže ji rovnoměrně uvolňovat, protože maso je třeba zprudka opéct. Ideální jsou k tomu účelu ... papírovou utěrkou a pak se pustit do přípravy steaků.  V péči o pánev je třeba zapamatovat si ... nejdůležitější pravidlo: na steakovou pánev nepatří mycí přípravek, jen voda! Jasné ... to platí na sto procent! Návod na přípravu steaku Než maso přistane na pánvi, je třeba, aby mělo ... papírovou utěrkou. I výběr tuku, na němž se bude steak opékat, je důležitý. Díky vysoké teplotě není ... ideální.  Pánev tedy zahřejeme, přidáme tuk a steak zprudka opečeme z obou stran. Jak dlouho maso ... masa platí následující:  Rare - velmi krvavý steak opékáme 2 - 3 minuty z každé strany. Při ... výše. Pro křupavou krustu a krvavý střed pečte maso na pánvi 2,5 - 4,5 minuty z každé strany. Medium ... a zde jsou údaje pro milovníky dobře propečeného steaku, který je rovnoměrně do hněda. Takový kousek ... masa pečeme 4 - 8 minut z každé strany. A kdy steak dochutit? Názory se různí. Jedni ho solí a pepří ... tepelnou úpravou, druzí až po. Jisté však je, že steak je třeba nechat po pečení pár minut odpočinout,...

Grilujete jen maso? Zkuste výtečnou grilovanou zeleninu!
Uložit recept!
článek
článek

Grilujete jen maso? Zkuste výtečnou grilovanou zeleninu!

...v souvislosti s grilováním jako první napadne, je maso. Ale ti, kteří už ochutnali grilovanou zeleninu ... Správně grilovaná zelenina má být křupavá a pikantní. Samozřejmě že hodně záleží na tom, jak a čím po ... zeleninu důkladně potřeme ze všech stran marinádou, kterou jsme si připravili smícháním kvalitního...

Přírodní kuřecí prsní řízek s rýží
Uložit recept!
recepty
recepty

Přírodní kuřecí prsní řízek s rýží

...ale vůbec neznamená, že je nudný nebo bez chuti. Kuřecí maso je chudší na tuk, a proto je vhodné pro ty, ... nebo pro ty, které trápí vyšší cholesterol. Drůbeží maso má ještě další výhodu - hodně chutná dětem...

Kuřecí nudličky
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuřecí nudličky

Drůbeží maso má hodně předností. Obsahuje málo tuku a hotové je raz dva. V kombinaci s těstovinami a špenátem vytvoří báj...

Kuřecí maso s omáčkou pro děti
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuřecí maso s omáčkou pro děti

Drůbeží maso dětem hodně chutná, a když k němu připravíte chutnou omáčku, budou se jim dělat boule za ušima. Oběd, který ...

Top marinády pro grilované vepřové maso
Uložit recept!
článek
článek

Top marinády pro grilované vepřové maso

...úspěchu je správná marináda. Marinované maso lze koupit zavakuované v obchodě, snadno se však ... dá naložit i doma. Ve směsi oleje a koření by si maso mělo poležet ideálně přes noc, aby do sebe ... krkovice či panenky přímo u řezníka. Ostrým nožem maso odblaníme, aby se dal pokrm po tepelné úpravě ... a snadno kousat. Dáváme přitom pozor, abychom maso zbavené blan a tučných částí co nejméně poškodili ... na ruce nebo přes potravinovou fólii paličkou na maso. Pozor! Netlučeme příliš silně, stačí to jen ... dózu, v níž marinádu smícháme a později do ní maso naložíme. Potravinu je během doby nakládání ... "zipovací" sáček vhodný do mrazničky. Nakrájené maso naložíme do marinády, uložíme do dózy, kterou ... hodin v ledničce. Během doby nakládání je dobré maso ve směsi alespoň jednou otočit. Před tepelnou ... tahini pastou či octem nebo citronovou šťávou. Maso díky tomu získá mírně nakyslou chuť a krásně ... ni nezapomněli. Tipy na marinády slané, sladké i pikantní Zálivka s podmáslím Rychlá marináda s příjemnou ... aby se ingredience spojily, a je hotovo. Pikantní steaková marináda Kdo to rád pálivé, ten ocení ... chilli pasty a lžící uzené papriky. Vše smíchat a maso naložit...

