Tatarák
Tatarák, jinak tatarský biftek, připravujeme z hovězí svíčkové. Počet dalších dochucovadel i jejich množství se může mali...
Tatarák
Tatarák neboli Tatarský biftek připravíme samozřejmě z kvalitního hovězího masa. Opečeme si topinky a důkladně je potřeme...
5 praktických surovin, které jste možná dosud neobjevili
...jak na nervovou, tak i trávicí soustavu. 3. Kus-KusTato drobná těstovina je bez debat královnou...
Snídaně, oběd, večeře, svačiny – nevíte, co si dát zdravého?
...oříšky -Rýžové chlebíčky + avokádová pomazánka + kus ovoce či zelenina -Míchaná vajíčka se šunkou + ... kombinace ke svačině? -Půl vaničky tvarohu + kus ovoce-Acidofilní mléko, kefír, podmáslí (nejlépe...
Tatarák
Kvalitní syrové hovězí smíchané s dalšími ingrediencemi a namazané na topince - tatarák! Tahle dobrota má v naší republic...
Tatarský biftek
Protože je tento pokrm ze syrového masa, je u této lahůdky základem úspěchu volba kvalitního masa. Zde se opravdu nevypla...
Nové zimní menu v restauraci Jam and Co. (Aktualizováno 9.1.2017)
Restaurace Jam and co. v Praze v Krymské ulici připravila nové zimní menu. Milovníci netradičních jídel a Asijské kuchyně...
Nové zimní menu v Jam and Co. od středy 11.10.2017
Výjímečná pražšká restaurace Jam&Co přináší změny menu. Nové pokrmy budou určitě úžasné a naše redakce je přijde brzo och...
Jednoduchá kuřecí polévka
Jednoduše a chutně, tak lze udělat polévku ze dvou kuřecích stehen....
Grilované papriky s feta
Lahodný pokrm pro návštěvy nebo jako lehká večeře. Grilované papriky plněné feta sýrem můžete udělat buď v troubě nebo...
Jablečný závin s mandlemi
...Listové těsto rozdělíme na polovinu a každý kus rozválíme na pomoučeném vále na obdélníkovou...
Jíst či nejíst hovězí maso?
To je otázka pro fundované Mnoho odborníků a lékařů se rozchází v názorech na to, zda jíst či nejíst hovězí maso. Co se t...
Paleolitická dieta neboli paleo dieta
Vlastně se nejedná ani tak o dietu, ti, kdo ji praktikují a jsou jejími zastánci, mluví spíše o životním stylu. Tento způ...
Housky
Už jste si zkoušeli upéct domácí housky? Voňavé, právě vytažené z trouby, které šíří lákavou vůni? A na povrchu posypané...
Stracciatellový dezert
Stracciatellový dezert osloví všechny milovníky sladkého. Mile překvapí návštěvy i oslavence. Dezert si můžeme před serví...
Linecký koláč bez lepku
Tento linecký koláč bez lepku si můžeme upéct kdykoliv máme chuť na něco sladkého ke kávě. A navíc, těsto podle tohoto r...
Jak na sekanou a z jakého masa je nejlepší?
Sekanou všichni důvěrně známe. Pečeme ji z mletého masa, přidáváme různé druhy koření, někdy i další ingredience, jako je...
O jídle Mike Trafik z PSH
...ve mně opět probouzí chuť na pořádný burger nebo kus masa. Obecně se ale nevyhýbám žádnému stylu....
Párky v listovém těstíčku
I obyčejné párky můžeme podávat jinak. Stačí k tomu listové těsto a drobné ingredience. ...
Dýňová polévka s bylinkovými krutónky
Dýňová polívka je velmi jemná a přesto sytá. Můžeme na ni použít typické podzimní hokaido dýně, anebo méně časté máslové ...
Svíčková na smetaně
...která zboří všechny tyto mýty. A z jakého masa? Zkuste zadní hovězí. To je totiž pro tento druh...
Kouzelné bylinky
...Původně diplomovaná zdravotní sestra procestovala kus světa a nakonec v Austrálii studovala čtyři roky...
Jak uvařit ledvinky
...věnovat velkou pozornost tomu, zda jde o mladší kus, protože čím je zvíře z kterého ledviny pocházejí...
Tagliatelle s panenskou svíčkovou
Neděle je poslední den v týdnu a měla by probíhat ve znamení klidu a pohody. Čerpáme sílu na příští týden. Jídlo, které s...
Vepřové kotlety pečené v alobalu
Vepřové kotlety pečené v alobalu jsou šťavnaté a podáváme je třeba s hranolky. V grilovací sezóně maso místo doma v troub...
Steak, steak, steak!
...na každé straně. Přejete si středně propečený kus masa? „Medium“ se opéká 4 minuty. Dáváte přednost...
Vepřové kotlety pečené v alobalu
Vepřové kotlety pečené v alobalu můžete připravit v troubě doma, ale také venku na zahradním grilu. A k nim hranolky nebo...
Krůtí prsa
...tento fakt jen potvrzuje. Prsa z krůty jsou velký kus masa, který se dá skvěle využít například k...
Trhané vepřové maso z pomalého hrnce
Způsob pomalého vaření je šetrný k zachování živin v potravinách a má i své praktické stránky. Do pomalého hrnce stačí na...
Houbová pizza
Tradiční italský pokrm obložený houbami chutná skvěle nejen na podzim, kdy je sezona hub. Pro ozdobu pizzy jsou vhodné hř...
Krůtí prsa pečená se zeleninou v alobalu
Krůtí prsa pečená se zeleninou v alobalu jsou docela dietní. A když k nim přidáte vařené brambory nebo kaši, určitě si po...
Pečená hrušková povidla
Podzim a hrušky jsou parťáci a uchovat si alespoň trochu úrody ovoce pro pozdější potřebu, je příjemné. Z hrušek lze přip...
Hovězí krk
...hovězí po burgundsku! Hovězí krk je kvalitní kus masa, který se hodí pro dušení, pomalé vaření,...
Pstruh na smetaně
Chutná, cenově i jinak dostupná sladkovodní ryba, to je oblíbený pstruh. Připravit se dá na mnoho způsobů, třeba na smeta...
Grilovaný marinovaný steak
...a dbáme na to, abychom potřeli marinádou celý kus. Necháme steak ležet v marinádě v chladnu nejméně...
Polévka z jahod, zázvoru a rebarbory
Polévka z jahod, zázvoru a rebarbory může mít chuť přesně podle vašich představ. Není třeba striktně dodržovat množství p...
Hledejte dál
Když nikde, tak na internetu budou Tatarak kus kus recepty