Mleté maso má důležité místo v naší kuchyni
Uložit recept!
článek
článek

Mleté maso má důležité místo v naší kuchyni

...Sekaná, karbanátky čevabčiči, plněné papriky, masové kuličky, nákypy, paštiky, knedlíčky do polévek, ... con carne. Jídel, ve kterých používáme mleté maso je opravdu nespočet. A recepty na ně jsou ... je snad jen to, že rychleji podléhá zkáze. Mleté maso koupené v obchodě bychom měli skladovat v ... Při koupi dávejte pozor na barvu masa. Vepřové maso by mělo být sytě růžové, hovězí načervenalé. Mělo ... po mletí, mělo by mít příjemnou vůni. Pokud je maso příliš tmavé nebo našedlé, je nejspíš starší a ... být také jiné přísady, nebo třeba méně kvalitní maso než chceme. Je určitě lepší si v dobrém řeznictví ... nechat umlít maso, které si sami vybereme. Úplně nejlepší je umlít ... si maso na masovém mlýnku doma. Nejlépe až těsně před vařením. ... u některých receptů zvlášť důležité. Mlít můžeme maso hovězí, vepřové, drůbeží, králičí, zvěřinu, ryby ... se úplně nevyhýbejte, mělo by ho mít asi 30%, maso je pak šťavnatější a chutnější. Záleží ale zase ... na receptu, některá jídla vyžadují mleté maso tučnější, jiné naopak. Pokud chceme umleté maso ... a zelené bylinky na zvýraznění chuti. Mleté maso při tepelné úpravě smažíme nebo pečeme zvolna, ... aby nepraskla a byla šťavnatější. Mleté maso můžeme vařit (polévkové knedlíčky, paštiky, ... . Můžeme z něho připravit spoustu dobrých jídel. Maso může být pokaždé jiné, můžeme ho různě kořenit a...

Pikantní kuřecí prsa
Uložit recept!
recepty
recepty

Pikantní kuřecí prsa

...ocet pomalu do směsi. Marinujte (potřete) kuřecí prsa. Ideálně zabalte marinovaná prsa do folie ... hrnci na střední teplotu. Podusíme marinovaná kuřecí prsa, dokud nebudou hezky do zlatova. Maso ... a trochou limetkové/citronové kůry. Vaříme kuřecí prsa po dobu pěti minut tak aby byli rovnoměrně ... jej rovnoměrně rostlinným olejem. Přeneseme kuřecí prsa a pečeme při teplotě 180 stupňů Celsia asi...

Grilovaná kuřecí křídla Tandoori
Uložit recept!
recepty
recepty

Grilovaná kuřecí křídla Tandoori

...kuřecí křídla Tandoori jsou pikantní a hodně populární jídlo. Příprava je jednoduchá ... Tandoori.Do sáčku nasypeme opraná a osušená kuřecí křídla a sáček dobře uzavřeme. Pomocí ... dne v ledničce. Druhý den si připravíme pikantní omáčku smícháním všech ingrediencí v misce. Sůl ... grilu je necháme 5 minut chladnout. Grilovaná kuřecí křídla Tandoori podáváme s připravenou pikantní...

Křupavé kuřecí řízečky se sýrem
Uložit recept!
recepty
recepty

Křupavé kuřecí řízečky se sýrem

Křupavé kuřecí řízečky se sýrem a s bramborovou kaší. Nebo s hranolky upečenými nasucho v troubě. A také se zeleninovým s...

Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv?
Uložit recept!
článek
článek

Je rizikové konzumovat červené maso, nebo nikoliv?

...souborů karcinogenních látek. Stále však červené maso zůstává cenným zdrojem hlavně bílkovin, železa, ... z faktu, že valná část naší populace považuje maso za jednu ze základních součástí jídelníčku. Zájem ... V textu se budou používat termíny červené maso, čímž se míní maso hovězí, vepřové, telecí, ... skopové a jehněčí. Nepatří sem maso rybí a drůbeží. A masné výrobky, čímž se myslí výrobky, jejímž ... základem je červené maso. Červené maso a rakovina tlustého střeva a konečníku I když se ... republice stoupá. Je to ale dáno vyšším podílem kuřecího masa, kterého zkonzumujeme ke 30 kilům za rok, ... příliš hodnověrné údaje od respondentů o tom, jak maso tepelně připravovali, a o dalších úpravách, což ... obsah tuku obsažený v mase. Před vařením by tedy maso mělo být zbaveno všeho zjevného tuku.Nedokonalým ... a vyloučit, tak v domácích udírnách přichází maso do přímého styku s těmito látkami. Červené maso...

Jíst maso je zdravé, ale záleží na druhu, množství a správné úpravě
Uložit recept!
článek
článek

Jíst maso je zdravé, ale záleží na druhu, množství a správné úpravě

...našich základních potravin. Před nějakou dobou si maso mohli dovolit jen ti bohatší, dnes už se ale ... jaké množství a jak upravené je jíme. Rozhodně maso konzumujeme až po tepelné úpravě. Výjimku tvoří ... bychom rozhodně měli mít jistotu, že jde o maso nezávadné a kvalitní. Přesto se doporučuje syrové ... maso konzumovat spíš jen velmi výjimečně. Maso je především významným zdrojem bílkovin. Obsahuje ... měla být živočišného původu. A i proto je pro nás maso důležitou součástí jídelníčku. Za nejlepší ... zdroje bílkovin jsou považovány ryby, krůtí a kuřecí maso bez kůže, králičí maso. Obsahují méně tuku ... než například maso vepřové, hovězí a jehněčí. Nesmíme ale zapomínat ... Při nákupu masa dbejme na to, zda je maso čerstvé, z prověřeného chovu a správně ošetřené. ... je ta přírodní. A rozhodně bychom neměli jíst maso připečené nebo spálené. Dejme na to pozor hlavně ... i dostatečné množství vlákniny. Proto konzumujme maso například se zeleninou. Rozhodně našemu ... řek a moří. Takže je jasné, že ačkoliv je maso v naší stravě důležité, platí stejně jako u...

Kuřecí špízy s ananasem
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuřecí špízy s ananasem

...kečup a ananasovou šťávu rozšleháme v míse. Každé kuřecí stehýnko rozdělíme na dva kousky. Všechno maso ... a na jehly nebo špejle střídavě napichujeme kuřecí kousky a kostky ananasu. Hotové špízy trochu...

Pečené kuřecí karbanátky
Uložit recept!
recepty
recepty

Pečené kuřecí karbanátky

Pečené kuřecí karbanátky jsou zdravější než ty smažené, protože jsou bez tuku. Můžete k nim udělat bramborovou kaši, nebo...

Grilovaný marinovaný  steak
Uložit recept!
recepty
recepty

Grilovaný marinovaný steak

...marinovaný steak je jednoduché ale skvělé jídlo. A chuť dobře ... přísady do marinády ušleháme ve velké míse. Maso do mísy vložíme a dbáme na to, abychom potřeli marinádou celý kus. Necháme steak ležet v marinádě v ... nejméně 2 hodiny. Ale nejlépe by bylo marinovat maso do druhého dne. Po této době vložíme maso do ... ho grilujeme 1 až 2 minuty z každé strany. Pak maso uložíme do chladnější části grilu, gril zavřeme a ... grilujeme ještě několik minut. Hotové maso vyndáme z grilu, zabalíme ho do potravinové folie ... a necháme 15 minut odležet. Pak maso ostrým nožem nakrájíme napříč na jednotlivé porce ... Steaky můžeme podávat třeba s brambory nebo kaší,...

Maso, či nemaso? Odpovědi na hamletovskou otázku
Uložit recept!
článek
článek

Maso, či nemaso? Odpovědi na hamletovskou otázku

...světě přibývá lidí, kteří mají chuť maso, a tak přibývá zvířat, které je potřeba nakrmit, ... v podobě rostlinných alternativ masa. Klasické maso je výborným a spolehlivým zdrojem plnohodnotných ... podobajícím se masu, ale samotné živočišné maso neobsahují. Je to i proto, že na českém trhu v ... které z výživového hlediska zastoupí normální maso? Co to je – maso? Nezáživná užší definice zní – ... Díky zastoupení esenciálních aminokyselin je maso plnohodnotný zdroj bílkovin, tedy základního ... a český jazyk si najde ten správný výraz pro nemaso. Nyní lze místo náhražky používat slova jako ... variantou. Díky světlé barvě připomínají spíše kuřecí maso než červené. Textura je ale odlišná. Při ... jako srazí mléko při výrobě sýra. Podobně jako maso obsahuje velké množství bílkovin, které mohou být ... v uzené nebo smažené podobě. A konečně sójové maso, neboli pro chytré hlavy texturovaný sójový ... protein. Sójové maso neobsahuje skoro žádný tuk a velké množství ... ze sójového masa. Obilné varianty masa ROBI maso je postavené na pšeničné bílkovině, která se mísí ... s červenou řepou. Ve shodě s ostatními masovými alternativami obsahuje velké množství ... si například na ROBI burgeru. Pšeniční maso alias seitan. Jedná se vlastně o koncentrovaný ... několik nadějných výrobců (bistro Mooi, NeMaso, Optimistic), kteří vám mohou nabídnout zajímavé...

Jíst či nejíst hovězí maso?
Uložit recept!
článek
článek

Jíst či nejíst hovězí maso?

...v názorech na to, zda jíst či nejíst hovězí maso. Co se tvrdilo před pěti lety, se dnes vyvrací, a ... přehánět. No, a pokud se rozhodnete z jídelníčku maso jako takové vynechat, je důležité si nastudovat, ... funkci srdce, ale i mozku, aj. Proč hovězí maso vyřadit z našeho jídelníčku? Jednou z nevýhod ... v krvi. Další nevýhodou je, že hovězí maso může obsahovat zdraví nebezpečné bakterie. Dříve ... je nezdravé tepelné zpracování masa. Hovězí maso nejčastěji pečeme, smažíme, restujeme nebo ... rakovinu tlustého střeva. Proč si hovězí maso naopak dopřát? Hovězí maso je zdrojem kvalitních...

Pikantní  kuřecí maso s broskvovou marinádou
Uložit recept!
recepty
recepty

Pikantní kuřecí maso s broskvovou marinádou

...kuřecí maso s broskvovou marinádou na grilu je skvělou a dietní letní pochoutkou. ... marinády dáme stranou a druhou polovinou potřeme kuřecí prsa po všech stranách. Pak umístíme ... jedné a 7 až 10 minut po druhé straně. Když je maso propečené, podáváme ho s přílohou a zbytkem...

Steak, steak, steak!
Uložit recept!
recepty
recepty

Steak, steak, steak!

...bez steaku je jako ryba bez vody, nemyslíte? Udělat si svůj ... první domácí steak je jako první milování – chce to odvahu! Rozhodně ... pokud se budete řídit základními zásadami: 1) Steak během grilování v žádném případě nepropichujte. ... kleštěmi. 2) Chcete si připravit lahodný steak, ne podrážku, takže nezapomeňte na časomíru. ... ale nepřekračujte daný čas. Pro málo propečený steak, „rare“, budete maso opékat 3 minuty na každé ... Dáváte přednost propečenému masu? „Well done“ steak můžete nechat na ohni i 6 minut z každé strany. ... 3) Na steak používejte pouze kvalitní maso, které zrálo za ideálních vlhkostních a...

Steak s pikantním máslem
Uložit recept!
recepty
recepty

Steak s pikantním máslem

...s pikantním máslem je rychle připravené a velmi chutné maso. ... nebo úplně něco jiného podle vaší chuti. Pikantní máslo musí být připraveno jednu nebo dvě hodiny ... Po ztuhnutí máslo nakrájíme na plátky. Steaky potřeme z jedné strany olivovým olejem a ... Pak potřeme olejem druhou, neopečenou stranu a maso otočíme a opečeme z druhé strany. Hotové maso ... a před podáváním necháme ležet 5 minut. Pak každý steak poklademe plátky pikantního másla a znovu vložíme...

Drůbeží polévka s krupicovými nočky
Uložit recept!
recepty
recepty

Drůbeží polévka s krupicovými nočky

Drůbeží polévka s krupicovými nočky a se zeleninou báječně voní a zahřeje nás v období nečasu. A také si chutně doplníme...

Drůbeží paprikáš
Uložit recept!
recepty
recepty

Drůbeží paprikáš

Drůbeží paprikáš podáváme s knedlíky, s těstovinami, s rýží. Také vařené brambory se samozřejmě hodí....

Pikantní kuřecí křidýlka
Uložit recept!
recepty
recepty

Pikantní kuřecí křidýlka

Pikantní kuřecí křidýlka pečená v troubě třeba s oblíbeným dipem, to je pochoutka. Jednoduchý recept, který zvládne i kuc...

Kuřecí stehýnka na grilu
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuřecí stehýnka na grilu

...stehýnka na grilu jsou šťavnatá a pikantní. Můžete je podávat se svým oblíbeným dipem a...

Drůbeží játra na víně
Uložit recept!
recepty
recepty

Drůbeží játra na víně

...játra na víně jsou rychlou minutkou. Maso je jemné a omáčka lehce pikantní. Přílohou může...

Grilovaný steak (Carne Asada)
Uložit recept!
recepty
recepty

Grilovaný steak (Carne Asada)

...Základem všeho je zde marináda. Je to tak skvělé maso, že ho budete připravovat určitě častěji. ... ušleháme v míse. Osolené a opepřené hovězí maso v marinádě obalíme, vložíme ho do uzavíratelného ... noc. Gril si předehřejeme na vysokou teplotu. Steak vyndáme ze sáčku a přebytečnou marinádu ... odstraníme. Maso pak položíme na rozpálený grilovací rošt potřený ... stranu a znovu grilujeme několik minut. Nyní maso přendáme z přímého tepla na chladnější stranu ... grilu a máme-li teploměr na maso, měla by být teplota uvnitř asi 50 až 60 stupňů. ... Maso vyndáme z grilu, zabalíme ho do folie a necháme...

Pikantní kuřecí řízečky
Uložit recept!
recepty
recepty

Pikantní kuřecí řízečky

Pikantní kuřecí řízečky s jemnou bramborou kaší, nebo s bramborovými noky a čerstvou zeleninou? Jednoduchý recept i pro z...

Kuřecí gyros
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuřecí gyros

...směs trochu opepříme a osolíme. Do mísy položíme kuřecí maso a zalijeme ho marinádou tak, aby bylo úplně ... Gril předehřejeme na vysokou teplotu, kuřecí stehna navlékneme na dvojitý kovový rožeň tak, ... mezeru. Teplotu grilu snížíme na střední a pomalu maso otáčíme a grilujeme. Pitta chleby smažíme v ... zabalíme do folie a udržujeme teplé. Grilované maso pravidelně potíráme olejem, po 20 minutách by ... mělo být hotové. Stehna stáhneme z roštu a maso nakrájíme na menší kousky. Podáváme s přílohami...

Kuřecí maso v pikantní omáčce
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuřecí maso v pikantní omáčce

...maso v pikantní omáčce je jedním z jídel, které připravíte za pár...

Pikantní grilované kuřecí maso
Uložit recept!
recepty
recepty

Pikantní grilované kuřecí maso

...grilované kuřecí maso v tortille se směsí koření a zeleniny je opravdu ... šťávu tak, aby vznikla vláčná pasta. V ní obalíme kuřecí maso a vložíme ho do rozpáleného grilu. Grilujeme ... ze všech stran několik minut, až se maso propeče. Hotové maso vyndáme na talíř a do ... do papírových utěrek aby zůstaly teplé. Kuřecí maso nakrájíme na malé proužky. Do každé tortilly ... ředkvičky, cibuli, kousky avokáda a grilované kuřecí maso. Zalijeme smetanou ušlehanou s mlékem a...

Steak s pečenými brambory
Uložit recept!
recepty
recepty

Steak s pečenými brambory

...hovězím masem tento recept nelze pokazit. Maso potřeme olejem a vložíme do uzavíratelného ... plechu a zvýšíme teplotu trouby na 220 stupňů. Maso položíme na plech a pečeme ho 6 minut po jedné ... straně. Maso nyní obrátíme, přidáme na plech kapustu a ... brambory a vše pečeme dalších 6 minut. Hotové maso na prkénku naporcujeme přes vlákno a podáváme s...

Francouzské kuřecí řízky
Uložit recept!
recepty
recepty

Francouzské kuřecí řízky

...bramborovou kaší nebo s bramborovým salátem. Jsou pikantní a pokud v receptu použijeme bezlepkovou mouku,...

Sekaná s medovou krustou
Uložit recept!
recepty
recepty

Sekaná s medovou krustou

...variací. Vyzkoušejte náš recept na sekanou s medovou polevou...

Steak s pečenými sladkými bramborami
Uložit recept!
recepty
recepty

Steak s pečenými sladkými bramborami

...Necháme je ještě 5 minut chladnout na plechu. Maso osolíme, opepříme a potřeme lžící olivového oleje ... Ve středně vysoké pánvi zahřejeme lžíci oleje a maso na něm opékáme 6 až 7 minut po každé straně.Potom ... a necháme 10 minut odpočinout. Po této době maso nakrájíme přes vlákna na plátky. Hořčici,...

Kuřecí tortilla
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuřecí tortilla

...Jako pohoštění pro hosty, večeři pro rodinu, nebo pikantní pochoutku k televizi. Kuřecí maso nakrájíme ... obalíme v trojobalu. Na rozpáleném oleji obalené maso usmažíme dozlatova. Odstavíme z plotny a uchováme ... si omáčku z utřeného česneku, majonézy, pikantní hořčice a kečupu. Přidáme sůl, pepř a vše ... nakrájenou na tenké kroužky. Přidáme osmažené kuřecí kousky, rajčata, okurku a čekanku. Dno tortilly...

Pikantní kuřecí maso
Uložit recept!
recepty
recepty

Pikantní kuřecí maso

...kuřecí maso s bazalkou je chuťově originální jídlo, snadno a ... šalotku. Restujeme asi půl minuty a pak přidáme kuřecí maso nakrájené na menší kostky. Opékáme asi 13 ... kukuřičný škrob a sůl. Směs nyní nalijeme na kuřecí maso a za stálého míchání ještě povaříme asi...

Klasický grilovaný steak
Uložit recept!
recepty
recepty

Klasický grilovaný steak

...grilovaný steak je šťavnatý kousek masa, který podáváme se ... masa nám připraví gurmánský zážitek. Steaky osolíme a opepříme po obou stranách a necháme je ... gril a potřeme ho trochou oleje. Jednotlivé steaky grilujeme 2 minuty po jedné straně, pak maso ... tak dlouho, až dosáhneme požadovaného propečení steaku. Pak maso odebereme z grilu a před podáváním...

Grilované kuřecí řízky s marinádou z vína a citronů
Uložit recept!
recepty
recepty

Grilované kuřecí řízky s marinádou z vína a citronů

...kuřecí řízky s marinádou z vína a citronů jsou opravdu delikátní a ... do skleničky. Do zbylé marinády naložíme kuřecí porce tak, aby jí byly zcela obaleny. Uložíme ... misku s kuřecím masem do ledničky alespoň na 15 minut. ... a grilovací rošt postříkáme olejem ve spreji. Pak kuřecí porce vyndáme z misky a položíme na rošt do grilu...

Smažené kuřecí  řízky s pikantní  omáčkou
Uložit recept!
recepty
recepty

Smažené kuřecí řízky s pikantní omáčkou

...kuřecí řízky s pikantní omáčkou jsou zase trochu jiné řízky, než na jaké ... je zkusíte, zjistíte, že jsou úžasně dobré. Kuřecí maso rozdělíme na 4 porce a jen lehce je ... Na talíři polijeme jednotlivé řízky hustou pikantní omáčkou a podáváme je nejlépe s bramborovou kaší...

Lehce pikantní kuřecí směs
Uložit recept!
recepty
recepty

Lehce pikantní kuřecí směs

...pikantní kuřecí směs můžete podávat s dušenou rýží. Nebo také s...

Kuřecí nugety se  speciální omáčkou
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuřecí nugety se speciální omáčkou

...omáčkou jsou naprosto jedinečné. Marinované kuřecí maso osmažené v těstíčku je výborné samo o sobě a ... pikantní omáčka všemu dodá ten správný říz. Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky a v nálevu z láku ... a pikantní omáčky je marinujeme nejméně 4 hodiny. Všechny...

Kuřecí nudličky
Uložit recept!
recepty
recepty

Kuřecí nudličky

...se kuřecí nudličky správně připraví, jsou křehké a šťavnaté ... Velmi záleží na mase, mladé maso z kuřecích prsou je pro tento recept nejlepší. Nožem ... worcesterovou omáčku se sušeným zázvorem. Přidáme masové nudličky a dobře je s marinádou promícháme. ... Ve vyšší pánvi zahřejeme zbylý olej s máslem a masové nudličky v něm zprudka několik minut za stálého ... míchání restujeme. Jen tak dlouho, aby bylo maso uvnitř hotové, ale aby se nevysušilo. Jako...

Pikantní pečený králík
Uložit recept!
recepty
recepty

Pikantní pečený králík

Pikantní pečený králík předem naložený v marinádě je výborný s dušenou zeleninou a vařenými brambory. Také ho můžeme podá...

Hledejte dál

Když nikde, tak na internetu budou Kuřecí steak s medovou pikantní marinádou drůbeží maso ... recepty

Kde najít informace



×